• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kimse sana istemedigin birşey yaptıramaz yavrum..okuyunca cok sinirlendim....sizin duzeninize kim niye karısmalı ayrıca???bak arkadasım...foruma genelde giriyorum ama cok da yazmıyorum..ama buna nedense yazma ıhtıyacı hissettim...neden dersen...surda kalmıs 21 aralıga ne kadar..sen ki guzel bebegını kucagına alacaksın...ve bu stres hormonları neden?? dogum arifesinde;;; duzen degistirmek neden_?? afedersin de bu insanlar seni dusunmuyolar...cunku bukadar az bi zamanda ne tasınılır, ne de boyle bir fikir verilir...ayrıca 600 odemısın 750odemisin pardonne farkeder???acık sosyal hayatınızdan kısıp ev kırasını fazla verın ucnku ev demek ocak demek..vaktının cogunu gecırdıgın yer demek..bebeginin guzel bir ortamda buyumesi demek...ben sana bi tavsiyede bulunucam kardesim...kırmaktan korkma...suan tek önemli insan sensin...etrafındakileri kırmama pahasına istediklerini yaparsan ipleri coktan ellerine vermiş olursun...sen dunyanın en guzel varlıgını bebegını dunyaya getireceksin...9 ay tasıma gibi agır bir yuk..sonrası emzırme..kendi hayatından feragat vs...bu dunyada herseyın en ıyısını haketmişsin bile yavrum sen bu sabrınla...o acıdan; tasınmak ıstemıyorsan hayır ben istemiyorum de ve geç...bida konusmasınlar sittir et....sen daha önemlisin ailen yani eşin ve bebegin daha önemli..eger huzurun bozulacaksa; zorlanacaksan saten boşver...şimdi sen ne yap biliyo musun???

* kesinlikle kulak asma, ve geçmek istemiyorum de..
* elbet herkes zor zamanlardan gecer ve bu işsizlik durumu da geçici bir sureç..sakın sakın işsizlik durumunu bu olayla bagdastırıp da sinirli halini eşinden cıkartma cunku hamilelik dönemi insanın daha fazla sabra ihtiyacı oldugu kesin yani... el ele verin ve neden gecmek istemediginin sebeplerini guzelce anlat ikna problemi yasıyorsan...
* kendini doguma odakla...bebegini düşün...ve güzel gunleri...dogum sonrası bunlarla karsılasmak seni yıpratabilir unutma..o acıdan istemedigin insanlarla muhakkak az vakit geçir...mesela; emzirmek icin ayrı bir odaya gec ve herkese de deki; mahrem ...ve bebegimle basbasa kalabildigim tek an..o yuzden kusura bakmayın...sizin önunuzde emzirmek istemiyorum...vıdı tırı mırı yaparlarsa da yapsınlar...unutma sen daha önemlisin...

biraz agresif ol sana bıt bıt yapanlara ki seslerini cıkaramasınlar...kırcakmısın..kır abicim yaaa...senin kırılman daha buyuk zarar olusturu su donemde...unutma doguma stres hormonları yuklu girersen bebek de kanala girerken zorlanır..vicudun kortizolu salgılamaya basladıgı anda tehlike sinyalı verir...ve yol tıkanır..o acıdan neymiş?? rahat dogum için...herseyı unutarak gir...unutma sorunlar her donem olacaklar..önemli olan ilk yapman gereken seyi hatırlayıp dogru durust yapman..o da doguma odaklanman..fazla da dusunme...

kendine iyi bak..rahat dogumlar!!!!!!!!!!1

Agzina saglik canim cok oyi demissin :))
Zaten aman biz kirici olmayalim diye sustukca onlar bastirdikca bastiriyolar tepemize canimiz yandiginda pencelerimizi cikarma taraftariyim ben 1 yildir sustum ortaligi karistiran ben oldum simdi canim yaninca konusuyorum hic kimse agzini acip bisey diyemiyo

Kiz bu sogukta el kadar bebekle nasil tasincan hic mi akil yok bunlarda valla yerinden kipirdama benim kayinvalidemde siz sarka gidin biz evi gelir tasir yerlestiririz dedi gittik sarka ne evi toplamaya geldi ne de evi yerlestirmeye....

ayyy cnm düşünebiliyorum halini oraları biliyorum uzun süre çalıştım gerçekten oturulacak yer değil sen kocanı ikna et o konuşşun annesiyle cnm zorlıyacak değil ya

yok yokk gitmek fln yok
cıkarsamda ztn anneme yakın giderim en hayırlısı bu oda şimdi olmaz olamazzz ztnnnn
ancak yaza dogruu el kadar bebekle bu havadaa ne pohh yirim :))

yine 750 fln olur annemlerin orasıda canım
ama benm için daha karlı olur burda yol masrafım oluyoo aynı oparaya geliyooo

hatta deki kaynanana, bartında evler ucuzmuş bi ark.ım çağırdı biz iyisimi oraya gidelim.. :))) 500 den aşağı buluruz burda hemde ne evler 120 m2 :D

allah allah kadına bak ya.. hiç mi düşünmüyolar bu soğukta ev mi taşınır, 600ü veren 750 de verir bi şekilde...

yok yokk gitmek fln yok
cıkarsamda ztn anneme yakın giderim en hayırlısı bu oda şimdi olmaz olamazzz ztnnnn
ancak yaza dogruu el kadar bebekle bu havadaa ne pohh yirim :))

canım kesinlikle hamile halinle taşınayım felan deme yaza doğru taşıncaksan taşınırsın ben o hatayı yaptım bi kere çok pişmanım şimdi

Vitaminim üzülme tatlım sınırlenme sakin düşün nasıl istiyorsan öle yap sonuçta evde olacak olan sensın..eşin yarın öbür gun iş bulur sen bebişler kala kalırsın ıstersende bı süre su dogum işlerini atlatana kadar oturmaya devam et zam yapmak için gelırse ev sahibi bız evı boşaltıcaz dersin anenlerin oradan bakarsın ev

hatta deki kaynanana, bartında evler ucuzmuş bi ark.ım çağırdı biz iyisimi oraya gidelim.. :))) 500 den aşağı buluruz burda hemde ne evler 120 m2 :D

allah allah kadına bak ya.. hiç mi düşünmüyolar bu soğukta ev mi taşınır, 600ü veren 750 de verir bi şekilde...

kız inanmıcan amaaa
kastamonulu benm kilerr

bartında kimden duyduysa evler cok uygunmuşşş
yazın demişti gelin oraya tasınalımmm
eşimede ordan iş bulcakmışş

oldu demiştimmmm
ben annemden ilçe değiştirdim uzaklastım diye aglıyorum kadın bana sehir değiştirtcekkkk
ohhhhhhhhhhhh :1::1::1::1::1::1::1:

sadece gülmüştümmmm yüzüne bakıppp bölye :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Vitaminim üzülme tatlım sınırlenme sakin düşün nasıl istiyorsan öle yap sonuçta evde olacak olan sensın..eşin yarın öbür gun iş bulur sen bebişler kala kalırsın ıstersende bı süre su dogum işlerini atlatana kadar oturmaya devam et zam yapmak için gelırse ev sahibi bız evı boşaltıcaz dersin anenlerin oradan bakarsın ev

sagol canımmm
tabiki dediğin gibii benim burda oturann bu sıkıntıyı cekenn

Alin bi sorun da benden.....

Hamileligim riskli olmasi nedeniyle doktorum seyehate cikmami yasakladi kaldim memlekette.. Annemle kayinvalidem ayni yerde 3 sokak arayla oturuyolar..
Memlekete gelme nedenim annemin ameliyat olmasiydi. Annem ameliyat oldu arkadindan kemoterapi sureci basladi..
K. Validem tarafi cok lafci. Laf olmasin diye bayramin 2. Gununde onlara gittim ve 6 gun kaldim. Geri geldim anneme. Simdi zaten agirlastim yataktan bile annem babam kaldiriyo coraplarimi annem babam giydiriyo...

Dogum yakin ve kvalidem arada gelip gitti o kadar bize.dogum olduktan sonra ben nerde yatcam???? Esim baska sehirde haftaya iznini alip gelecek 2 aydir izin alamadi o da gelip gitmedi benim bu son donemlerimi bilmiyo bile benim telde anlattiklarim kadariyla biliyo.

Kriz kapida yani dogumdan sonra nerde kalcaz???

Annem 9 aydir sikintisini sen ben cekiyoz kvalidenlerin ruhu duymuyo gondermem diyo.. Bu arada da 15 gunde bir kemoterapi aliyo...

nasılsınız ben pek iyi değilim akşam ağrıyla uyandım bi baktım yüzüstü yatmışım uyku sersemi yastıkları atmışım uyandım korkudan dahada uyuyamadım allahtan guguşum hareketlide içim rahat ama gece hem belim hem karnım ağrıdı şuandada karnım ağrıyo temizlik yaparken ceyranda kaldım heralde az önce kargo geldi annem teyzemin hacdan getirdiği hurmaları zemzem suyunu yollamış 5 tane hurma vardı dayanamadım 1 tanesini yedim :) napiyım peygamber efendimizin diktiği ağaçtanmış dayanamadım bu arada eminönünde de satıyolardı çok pahalıydı ama iriydi sattıkları hurma olurda almaya kalkarsınız kanmayın kıslar minik minik peygamber efndmizin hurmaları

geçmiş olsun canm bebiş hareket ediyosa bişey yoktur korkma sakın, eminim başkalarının da yanlışlıkla yüzüstü uyuduğu olmuştur. benm hala ne ağrı ne sancı.. görünüşte az günüm kaldı ama bebişin niyeti yok. çarşamba da olmazsa artık sez olur belki bakalım..

kız inanmıcan amaaa
kastamonulu benm kilerr

bartında kimden duyduysa evler cok uygunmuşşş
yazın demişti gelin oraya tasınalımmm
eşimede ordan iş bulcakmışş

oldu demiştimmmm
ben annemden ilçe değiştirdim uzaklastım diye aglıyorum kadın bana sehir değiştirtcekkkk
ohhhhhhhhhhhh :1::1::1::1::1::1::1:

sadece gülmüştümmmm yüzüne bakıppp bölye :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

hahah.. içime doğmuş desene, neyse sen deme ozaman daha çok üstüne gider evet gidin oraya diye :))))
inşallah annenlere yakın uygun bi yer bulursunuz, şöyle bahara doğru...

Alin bi sorun da benden.....

Hamileligim riskli olmasi nedeniyle doktorum seyehate cikmami yasakladi kaldim memlekette.. Annemle kayinvalidem ayni yerde 3 sokak arayla oturuyolar..
Memlekete gelme nedenim annemin ameliyat olmasiydi. Annem ameliyat oldu arkadindan kemoterapi sureci basladi..
K. Validem tarafi cok lafci. Laf olmasin diye bayramin 2. Gununde onlara gittim ve 6 gun kaldim. Geri geldim anneme. Simdi zaten agirlastim yataktan bile annem babam kaldiriyo coraplarimi annem babam giydiriyo...

Dogum yakin ve kvalidem arada gelip gitti o kadar bize.dogum olduktan sonra ben nerde yatcam???? Esim baska sehirde haftaya iznini alip gelecek 2 aydir izin alamadi o da gelip gitmedi benim bu son donemlerimi bilmiyo bile benim telde anlattiklarim kadariyla biliyo.

Kriz kapida yani dogumdan sonra nerde kalcaz???

Annem 9 aydir sikintisini sen ben cekiyoz kvalidenlerin ruhu duymuyo gondermem diyo.. Bu arada da 15 gunde bir kemoterapi aliyo...

herhalde annende kalıcaksınn canımmmm
eşine güzelce anlattt
bukadar zamandırr ben burdaydımm bu kadar zamndırr benm kahrımı annem cekti diyeee

aslında bak şimdi yazarken ne geldi aklımaaa
ilk zamanar cok huysuz olucak cocuk :))
sen git kaynanndaa kal 1-2 haftaa huysuzlugunu atsın cocuk üstünden rahata kavussun annene geçç :)))
birazda o çeksin sıkıntıyııı

ahh kızlar hep böyle oluyo geneldee
benmde düşük tehlike zamanımda hep annemde kaldımmm

sıkıntıyı derdi ceken kendi annelerimiz oluyoo
rahatlıga gelince hep onlara gliyoooo

iyiyim canım saolasın yiğit paşa ne yapsın bütün gün fıldır fıldır içeride :) sen nasılsın minnoşun nasıl

Berk degıl mıydı kız ısım yiğit mi oldu daha da bı guzel geldı kulağıma ;))tek heceli degıl ya dolduruyor kulağı ;))minnoş şişkosu artık bacaklarımı ağrıdan koparıyor CNm sabahları acılar ıcınde uyanıyorum bıtkısel bı masaj kremı var onla ovalıyorum 10 dk ya geçiyor:(( eklemlerım fln ağrıyor süt içemıyorum galiba acısı sımdı çıkıyor kalsıyum destegı mı alsam doğumdan sonra da kullanırım

hahah.. içime doğmuş desene, neyse sen deme ozaman daha çok üstüne gider evet gidin oraya diye :))))
inşallah annenlere yakın uygun bi yer bulursunuz, şöyle bahara doğru...

inşş canımmm
annem ztn ben buraya tasındıgımdan berii uyguna güzel bir ev bakıyoo biizim mahdenn
inşş yaza dogruu cıkar güzel birsyy duaşarımız kabul olsundaaaaaa :)))

Berk degıl mıydı kız ısım yiğit mi oldu daha da bı guzel geldı kulağıma ;))tek heceli degıl ya dolduruyor kulağı ;))minnoş şişkosu artık bacaklarımı ağrıdan koparıyor CNm sabahları acılar ıcınde uyanıyorum bıtkısel bı masaj kremı var onla ovalıyorum 10 dk ya geçiyor:(( eklemlerım fln ağrıyor süt içemıyorum galiba acısı sımdı çıkıyor kalsıyum destegı mı alsam doğumdan sonra da kullanırım

eşim berk demişti ilkten sonra ben yiğit olsun dedim kabul etmemişti sonradsa sana bırakıyorum istediğini koy dedi berk ismi güzel ama tek heceli olduğu için yanına başka bi isim istiyo gibi geldi bende tercihimi yiğitten yana kullandım beğenmene sevindim. inş doğuma kadar değiştirmezsem yiğit olucak oğluşumun adı. bende dün yürüyüş yaptım bi saat kadar eğer böyle hergün devam edersem kesin suyum felan gelir doğururum :):9::9::9: bende hiç ağzıma süt koyamıyorum malesef :(

ayy kızlar sizee doyum olmuyoo ama cıkıpp birseyler almamm lazımm
yimakk yapıcammmmmmmmmmmmmm

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz

destekleriniz için çok tesekkür mederimmmmmmmmmmmmmm

herhalde annende kalıcaksınn canımmmm
eşine güzelce anlattt
bukadar zamandırr ben burdaydımm bu kadar zamndırr benm kahrımı annem cekti diyeee

aslında bak şimdi yazarken ne geldi aklımaaa
ilk zamanar cok huysuz olucak cocuk :))
sen git kaynanndaa kal 1-2 haftaa huysuzlugunu atsın cocuk üstünden rahata kavussun annene geçç :)))
birazda o çeksin sıkıntıyııı

ahh kızlar hep böyle oluyo geneldee
benmde düşük tehlike zamanımda hep annemde kaldımmm

sıkıntıyı derdi ceken kendi annelerimiz oluyoo
rahatlıga gelince hep onlara gliyoooo

Annemde oyle diyo kocam bedavadan elvat, kvalidenlerde torun sahibi olacak diyo...

Benimki cok rahat kanama gecirdim 1 gece hastanede kaldim adam gece 2 de isten cikti yola dusup gelecegine evde uyudu, sabah cikti yola aksam geldi ben coktan hastaneden cikmistim bile...

Kanama gecirdigimde annem ameliyat olali 1 hafta olmustu kvalidem agzini acip demedi ki kizim bize gidelim annen zaten ameliyatli bizde kal diye.. Babam hem bana hem anneme bakti..

Kocadan gecer her iste bizimki anasinin agzina cok bakar :(((

canmım çok sagolll yazdıkların içinn
tabikide öyle yapıcammm
çünküü benim bazı kurallarım varr ben dogrucu daavutum
anlatabldimmii
bana alttan girip üstten cıkmayla iyi niyetli yaklasımlarlaa flnla filanlaa gelenler ayrı bir ters tepiyoo nedenseee

sen merak etmeee
aynen senin gibi ztn tavrımmm
ve en kötü bana eşim yokken laf sokucak bukadar yanii
huyu böyleee çünküü eşimin yanında hiçbirsy belli etmezz çok politikacıı..
bir kere evdeyiz eşim geldii ilk kayınvalidemi öptüm eşimide öpemedim annesi yanında diye
sen bunu bir hafta sonra beni çay içmeye cagırr
eşinle herzman güler yüzlü ol ilgili davran ben gelsemde onu öp
ayy hayatım hoşgeldin dee vss..bana bir akıllar veryooo amanıınnnnnnnnnnnnn
neyse yaa uzatmıyımm

aman neyseki anlamısın huylarını...dolayısı ile napman gerektigini de gayet de farkındasın..sen de politik ol...böle ol..ezdirme kendini..aynen devam!!
şimdi bir guzel dogumunu dusun..dogum sonrası yapacaklarını...harika bie dönem bizi bekliyor..sevgiler..

burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim

Allah rahmet eylesin :43::43: mekanı cennet olsun
başınız sağolsun

Back
X