• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Abi'm eşinden ayrıldı bı sıkıntılar olmuş annemle yaşamaya başladı büyük kızıda getirmiş okul nakil işleri fln varmış araba istedi banada eşim yeni aldı ya arabayı plakası fln sabh oldu B'nde bugun ılk bınecektım bınemeım ona verdım eşimde kızdı bn sana aldım da kendım bınmıyorum elaleme verıyosun dedı ;((kapattı Tlf B'nde bısey demedım küsmüyüz dıyom yok dıyo ama bıraz soğukluk hıssedıyorum sanki;((annemı aradım söyledim oda bı trıp yaptı oğluna laf deyınce kızdım B'nde cok bısey demedım ama kızdım:((annem yalnız yaşıyor babam bn küçükten vefat etmişti yıllarca ıkımız yalnızdık emeklıyle gecınmeye çalışıyor herseyını buz karşılıyoruz sımdı bana sırtını dönünce cok bozuldum;((

slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.
bugün dr.daydım ve kızım 3.500 olmuş.
dr,doğum her an olabilir dedi.
cuma günü tekrar çağırdı ve en geç pazartesi alıcaz seni doğuma dedi.
çatı muayenesi oldum,çatım darmış.
doktoruma normal istediğimi söyledim,bnden taraftar Allahtan.
ama biliyorsunuz herhangi bir risk olursa sezeryan da olabilirim yani.
nstye girdim 2 kere sonuçlarım iyiydi.tansiyonum yüksekti biraz.
yakında anne baba olucaz,heyecanla bekliyoruz bakalım =))

Şimdi bunu eşime dersem anneme de cephe alır çünkü ben çalışmasamda eşim sağolsun hseyını karşıladı annemın bır kez laf duymadım Allah razı olsun ;))ama annem boyle yapınca ben bozuldum ona caktırmamam lazım dogum için bende kalacaktı annem sımdı ıstemıyorum bı suredır temızlıge gelen kadın var bana onu devamlı mı yapsam bı süreliğine ama eşime ve anneme nasıl desem onu düşünüyorum;((

slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.

Maşallah kızına :) iyi yaa az kalmış senın bebişine kavuşmana,hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah,ve hangi doğum şekli sizin için hayırlıysa öle olsun inş..

Abi'm eşinden ayrıldı bı sıkıntılar olmuş annemle yaşamaya başladı büyük kızıda getirmiş okul nakil işleri fln varmış araba istedi banada eşim yeni aldı ya arabayı plakası fln sabh oldu B'nde bugun ılk bınecektım bınemeım ona verdım eşimde kızdı bn sana aldım da kendım bınmıyorum elaleme verıyosun dedı ;((kapattı Tlf B'nde bısey demedım küsmüyüz dıyom yok dıyo ama bıraz soğukluk hıssedıyorum sanki;((annemı aradım söyledim oda bı trıp yaptı oğluna laf deyınce kızdım B'nde cok bısey demedım ama kızdım:((annem yalnız yaşıyor babam bn küçükten vefat etmişti yıllarca ıkımız yalnızdık emeklıyle gecınmeye çalışıyor herseyını buz karşılıyoruz sımdı bana sırtını dönünce cok bozuldum;((

canım arada kalmışsın ya bi yanda eşin bi yanda abin ne diyeyim ki sende abine güzel bi şekilde söyle onund aklından bulması lazım

canım arada kalmışsın ya bi yanda eşin bi yanda abin ne diyeyim ki sende abine güzel bi şekilde söyle onund aklından bulması lazım

Aynen pınarcım işim zor onu üzmeknistemem ama eşim için dunyayı karşıma alabilirim en ıyısı bn bıraz sakinleşeym kocamında gönlünü almam lazım ;((hep bu aile işleri

Kızlar merhaba,

bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..

heyecanla doğumu bekliyorum.. doğumdan sonra Allahın izniyle görüşmek üzere.

Kızlar merhaba,

bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..

selam canm, amanınn 4.500 müüüü maşallah diyorum, bakımı kolay bi bebiş olacak galiba:) hastaneye giderken bence biraz daha büyük hastane çıkış takımlarından al yanına. bebek bezinde de yenidoğan olmayabilir, bunları da gözden geçir bence. :nazar: maşallah diyelim, haberlerini bekliyoruz.

Kızlar merhaba,

canım maşallah benim bebiş geçen hafta 3. 150 gr dı bende 39+1 im normal doğum zaten olmaz ama ne güzel bakımı güzel olur ele avuca sığcak hayırlısı artık güzel haberlerini doğum hikayeni ve fotonu beklyrz

Şimdi bunu eşime dersem anneme de cephe alır çünkü ben çalışmasamda eşim sağolsun hseyını karşıladı annemın bır kez laf duymadım Allah razı olsun ;))ama annem boyle yapınca ben bozuldum ona caktırmamam lazım dogum için bende kalacaktı annem sımdı ıstemıyorum bı suredır temızlıge gelen kadın var bana onu devamlı mı yapsam bı süreliğine ama eşime ve anneme nasıl desem onu düşünüyorum;((

canım en hassas dönemimizdeyiz Allah yardımcın olsun. eşinin gönlünü hoş tut sen. o sana heveslenerek arabayı aldı kendi bile özen gösterirken sen arabayı verince canı sıkıldı demekki. eşinle konuş güzelce ortak karar verin. annen konusunda aceleci karar verme cnm.

selam kızlar hekeslere,inşallah herkesin keyfi yerindedir,hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.
Bende bugün sağlık ocağında yapılan tahliller vardı onları aldım idrarda protein çıktı,hemen doktoruna git dedi endişendim biraz,biraz araştırdım ama tam anlamıyla birşeyler bulamadım başına gelen var mı aranızda yarın sabah erkenden gidicem doktora hayırlısı inşallah önemli birşey değildir.

tontişler hu huuuuuuuuuuuuu:32::32: bugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :):9::9: nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için :52::52::52: çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)

Bügünde bnm CNm cok sıkkın azcık moral verin tontiş anneler ;((

cnm üzme kendini okudum yazdıklarını ama bence ağbine araba vermen bukadar sorun olmamalı nebiliyim sizin olmasa araca ihtiyacınız olsa ağbinden istesen vermese üzülmezmisin aile arasında normal bence bunlar bence eşinle konuş arabayı sana aldıysa biraz daha istisna gösterebilir sonuçta hem eşiyle sorunlar yaşamış şimdi ağbine bişey demen seni zor duruma sokar bence tabi bunlar benim düşüncem sadece benimde ağbim var ama ben acayip düşkünüm ağbime hayatta laf söyletmem oyyy cnm o benim ben böyle bişey için hayatta kalbini kırmam yani :) sende üzme arada kalıcak bişey yok hem eşinle konuş bence:)idare etsin azıcık:54:

selam kızlar hekeslere,inşallah herkesin keyfi yerindedir,hayırlı doğumlar diliyorum hepinize.
Bende bugün sağlık ocağında yapılan tahliller vardı onları aldım idrarda protein çıktı,hemen doktoruna git dedi endişendim biraz,biraz araştırdım ama tam anlamıyla birşeyler bulamadım başına gelen var mı aranızda yarın sabah erkenden gidicem doktora hayırlısı inşallah önemli birşey değildir.

mrb cnm tam anlamıyla bilmiyorum ama tansiyon yükselmesi de varsa preklamsi rahatsızlığı diye biliyorum ben de bi ara tansiyon yükselmesi oldu o zaman araştırmıştım ama idrarda protein çıkmadı...
sen de korkma doktorun en iyi şekilde değerlendirecektir...geçmiş olsun...

slmlar,ben meoww.

Kocaman maşallah bebişine. En hayırlısı neyse o şekilde doğsun inşallah.
Buraya küsüp girmemek vs. böyle şeyleri de boşver :)

tontişler hu huuuuuuuuuuuuu:32::32: bugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :):9::9: nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için :52::52::52: çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)

maşallah size Allah gönlüne göre versin en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz....

Back
X