• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi geceler herkesler uyuyor herhalde sesiz kalmış burası,doğum yapan annişler sorum olucaktı,bu emzirme sütyenlerini ya da atletini kullanan var mı memnunlar mı?atlet almayı düşünüyorum ama tecrübeli hanımlara bir danışalım dedim.

kızlar günaydın bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım bize şans dileyin ve dua edin

günaydınnnn..aynı heyecan bende de var..doğum şeklimiz belli olacak..güzel haberlerle geliriz inşallah:)

bugün doğum yapacak arkadaşlar Allah kolaylık versin.sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız meleklerinizi inşallah.bol bol sütünüz olur inşallah..

Abi'm eşinden ayrıldı bı sıkıntılar olmuş annemle yaşamaya başladı büyük kızıda getirmiş okul nakil işleri fln varmış araba istedi banada eşim yeni aldı ya arabayı plakası fln sabh oldu B'nde bugun ılk bınecektım bınemeım ona verdım eşimde kızdı bn sana aldım da kendım bınmıyorum eyleme verıyosun dedı ;((kapattı Tlf B'nde bısey demedım küsmüyüz dıyom yok dıyo ama bıraz soğukluk hıssedıyorum sanki;((annemı aradım söyledim oda bı trıp yaptı oğluna laf deyınce kızdım B'nde cok bısey demedım ama kızdım:((annem yalnız yaşıyor babam bn küçükten vefat etmişti yıllarca ıkımız yalnızdık emeklıyle gecınmeye çalışıyor herseyını buz karşılıyoruz sımdı bana sırtını dönünce cok bozuldum;((

ne tesadüf benim abim de yeni eşinden ayrıldı :(( Çok everdim eşini,hayırlısı.Aile meselesi olunca çok yorum yapmak istemem cnm,inş eşinle de aran düzelir

slmlar,ben meoww.
buraya grmycem demiştim ama beni merak edenler vardır diye yinede durumumdan bahsetmek istedim.
bugün dr.daydım ve kızım 3.500 olmuş.
dr,doğum her an olabilir dedi.
cuma günü tekrar çağırdı ve en geç pazartesi alıcaz seni doğuma dedi.
çatı muayenesi oldum,çatım darmış.
doktoruma normal istediğimi söyledim,bnden taraftar Allahtan.
ama biliyorsunuz herhangi bir risk olursa sezeryan da olabilirim yani.
nstye girdim 2 kere sonuçlarım iyiydi.tansiyonum yüksekti biraz.
yakında anne baba olucaz,heyecanla bekliyoruz bakalım =))

iyi olmanıza sevindim cnm

Kızlar merhaba,

bende 39+2 deym.. cumartesi doktora gittim bebeğimin 4500 kg ulaştığını öğrendm.. sezeryana alıcaklar mecburi.. cumartesiye kdr sancım gelirse gidicem.. ama gelmezse cumartesi sabahı 08.12.2012 sezaryana alıcaklar.. dualarınızı eksik etmeyin neolur.. :):)
bu arada göğüs ucu için doktorum bana da lansinoh kremini verdi.. hatta göğüslerin şimdiden yumuşasın yara olmasın kullanmaya başla dedi.. kullanıyorum şuan bnce doğum yapmayanlarda kullanmaya başlayınki sonra en azından yumuşasın göğsünüz..

heyecanla doğumu bekliyorum.. doğumdan sonra Allahın izniyle görüşmek üzere.

maşallh cnm tosuncuk

kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............

Bende yarın doğuruyorum canım inşallah.Bende sana hayırlı doğumlar diliyorum.Tek dileğim bebişimi sağlıkla kucağıma almak.
Ve çok merak ediyorum nasıl bişey gelicek kucağıma ,kime benzicek acaba :) :49:

Allahım kolay bir doğum nasip etsin kızlar

İyi akşamlar kızlar,

Bugün son kontrolümdü. Cuma günü kısmetse doğurucam, bir aksilik yok şimdilik. Sancım falan da çıkmadı daha erken gelmez sanırım.

Eşime güzel bir doğumgünü hediyesi olucak. Hediye paketi kurdelesi hazırladım, içine de ''iyi ki doğdun baba'' yazdım. İlk olarak da eşim için Beşiktaşlı hastane çıkışı giydirticem. Üzerine kurdele ile babasına vericekler. Oğluşkom aramıza katılacak kısmetse...

ben de cuma günü kavşacağım inş,perşembe evi temizleteceğim,akşamına da annem gelecek.Umarım bebiş çıkmak için acele etmez,bütün planlar boşa gider yoksa

iyi geceler herkesler uyuyor herhalde sesiz kalmış burası,doğum yapan annişler sorum olucaktı,bu emzirme sütyenlerini ya da atletini kullanan var mı memnunlar mı?atlet almayı düşünüyorum ama tecrübeli hanımlara bir danışalım dedim.

atlet de sütyen de kullanabilirsin cnm,ben memnun kalmıştım

kızlar günaydın bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım bize şans dileyin ve dua edin

iyi haberlerle dönersin inş cnm,dualarım seninle

Son düzenleme:
bu arada benim akıntım fazlalaştı,kimi zaman da koyu renkli ve kıvamlı.Böyle olan var mı?

ya kızlar birşey sormak istiyorum size ...biz kvlerle aynı ildeyiz biz ilçesinde oturuyoruz 1 saatlik mesafe var aramızda, doğumdada kv gelecek bekar bir görümcemde var oda gelebilir yardım için ama ,ben annem gelemediyinden dolayı babaannem çok yaşlı çünkü oyüzden ....en azından kızkardşim gelsin istiyorum annemlerde başka ildeler 8 saatlik uzaktalar bana ...sorun şuki kız kardeşim çalışıyor benim için işini bırakıp gelecek ihtiyaçları olmasa umuırsamazdım ama ihtiyaçları var ,hem yanımda kızkardeşim olsun istiyorum, hemde çalıştığı için işi bırakaıp geleceyi için vicdan azabı çekiyorum ne yapsam kızlar ne olur bir akıl verin bana

ya kızlar birşey sormak istiyorum size ...biz kvlerle aynı ildeyiz biz ilçesinde oturuyoruz 1 saatlik mesafe var aramızda, doğumdada kv gelecek bekar bir görümcemde var oda gelebilir yardım için ama ,ben annem gelemediyinden dolayı babaannem çok yaşlı çünkü oyüzden ....en azından kızkardşim gelsin istiyorum annemlerde başka ildeler 8 saatlik uzaktalar bana ...sorun şuki kız kardeşim çalışıyor benim için işini bırakıp gelecek ihtiyaçları olmasa umuırsamazdım ama ihtiyaçları var ,hem yanımda kızkardeşim olsun istiyorum, hemde çalıştığı için işi bırakaıp geleceyi için vicdan azabı çekiyorum ne yapsam kızlar ne olur bir akıl verin bana

Günaydın kızlar...
canım bence kız kardeşini ordan sürükleme zaten alıştığında sen kendin bkacaksın.
bırak gelsin kayınvaliden.
hem görmüş geçirmiş insan sana daha fazla yararı olacaktır.
benim fikrim bu:16:

baybicim kardeşinin yanında daha rahat olacağın kesin de madem öyle bir durum var,gelmesin.Nasılsa kayınvaliden,görümcen olacakmış.Zaten 1-2 gün ihtiyacın olur,sonra kendin halledersin.

Günaydın kızlar...
canım bence kız kardeşini ordan sürükleme zaten alıştığında sen kendin bkacaksın.
bırak gelsin kayınvaliden.
hem görmüş geçirmiş insan sana daha fazla yararı olacaktır.
benim fikrim bu:16:

cnm zaten kv gelecek.. ayrıyetten kıkardeşimde olsun istiyorum yanımda ama işte kararsız kaldım işte

baybicim kardeşinin yanında daha rahat olacağın kesin de madem öyle bir durum var,gelmesin.Nasılsa kayınvaliden,görümcen olacakmış.Zaten 1-2 gün ihtiyacın olur,sonra kendin halledersin.

öylemi diyosun cnm ..bilmiyorumki lahusalık depresyonundan korkuyorum ben çok sinirli oluyorum oyüzden .ama bilmiyorum işte offf ..pazarteai gel dedim ama açıp gelmemi desem 15 aralıkta doğumum var sezaryanla alınacak

korkma cnm,ben hallederim dersen bitmiştir zaten,ama kendini yapamamaya şartlandırırsan olmaz işte.Çok çok zorda kalmadıkça kimseye yük olmayı sevmem ben,belki de o yüzden böyle düşünüyorum.İşi olduğu halde 5 gün önceden gelecekmiş bir de.Boşver.Gerçekten ihtiyacın varsa kardeşine,doğumdan 1 gece önce gelsin, 2 gün kalsın,gitsin madem.

benim soruma cvp yazacak yok mu kızlar ya,akıntısı fazlalaşan,koyulaşan var mı?

tabii ki yanında kendi ailenden biri olması seni daha güvende hissettirecektir daha rahat bu süreci atlatırısın hem kendini yalnız hissetmezsin kardeşinle ya da annenle konuş eğer çok sıkıntı olmayacaksa ben gelmesini isterdim..

Back
X