• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Mrb kızlar....

dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim

canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun babanın Allahım sizlere dayanma gücü versin çok üz<üldüm gerçekten

günaydın kızlar. kendi derdimize daldık sizi ihmal ettik. kader arkadaşlarım benim :)
kimler doğum yaptı onları bile tam okuyamadım çok üzülüyorum :(
durun size bebişimin resmini göstereyim. biraz moraliniz heyecanınız artsın :9: ama maşallah deyin bak.:34:
eklenti yapmazsanız sevinirim. sonra silcem çünkü.

Son düzenleme:
düzenle de gelişmiş düzen var onu tıkla aşağıda eklenti ekle var onu tıkla sonra eklediğin resmi işaretle sil de kaydet silinir canım

tamam hallettim sağol canım.
10 günde bile hemen değişti bebeğim. yüzünün şişi indi rengi açıldı. yerim ben onu yerim.

burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim

başın sağolsun canım, Allah sabırlar versin...
Allah çocuklarına, torunlarına uzun ömürler versin inşallah...

Back
X