Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın teyzoşlar ben çok yayamaz bir kız oldumGündüz full uyuyorum gecede uyanıyorum
Eki Görüntüle 569971 elimi açar açmaz emmeye başlıyorum
Eki Görüntüle 569972 doktora giderken
Eki Görüntüle 569973 banyodan sonraki halim
Eki Görüntüle 569974 misler gibi oldum şimdide ağzım açık laf dinliyorum
Eki Görüntüle 569975 emişdik uyuyorum
Eki Görüntüle 569976 annem altımıda değiştirdi keyfim yerinde
ama maşallah deyin olur mu ?
![]()
Mrb kızlar....
dün arkadaşlardayken suyum geldi,hemen dr'u aradım,hastaneye gittik.Ameliyata alındım ve kerem'ime kavuştum.Öğlen de eve geldik,iyiyiz şükür.Allahım küçücük ya,büyüse de ele avuca gelse hemen
slm kızlar canım çok sıkkın bu insanlar ne düşüncesiz oğluşum gece uyumuyor pek gündüz genelde uyuyor bende o uyuyunca yemek yapıyorum yada kızımla ilgileniyorum yada dinleniyorum gece zaten uyumuyor gündüzde eşimin sülalesi gelip uyuyan bebeği uyandırıyor kaç gündür bekledim düzelirler diye ama nerde bebeği uyandırıyorlar sonrada kapıyı çekip gidiyorlar içime atmışım bayağı demekki aldırmayayım dedim ama olmadı sütüm çekildi resmen bebeğim hep aç doktor sma gold verdi resmen sinir hastası oldum 9ay boyunca bikez olsun nasılsın demiyen insanlar şimdi hepsi çocuk doktoru yada kadın doğum uzmanı oldu eltimde üstümde oturuyor tam yatıcam kapı çalıyor elinde bir kapla yok un varmı yok şeker varmı sanki benim ev market markette karşımızda sırf ben rahatsız olayım çıldırmak üzereyim iikide burası var az yazayımda rahatlıyayım dedim eşime diyorum oda aldırmıyor hayret bişey şeytan diyor al başını kimsenin senin bulamayacağı biyere git ....ÖYLE Bİ YER OLSA KEŞKE
maşallah herkesler doğurmuş yahu aralık annelerinden bi biz kaldık oğlumm bakk çok tembell çıktın sennn![]()
kızlar eve yeni geldik ama bittim.doktrda herşey normaldi,sancım falanda çıkmadı,anesteziyede muayne oldum,sonra çıktık banka işleri falan sonra ısıtıcı aldık,çamaşırlığım kırılmıştı ondan aldık derken yeni geldik,çok yoruldum,bide hastayım bildiğiniz gibi inşallah çabuk iyileşirim....
slm kızlar canım çok sıkkın bu insanlar ne düşüncesiz oğluşum gece uyumuyor pek gündüz genelde uyuyor bende o uyuyunca yemek yapıyorum yada kızımla ilgileniyorum yada dinleniyorum gece zaten uyumuyor gündüzde eşimin sülalesi gelip uyuyan bebeği uyandırıyor kaç gündür bekledim düzelirler diye ama nerde bebeği uyandırıyorlar sonrada kapıyı çekip gidiyorlar içime atmışım bayağı demekki aldırmayayım dedim ama olmadı sütüm çekildi resmen bebeğim hep aç doktor sma gold verdi resmen sinir hastası oldum 9ay boyunca bikez olsun nasılsın demiyen insanlar şimdi hepsi çocuk doktoru yada kadın doğum uzmanı oldu eltimde üstümde oturuyor tam yatıcam kapı çalıyor elinde bir kapla yok un varmı yok şeker varmı sanki benim ev market markette karşımızda sırf ben rahatsız olayım çıldırmak üzereyim iikide burası var az yazayımda rahatlıyayım dedim eşime diyorum oda aldırmıyor hayret bişey şeytan diyor al başını kimsenin senin bulamayacağı biyere git ....ÖYLE Bİ YER OLSA KEŞKE
sagracım ne düşüncesizler öyle tepkini koy uyandıramam uyanınca seversiniz de,ne kadar susarsan okadar tepene biniyolar,dış kapınana zile basmayın bebk uyuyo yazıları varya onlardan as eltin görünce geri döner belki...
e hadi doğurun sizde artık. yemedi içmedi uyumadı konularına geçicez sizi bekliyoruz. deneyimlerimizi paylaşıcaz. böyle tadı çıkmıyor yani![]()
ben işime gelmezse kapıyı kimseye açmıyorum. gerçi akrabayla oturmuyorum ama uyuyordum duymamışım diyorum komşularıma da açmıyorum.
kızlar selam nasılsınız
ben de dün sabah saat 10:00 da bebeğimi kucağıma aldım,çok güzel bir duygu,tarifi imkansız,çok şükür sağlığı da yerinde,3250 kg.50 cm doğduk..yarın taburcuyuz inş.
en kısa zamanda ben de hikayemi paylaşıcam burada..
bu arada kızımın adı da Duru Pınar oldu
Allah hayırlısıyla sizlere de güzel doğumlar nasip etsin..
ne güzel canm sağlıkla bebişine kavuştun. darısı başımıza:)
sagracım ne düşüncesizler öyle tepkini koy uyandıramam uyanınca seversiniz de,ne kadar susarsan okadar tepene biniyolar,dış kapınana zile basmayın bebk uyuyo yazıları varya onlardan as eltin görünce geri döner belki...
Günaydın kızlar nasılsınız ? Gene uykusuz ve ağrılı bir gece.. Gördüğünüz gibi 6 gün kalmış bizim oğlus hiç gelme meraklısı değil :)
maşallah herkesler doğurmuş yahu aralık annelerinden bi biz kaldık oğlumm bakk çok tembell çıktın sennn![]()