2012 Ekim Anneleri Bakırköy'de buluşuyor!

felisimfelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.634
5
116
Merhaba Ekim ayının güzel hatunları! Az önce muhabbet ederken masumiyet, coyote ve bendeniz felis merkezi bir yer olduğu için Bakırköy'de buluşup tanışmaya karar verdik. Mayıs ayı içinde yapılacak bir buluşma bizi de, bebişleri de bunaltmaz diye düşündüm. Bu tarafa her yerden her vasıtayla ulaşım mümkün, hem Carousel, Capacity, Galleria gibi AVMlerin yanısıra C&A, LCW gibi bir sürü markanında 4 katlı mağazaları var, isteyenlere pasajlar da tavsiye ederim ayrıca. Katılmak, tanışmak isteyenleri de, mekan önerisinde bulunmak isteyenleri de buraya beklerim. Görüşmek üzere!

Merhaba Ekim ayının güzel hatunları! Az önce muhabbet ederken masumiyet, coyote ve bendeniz felis merkezi bir yer olduğu için Bakırköy'de buluşup tanışmaya karar verdik. Mayıs ayı içinde yapılacak bir buluşma bizi de, bebişleri de bunaltmaz diye düşündüm. Bu tarafa her yerden her vasıtayla ulaşım mümkün, hem Carousel, Capacity, Galleria gibi AVMlerin yanısıra C&A, LCW gibi bir sürü markanında 4 katlı mağazaları var, isteyenlere pasajlar da tavsiye ederim ayrıca. Katılmak, tanışmak isteyenleri de, mekan önerisinde bulunmak isteyenleri de buraya beklerim. Görüşmek üzere!

Tatlım bu sayfanın linkini birinci sayfaya ekliyorum daha fazla gören olsun diye izninle :34:

kızlar güzel buluşmalar tanışmalar arkadaşlıklar kurarsınız umarım ben uzağım yakın olan arkadaşlar tanışın lütfen sonrada beraber bebek gezdirirsiniz inş.

Mayısın ilk haftasına ne dersiniz? Bakırköy Meydanına yakın Özsüt var Town Center'in içinde, açık mekan, hem de cadde üzeri, Bakırköy'e hiç gelmemiş olanların bile rahatça bulabileceği bir yer, kalabalık olsak bile yer problemi olmaz! Diğeri de San Marcos Cafe var, Bakırköy Capacity'e sırtınızı verip İstanbul Caddesinden Karşıya geçin, bulduğunuz ilk sokağa girip sola dönüp yürüyün, göreceksiniz. Şirin bir İtalyan Cafesidir, çok göz önünde bir yer olmadığından da göbekliler grubu olarak rahat ederiz.Aynı mekanın Bakırköyü bilenler için tarifi Askerlik şubesinden Ataköy'e dümdüz çıkarken sağda:)

Mayısın ilk haftasına ne dersiniz? Bakırköy Meydanına yakın Özsüt var Town Center'in içinde, açık mekan, hem de cadde üzeri, Bakırköy'e hiç gelmemiş olanların bile rahatça bulabileceği bir yer, kalabalık olsak bile yer problemi olmaz! Diğeri de San Marcos Cafe var, Bakırköy Capacity'e sırtınızı verip İstanbul Caddesinden Karşıya geçin, bulduğunuz ilk sokağa girip sola dönüp yürüyün, göreceksiniz. Şirin bir İtalyan Cafesidir, çok göz önünde bir yer olmadığından da göbekliler grubu olarak rahat ederiz.Aynı mekanın Bakırköyü bilenler için tarifi Askerlik şubesinden Ataköy'e dümdüz çıkarken sağda:)

Tatlım ben bakırköyü çok gezmeme rağmen o dediğin italyan cafeyi hiç bilmiyorum :26: Town centerda çok nadir gittiğim bir yer orası çok sakin bir yer. Capacity veya Carousel olsa daha iyi olur bence en bilindik yerler çünkü hem içlerinde güzel bebek magazaları var tuvaletleri güzel :34: ben çok sıkışırım da :17:
Çoğunluk senin dediğin yerleri isterse yine çoğunluğa uyarım bir şekilde ararım o dediğin yerleri bunlarda benim fikrim olsun :34:

Ben town center ozsutu cok severim,daha bu haftasonu ordaydim zaten alisveris icin illa orda kalmamiz sart degil azicik yuruduk mu capacity,careousel var,ben de uyarim genel fikre.

bence de katılacaklar bir belli olsun, çoğunluk nereyi isterse uyarım, bana farketmez. Bir de hafta içi mi ctesi mi olsun ona karar vermek lazım. Haftaiçi daha rahat ederiz ama çalışıp da gelmek isteyen varsa da o zaman ctesi olsun. Pazar zaten olmaz, pasajlar kapalı oluyor.

bence de katılacaklar bir belli olsun, çoğunluk nereyi isterse uyarım, bana farketmez. Bir de hafta içi mi ctesi mi olsun ona karar vermek lazım. Haftaiçi daha rahat ederiz ama çalışıp da gelmek isteyen varsa da o zaman ctesi olsun. Pazar zaten olmaz, pasajlar kapalı oluyor.

İste tam bende onu dusunmustum benden once yazmissin,zaten pazar gunu kocisler evde oluyor,dedigin gibi calisan gelmek isteyen olursa c.tesi de olabilir ama haftaici cok rahat olur.

bence de katılacaklar bir belli olsun, çoğunluk nereyi isterse uyarım, bana farketmez. Bir de hafta içi mi ctesi mi olsun ona karar vermek lazım. Haftaiçi daha rahat ederiz ama çalışıp da gelmek isteyen varsa da o zaman ctesi olsun. Pazar zaten olmaz, pasajlar kapalı oluyor.[/QUOTE

Olur aslında bakırköy olsun da town center, carousel, capacity hepsi uyar sonuçta dediğin gibi bir çoğalalım da kızların durumuna göre biz çalışmayanlara hafta arası çok güzel olur daha sakin olur oralar ama tabi çalışan arkadaşlarda gelmek isterse ona göre karar veririz yeter ki bir niyetlenelim :34:

valla kızlar Kadıköy'de oturanlar da buyursun gelsin, deniz otobüsüyle 20 dakika yani, hem mayısta havalar da durulmuş olur.

oooooo bulusma fikri kimden cıktıysa süperr cok iyi yapmıs bende gelebilirim bakırköyde yakın bana.. haftaiçi çalışıyorum ama işim esnek gelebilirim hem daha sakin olur rahat ederiz sohpet eder alışveriş yaparız yinede cogunluk nederse uyarım yalnız cuma olmasın yeter .. birde havalar cok sıcak olmadan bulusursak daha rahat ederiz

uyy belkim bende gelebilirim :124::124::124::124::124::124::124::124:
Uyyyyy sende cel daaa:34:
oooooo bulusma fikri kimden cıktıysa süperr cok iyi yapmıs bende gelebilirim bakırköyde yakın bana.. haftaiçi çalışıyorum ama işim esnek gelebilirim hem daha sakin olur rahat ederiz sohpet eder alışveriş yaparız yinede cogunluk nederse uyarım yalnız cuma olmasın yeter .. birde havalar cok sıcak olmadan bulusursak daha rahat ederiz
Oh oh annisler artiyo,ne guzeeelll...

bende gelmek ısterdım ama çalışıyorum malesef o yuzden sıze ıyı bulusmalar resımlerınıze bakarız bızde eklersenız :1:

Back
X