• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar,

son kontrolümüze gittik bugün,3176 gr çıktı kuşum..çarşamba sabahı 9:00 da sezeryanla doğumumuz olacak Allah izin verirse. Yalnız doktorum spinal sezeryanı önerdi,ben de hep genel düşünmüştüm şimdiye dek,aranızda spinal olacak yada olan var mı ki.. :49:

slm kızlar çoğunluk doğurmuş gibi görünüyor,ben uykusuzluktan bembeyaz hayalet gibi oldum,hiçfırsatm olmuyor kk girmeye zamanımın çoğu kıızımla gecıyor

tavsiyem göğüslere dikkat emerken acıyo yara oluyoo
önercem şey zeytinyağı sürün kremler bir işe yaramıyor
ben bir göğüs emziriyorum diğer göğüs sağıyorum veriorum ucu çıkmıyor

selam kızlar,

son kontrolümüze gittik bugün,3176 gr çıktı kuşum..çarşamba sabahı 9:00 da sezeryanla doğumumuz olacak Allah izin verirse. Yalnız doktorum spinal sezeryanı önerdi,ben de hep genel düşünmüştüm şimdiye dek,aranızda spinal olacak yada olan var mı ki.. :49:

maşallah bebişine cnm,bence de genel düşünme,ağrın fazla olur.

slm kızlar çoğunluk doğurmuş gibi görünüyor,ben uykusuzluktan bembeyaz hayalet gibi oldum,hiçfırsatm olmuyor kk girmeye zamanımın çoğu kıızımla gecıyor

tavsiyem göğüslere dikkat emerken acıyo yara oluyoo
önercem şey zeytinyağı sürün kremler bir işe yaramıyor
ben bir göğüs emziriyorum diğer göğüs sağıyorum veriorum ucu çıkmıyor
Oyy canım benim maşaallah küçük meleğe tatlı yorgunluk bunlar tatlım darısı başımıza

Kontrolum cumaya alindi biz gidemedik doktora yani...
Kizlar bugunkerde kendini bi aktif hissediyorum ama iki bisey yapinca yine kemigim agriyo bizim prensesin yeri rahat galiba gelmeye niyeti yok...

Kontrolum cumaya alindi biz gidemedik doktora yani...
Kizlar bugunkerde kendini bi aktif hissediyorum ama iki bisey yapinca yine kemigim agriyo bizim prensesin yeri rahat galiba gelmeye niyeti yok...

benimde kontrolümm yarın bakalım dr amcamız ne diyecek kesin 1 hafta sonra tekrar gel diyecek doğum başlamazsa benm oğlan bide üstte aşağı inmeye niyeti yok son tarih 11 aralıktı merak ettğim şey o tarihe kadr doğmazsa sezaryana mı alır acba

benimde kontrolümm yarın bakalım dr amcamız ne diyecek kesin 1 hafta sonra tekrar gel diyecek doğum başlamazsa benm oğlan bide üstte aşağı inmeye niyeti yok son tarih 11 aralıktı merak ettğim şey o tarihe kadr doğmazsa sezaryana mı alır acba

Canim dr 15 gin once benim kizim icinde kanala inmis dedi benim gobek oldugu yerde duruyo bu nssil is anlamadim yani

Canim dr 15 gin once benim kizim icinde kanala inmis dedi benim gobek oldugu yerde duruyo bu nssil is anlamadim yani

benimde göğsümün altında resmen rahatsz oluyorm aşağıda hissetmiyorm bakalım yarın ne diyecek en son 3 150 gr dı 1 haftada ne kadr almştr dr 3 200 felan ideal demişti

tamda konunun üstüne gelmişim.. bende dr.dan geliyorum kanala girmemiş bebeğim. kafası aşağıda ama kanala girmemiş o yüzden eşimin doğum günü olan 5 aralıkta gelemicek heralde bebeğimiz.. karın inme muhabbetide yalan demekki çünkü bana her gören karnın inmiş doğum yakın diyodu ama öyle değilmiş malesef sanırım 40 haftayı tamamen dolduracağım.. geçmesinde :)

tamda konunun üstüne gelmişim.. bende dr.dan geliyorum kanala girmemiş bebeğim. kafası aşağıda ama kanala girmemiş o yüzden eşimin doğum günü olan 5 aralıkta gelemicek heralde bebeğimiz.. karın inme muhabbetide yalan demekki çünkü bana her gören karnın inmiş doğum yakın diyodu ama öyle değilmiş malesef sanırım 40 haftayı tamamen dolduracağım.. geçmesinde :)

bende anlamdım gitti aşağı inmekle bence alakası yok baksana ben 39 dayım normal olsun diye bekletiyo dr ne kadara kadar bekletir bilemicem

Selam kızlar doktordan geldim. Nst de az sancı çıktı. 1 cm açılma var. Bebeğin kilosu 32oo e yakın dedi. Bi hafta sonra yine gidicem. Ayın 14üne kadar vakit verdi normal olduğu için. Bakalım ne zaman gelicek bizIMKI

seninle tarihlerimiz aynı kanala girmiş mi bebeğinin başı? bende dr.daydım bu gün nst normal açılma falan yok baş kanalada girmemiş haftaya pazartesi çağırdı tekrar bakalım ne olacak.. hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelirler inş.

bende anlamdım gitti aşağı inmekle bence alakası yok baksana ben 39 dayım normal olsun diye bekletiyo dr ne kadara kadar bekletir bilemicem

evet alakası yokmuş eski kadınların yorumuna baksaydık şimdiye doğurmuştum. benimde 38+5 ama benim dr. en fazla 12 aralığa kadar bekletcek olmazsa sezeryan yapacak galiba epidural normal istiyorum ben bakalım ne olcak hayırlısı olsun belirsizlikte çok zor :(

Abi'm eşinden ayrıldı bı sıkıntılar olmuş annemle yaşamaya başladı büyük kızıda getirmiş okul nakil işleri fln varmış araba istedi banada eşim yeni aldı ya arabayı plakası fln sabh oldu B'nde bugun ılk bınecektım bınemeım ona verdım eşimde kızdı bn sana aldım da kendım bınmıyorum eyleme verıyosun dedı ;((kapattı Tlf B'nde bısey demedım küsmüyüz dıyom yok dıyo ama bıraz soğukluk hıssedıyorum sanki;((annemı aradım söyledim oda bı trıp yaptı oğluna laf deyınce kızdım B'nde cok bısey demedım ama kızdım:((annem yalnız yaşıyor babam bn küçükten vefat etmişti yıllarca ıkımız yalnızdık emeklıyle gecınmeye çalışıyor herseyını buz karşılıyoruz sımdı bana sırtını dönünce cok bozuldum;((

Back
X