Kimse sana istemedigin birşey yaptıramaz yavrum..okuyunca cok sinirlendim....sizin duzeninize kim niye karısmalı ayrıca???bak arkadasım...foruma genelde giriyorum ama cok da yazmıyorum..ama buna nedense yazma ıhtıyacı hissettim...neden dersen...surda kalmıs 21 aralıga ne kadar..sen ki guzel bebegını kucagına alacaksın...ve bu stres hormonları neden?? dogum arifesinde;;; duzen degistirmek neden_?? afedersin de bu insanlar seni dusunmuyolar...cunku bukadar az bi zamanda ne tasınılır, ne de boyle bir fikir verilir...ayrıca 600 odemısın 750odemisin pardonne farkeder???acık sosyal hayatınızdan kısıp ev kırasını fazla verın ucnku ev demek ocak demek..vaktının cogunu gecırdıgın yer demek..bebeginin guzel bir ortamda buyumesi demek...ben sana bi tavsiyede bulunucam kardesim...kırmaktan korkma...suan tek önemli insan sensin...etrafındakileri kırmama pahasına istediklerini yaparsan ipleri coktan ellerine vermiş olursun...sen dunyanın en guzel varlıgını bebegını dunyaya getireceksin...9 ay tasıma gibi agır bir yuk..sonrası emzırme..kendi hayatından feragat vs...bu dunyada herseyın en ıyısını haketmişsin bile yavrum sen bu sabrınla...o acıdan; tasınmak ıstemıyorsan hayır ben istemiyorum de ve geç...bida konusmasınlar sittir et....sen daha önemlisin ailen yani eşin ve bebegin daha önemli..eger huzurun bozulacaksa; zorlanacaksan saten boşver...şimdi sen ne yap biliyo musun???
* kesinlikle kulak asma, ve geçmek istemiyorum de..
* elbet herkes zor zamanlardan gecer ve bu işsizlik durumu da geçici bir sureç..sakın sakın işsizlik durumunu bu olayla bagdastırıp da sinirli halini eşinden cıkartma cunku hamilelik dönemi insanın daha fazla sabra ihtiyacı oldugu kesin yani... el ele verin ve neden gecmek istemediginin sebeplerini guzelce anlat ikna problemi yasıyorsan...
* kendini doguma odakla...bebegini düşün...ve güzel gunleri...dogum sonrası bunlarla karsılasmak seni yıpratabilir unutma..o acıdan istemedigin insanlarla muhakkak az vakit geçir...mesela; emzirmek icin ayrı bir odaya gec ve herkese de deki; mahrem ...ve bebegimle basbasa kalabildigim tek an..o yuzden kusura bakmayın...sizin önunuzde emzirmek istemiyorum...vıdı tırı mırı yaparlarsa da yapsınlar...unutma sen daha önemlisin...
biraz agresif ol sana bıt bıt yapanlara ki seslerini cıkaramasınlar...kırcakmısın..kır abicim yaaa...senin kırılman daha buyuk zarar olusturu su donemde...unutma doguma stres hormonları yuklu girersen bebek de kanala girerken zorlanır..vicudun kortizolu salgılamaya basladıgı anda tehlike sinyalı verir...ve yol tıkanır..o acıdan neymiş?? rahat dogum için...herseyı unutarak gir...unutma sorunlar her donem olacaklar..önemli olan ilk yapman gereken seyi hatırlayıp dogru durust yapman..o da doguma odaklanman..fazla da dusunme...
kendine iyi bak..rahat dogumlar!!!!!!!!!!1