• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

korkma cnm,ben hallederim dersen bitmiştir zaten,ama kendini yapamamaya şartlandırırsan olmaz işte.Çok çok zorda kalmadıkça kimseye yük olmayı sevmem ben,belki de o yüzden böyle düşünüyorum.İşi olduğu halde 5 gün önceden gelecekmiş bir de.Boşver.Gerçekten ihtiyacın varsa kardeşine,doğumdan 1 gece önce gelsin, 2 gün kalsın,gitsin madem.

hımmm gelmemesi en mantıklısı ozaman ..ben kendime güveniyorum bakarım orda bir sorun yok ama, hastanede evde falan kızkardeşimde yanımda olursa daha rahat hareket ederim diye düşündüm çekinmeden ..lahusalık depresyonuda olduğu için...sinirli oluyorum çok birde bu benim ilk doğumum değil cnm onu atladım galiba ...

tabii ki yanında kendi ailenden biri olması seni daha güvende hissettirecektir daha rahat bu süreci atlatırısın hem kendini yalnız hissetmezsin kardeşinle ya da annenle konuş eğer çok sıkıntı olmayacaksa ben gelmesini isterdim..

bende çok istiyorum gelmesini ama ya o engeller offf içim sıkılıyor ....bir karar vereyimde ya gelsin yada gelmesin

tontişler hu huuuuuuuuuuuuu:32::32: bugün kontrolüm çokkkkk güzel geçti çatı muayenesi yaptı ilk defa yaptı hiç cnm yanmadı hissetmedim bilee :) veeee dr ooooo harika doğum yapıcaz seninle çok kolay olucak doğumun dedi çok müsaitmiş çatım :):9::9: nts ye soktu sancım falanda yok guguş 3 kilo olmuş ayın 11 inde gel dedi açılmama bakıcak 1 cm falan olursa 12 sinde doğumu başlatırız dedi sırf kociş dedi diye 12 sinde olurmu die :) eğer olmazsa açılmam 20 sinde dedi doğum için :52::52::52: çook mutluyum herşey çok güzel dedi dr :)

ne güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah guguşunada hayırlısı olsun

hımmm gelmemesi en mantıklısı ozaman ..ben kendime güveniyorum bakarım orda bir sorun yok ama, hastanede evde falan kızkardeşimde yanımda olursa daha rahat hareket ederim diye düşündüm çekinmeden ..lahusalık depresyonuda olduğu için...sinirli oluyorum çok birde bu benim ilk doğumum değil cnm onu atladım galiba ...

kendini en iyi sen bilirsin tabii cnm,2 günlüğüne sorun olmazsa gelebilir aslında

benim de fazla ama koyu değil...

tamam cnm,sağol

günaydın kızlar bugün kontrolüm var bakalım neler olucak

inş herşey yolundadır cnm

kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............

hayırlı doğumlar canım

Doktor Kontrol Listemiz

:emir_bebek:ceza83 4 aralık salı saat: 09.30
:emir_bebek:eczreyrey 4 aralık salı saat:10.00 - 15.30
:emir_bebek:gamzeli 4 aralık salı saat: ???
:emir_bebek:cicibisi 4 aralık salı saat: 10.15
:emir_bebek:pinarfrtn 4 aralık salı saat: 13.00
:emir_bebek:dmc85 4 aralık salı saat: 13.30 (Doğum) :46:
:emir_bebek:serpilurhan 4 aralık salı saat: öğleden sonra (Doğum) :46:
:emir_bebek:biftek 5 aralık çarş. saat: 10.00
:emir_bebek:mavi58 6 aralık perş. saat: 10.20
:emir_bebek:miskokulum 7 aralık cuma saat: 08.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:naz8 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum) :46:
:emir_bebek:emi1987 7 aralık cuma saat: ???? (Doğum) :46:
:emir_bebek:istanbull34 7 aralık cuma saat: 11.10
:emir_bebek:lezginka 12 Aralık çarş. saat: 08.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:istanbull34 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum):46:
:emir_bebek:ymd 12 Aralık çarş. saat: 09.00 (Doğum) :46:
:emir_bebek:funntunn 12 aralık çarş. saat: 13.00
:emir_bebek:Seastire 13 aralık perş. saat: 11:00

:emir_bebek:mermaid76 Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:yawruş - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:burcu_gen - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:ecrin46 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:egemm44 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:maya887 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:mustafamvezeynebim - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:ozgezngn - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:
:emir_bebek:fd01 - Kontrol montrol yok artık doğurdu :nazar::nazar:

:emir_bebek:emi1987
:emir_bebek:gecedicle
:emir_bebek:ymd
:emir_bebek:mdrcnn
:emir_bebek:nigar50
:emir_bebek:bsygn
:emir_bebek:gobeklim
:emir_bebek:cereyan
:emir_bebek:vitaminc
:emir_bebek:yasmin_tokat
:emir_bebek:lovepinkk
:emir_bebek:mervegkc
:emir_bebek:badem30
:emir_bebek:oflu

güncellemem için bana msj gönderebilirsiniz....

kızlaar yarın doğuruyorum kısmetse :) benimle aynı gün doğuracak arkadaşlar wardı onlarada hayırlı doğumlar diliyorum bizden sonra doğuracaklarada allah sağ sağlim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin.............

hayırlı doğumlar canım

slmm kizlar gunaydin herkese
bende daha doguramadim tam uc haftadi aciklik var ama yokkk bebis tesrif etmiyo biturlu:37:
dun sabah acile gittim asiri sancilarimdan nst de baya sanci cikti ama altta bi parmak aciklik var dedi
iki olmadan bisey yapamiyolarmis beni o sancilarla ebe eve yolladiya:5:
suanda hala bel agrisi var sancilar var bakalim,dunden beri psikolojimde bozuk guya bugun sondu dr a gore:37:
offf cok duygusal olmusum yine ben,doguran varmi bu gunlerdeee:26:

slm kızlar nasılsınız 3 gündür hastaneye gidip geliyoruz sarılığı sınırdaydı çok şükür bugün 13'e düştü 2 gün sonra tekrar kontrolümüz var dualarınızı eksik etmeyin kuzumun topuğunda kan ala ala mosmor oldu nasıl ağlıyor kan alınırken hiç dayanamıyorum :43:

hamileyken uykusuz hep gece diye başlardım :1: ama uykusuzluk ne demek şimdi daha iyi anlıyorum meleğimin gaz sancısı olmasında ben herşeye katlanırım

hıımm birde kızlar hani hep küçük kıyafet almayın dediler ya alın rezil olursunuz ben büyük aldım hep (küçük 6-7 takımı) var yetmiyor battaniyesi 5 tane her gün yıkamamıza rağmen zor yetiştiriyoruz günde 5 kez değiştirdiğimde oldu kusuyor kakası dışına çıkabiliyor birde molfix hiç güzel değil göbek bağı oyuntulu diye heveslendim aldım bir kere açtım mı geri yapışmıyor ay ne çok yazdım aklıma gelenler bunlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :16::16::16:

bende daha doguramadim tam uc haftadi aciklik var ama yokkk bebis tesrif etmiyo biturlu:37:
dun sabah acile gittim asiri sancilarimdan nst de baya sanci cikti ama altta bi parmak aciklik var dedi
suanda hala bel agrisi var sancilar var bakalim,dunden beri psikolojimde bozuk guya bugun sondu dr a gore:37:

geçmiş olsun canım

ağrın sızın fazlalaşmadan gelir yavrun inş,az kalmış

slm kızlar nasılsınız 3 gündür hastaneye gidip geliyoruz sarılığı sınırdaydı çok şükür bugün 13'e düştü 2 gün sonra tekrar kontrolümüz var dualarınızı eksik etmeyin kuzumun topuğunda kan ala ala mosmor oldu nasıl ağlıyor kan alınırken hiç dayanamıyorum :43:

hamileyken uykusuz hep gece diye başlardım :1: ama uykusuzluk ne demek şimdi daha iyi anlıyorum meleğimin gaz sancısı olmasında ben herşeye katlanırım

hıımm birde kızlar hani hep küçük kıyafet almayın dediler ya alın rezil olursunuz ben büyük aldım hep (küçük 6-7 takımı) var yetmiyor battaniyesi 5 tane her gün yıkamamıza rağmen zor yetiştiriyoruz günde 5 kez değiştirdiğimde oldu kusuyor kakası dışına çıkabiliyor birde molfix hiç güzel değil göbek bağı oyuntulu diye heveslendim aldım bir kere açtım mı geri yapışmıyor ay ne çok yazdım aklıma gelenler bunlar hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın :16::16::16:

ben de heveslenip molfixin göbek oyuntulusunu almıştım,üzüldüm bak şimdi,bitince primaya geçerim artık.İnşallah sarılığı da tamamen geçer canım,minicik topuğunu seveyim onun,yazık kuzuma

Ne güzel canım senin adına çok sevindim herşeyin yolunda gitmesi insanın moralini yüksek tutuyor.çatı muayenesi yaparken doktor elini mi sokuyor?ben çatı muayenesinden çok korkuyorum ;(
evt cnm elini sokuyor valla bende tırstım ilk baş ama dr rahatlattı beni konuşa konuşa hiç acı falan hissetmedim anlamadım bile :) çok kolay doğurcan sen dedi belki ondan acımamıştır çatım müsaitmiş:)
maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
aminnnnnnnnnn cnm inşallah:)
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) belkide şimdi kucağındadır cnm yaaaa:)
Ohhh ne güzel her şey yolunda çok şükür. Çok sevindim canım senin adına.
Ne yaptın, aldın mı halıyı :)))))
çok sağol cnm o baktığımız yerdeki halıların fiyatlar uçuktu unnadoya bi halı gelmişti onu begendik verdik sipariş ama daha gelmedi :)bu arada çocuk odasının raylarda problem varmış komple rayları değişicek cnm :)
ne güzel haberlerle gelmişsin canım maşallah guguşunada hayırlısı olsun
sağol cnm hayırlısıyla hepimiz inşallah sağlıkla doğururuz guguşları :)
cnm inşallah doğurursun bugünlerde :)

oyy kıyamam anesi yaaa en kısa zamanda toparlar inşallah verdiğin bilgiler için çokkkk sağol cnm evet herkes küçük alma dedi kıyafet ben hep 3-6 ay aldım :(

Back
X