Eki Görüntüle 569158 Eki Görüntüle 569157 Eki Görüntüle 569156
kızlar bizim bebişin yatağı
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
çok güzel olmuş beşiğiniz canım mışıl mışıl uyusun miniğin içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 569158 Eki Görüntüle 569157 Eki Görüntüle 569156
kızlar bizim bebişin yatağı
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede
bizimki plan yaptırtmıyo yani, sürpriz yapmasını beklicez forumda bi ben kalırmışım :))
.........................
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim
günaydın kızlarrrrrr şafak:2 :))))
ayy az kalmış yaa ne haceyanlısındır sen şimdi
ayy az kalmış yaa ne haceyanlısındır sen şimdi
eklentiyi silemedimacil yardım plss
![]()
düzenle de gelişmiş düzen var onu tıkla aşağıda eklenti ekle var onu tıkla sonra eklediğin resmi işaretle sil de kaydet silinir canım
eklentiyi silemedimacil yardım plss
![]()
burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim