• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eşim berk demişti ilkten sonra ben yiğit olsun dedim kabul etmemişti sonradsa sana bırakıyorum istediğini koy dedi berk ismi güzel ama tek heceli olduğu için yanına başka bi isim istiyo gibi geldi bende tercihimi yiğitten yana kullandım beğenmene sevindim. inş doğuma kadar değiştirmezsem yiğit olucak oğluşumun adı. bende dün yürüyüş yaptım bi saat kadar eğer böyle hergün devam edersem kesin suyum felan gelir doğururum :):9::9::9: bende hiç ağzıma süt koyamıyorum malesef :(

Aman artık gelesinler haftaya kadar dursunlar keyıflerı ne zaman ıstıyorsa gelesinler ;))bızde de Çarşamba gun vercek bakalım gıdısata göre ınş gerıleme olmamıştır bı sorun yoktur artık olumsuz seylerı duyunca cok etkılenıyorum ya benımkı de öyle ıse dıye;((hakkımızda hayırlısı artık CNm ıyı olmana sevındım

Aman artık gelesinler haftaya kadar dursunlar keyıflerı ne zaman ıstıyorsa gelesinler ;))bızde de Çarşamba gun vercek bakalım gıdısata göre ınş gerıleme olmamıştır bı sorun yoktur artık olumsuz seylerı duyunca cok etkılenıyorum ya benımkı de öyle ıse dıye;((hakkımızda hayırlısı artık CNm ıyı olmana sevındım

aynen canım canları nezaman isterlese ozaman gelsinler benimde haftaya gün vericek sezeryan için bakalım 20 olsun dicem olmaz derse 1 ocak olsun dicem:9::9:

günaydın teyzoşlar ben çok yayamaz bir kız oldum :52: gündüz full uyuyorum gecede uyanıyorum :34:

$idil 020.webp elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
$idil 022.webp doktora giderken
$idil 025.webp banyodan sonraki halim
$idil 030.webp misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
$idil 033.webp emişdik uyuyorum
$idil 035.webp annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde

ama maşallah deyin olur mu ?
:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canm bebiş hareket ediyosa bişey yoktur korkma sakın, eminim başkalarının da yanlışlıkla yüzüstü uyuduğu olmuştur. benm hala ne ağrı ne sancı.. görünüşte az günüm kaldı ama bebişin niyeti yok. çarşamba da olmazsa artık sez olur belki bakalım..
sağol cnmmmmm:)
günaydın teyzoşlar ben çok yayamaz bir kız oldum :52: gündüz full uyuyorum gecede uyanıyorum :34:

Eki Görüntüle 569971 elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
Eki Görüntüle 569972 doktora giderken
Eki Görüntüle 569973 banyodan sonraki halim
Eki Görüntüle 569974 misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
Eki Görüntüle 569975 emişdik uyuyorum
Eki Görüntüle 569976 annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde

MAŞALLAHHHHHHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok tatlııı çokkkkkkk :54::54:

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız

ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk.. :16:yarın taburcuyuz inş.

en kısa zamanda ben de hikayemi paylaşıcam burada..
bu arada kızımın adı da Duru Pınar oldu :nazar:

Allah hayırlısıyla sizlere de güzel doğumlar nasip etsin..

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız

ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk.. :16:yarın taburcuyuz inş.

a.s. canım.Allah amalı babalı büyütsün maşallah kızına:nazar: kızının ismini de çok beğendim nede olsa pınar benm ismim:16:

nasılsınız ben pek iyi değilim akşam ağrıyla uyandım bi baktım yüzüstü yatmışım uyku sersemi yastıkları atmışım uyandım korkudan dahada uyuyamadım allahtan guguşum hareketlide içim rahat ama gece hem belim hem karnım ağrıdı şuandada karnım ağrıyo temizlik yaparken ceyranda kaldım heralde az önce kargo geldi annem teyzemin hacdan getirdiği hurmaları zemzem suyunu yollamış 5 tane hurma vardı dayanamadım 1 tanesini yedim :) napiyım peygamber efendimizin diktiği ağaçtanmış dayanamadım bu arada eminönünde de satıyolardı çok pahalıydı ama iriydi sattıkları hurma olurda almaya kalkarsınız kanmayın kıslar minik minik peygamber efndmizin hurmaları

afiyet şifa olsun canım.... temizlik falan yap ama dikkat et üşütme hiç iyi olmaz buara...

kızlar selam nasılsınız

canım Allah analı babalı büyütsün :D maşallah her ikinize de...

fd01 o nasıl tatlı bir şey olmuş öyle. Allah nazardan korusun yavrum beniiiim :)

merhaba kızlar

bugün kontrolüm vardı. kilosu 3275 olmuş. 10 günde sadece 100 gr almış ben şok oldum :S ama doktorum kilosu haftasına göre çok iyi dedi. bugün tam 38+0 da. aman çok kilo almasın zaten dedi. normal doğum gibi görünüyor. baş aşağıdaymış... hafif hafif sancım var dedim. bebek hareketli hareketi azalır, suyun gelir düzenli sancın olur kanaman olursa hemen beni ara gece 3 4 fark etmez dedi.

ha bir de artık kilo alımı yavaşlarmış bebişlerin haberiniz ola

kızlar selam nasılsınız

Allah bağışlasın canım. Evladınla güzel günler gör inşallah. (bende koca karılar gibi tebrik ediyorum nedense :) )

kızlar selam nasılsınız

çok sevindim cnm güle güle büyüt bebeğini tebrik ederim...maşallah bebişine

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 569971 elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
Eki Görüntüle 569972 doktora giderken
Eki Görüntüle 569973 banyodan sonraki halim
Eki Görüntüle 569974 misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
Eki Görüntüle 569975 emişdik uyuyorum
Eki Görüntüle 569976 annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde

maşallah dememek mümkün mü bu güzelliğe 41 kere maşallah elini yerim ben senin

nasılsınız ben pek iyi değilim akşam ağrıyla uyandım bi baktım yüzüstü yatmışım uyku sersemi yastıkları atmışım uyandım korkudan dahada uyuyamadım allahtan guguşum hareketlide içim rahat ama gece hem belim hem karnım ağrıdı şuandada karnım ağrıyo temizlik yaparken ceyranda kaldım heralde az önce kargo geldi annem teyzemin hacdan getirdiği hurmaları zemzem suyunu yollamış 5 tane hurma vardı dayanamadım 1 tanesini yedim :) napiyım peygamber efendimizin diktiği ağaçtanmış dayanamadım bu arada eminönünde de satıyolardı çok pahalıydı ama iriydi sattıkları hurma olurda almaya kalkarsınız kanmayın kıslar minik minik peygamber efndmizin hurmaları
ayyyy kız nasıl yatabildin o karınla allah korusun neyseki sorun olmamış
burdan dualarını esirgemeyen tüm dostlardan Allah razı olsun Rabbim yanına aldı ilk aşkım , mavişimi yarın defnedilecek hepinizden son ricam dualarınızı yine esirgememeniz . . Rabbim herkesin buyuklerini başından eksik etmesin sizleri üzdüysem özür dilerim

canııım çook üzüldüm başınız sağolsun allah rahmet etsin , mekanı cennet olsun babacığının:5::5:

Annemde oyle diyo kocam bedavadan elvat, kvalidenlerde torun sahibi olacak diyo...

Benimki cok rahat kanama gecirdim 1 gece hastanede kaldim adam gece 2 de isten cikti yola dusup gelecegine evde uyudu, sabah cikti yola aksam geldi ben coktan hastaneden cikmistim bile...

Kanama gecirdigimde annem ameliyat olali 1 hafta olmustu kvalidem agzini acip demedi ki kizim bize gidelim annen zaten ameliyatli bizde kal diye.. Babam hem bana hem anneme bakti..

Kocadan gecer her iste bizimki anasinin agzina cok bakar :(((

öyle olur canımmm
bende kanma yasadım hemde 2 kez
zaten benmkide teklif etmedide etseydide gitmezdimm :)))
sen takma kafana al eşini karsına güzelce konuss
öyle hazıra konmak yokkk efendimm

kızlar selam nasılsınız

canım masallahhh gözün aydın
Analı babalı büyüsünnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

anladığım kadarıyla kızdırmışlar seni
ama taktığına deymez canım k,v istediğini söylesin sonuçta karar sizin ne ciddiye alıpta sinirini bozuyosun

Back
X