günaydın kızlar bende uyuyamayanlardanım ayak bacak ağrısı sıcak el uyuşması sinek hepsi bir arada klimayı açtım yattım yine korkuyorum hasta olucam diye neyse ben pazardan biber patlıcan aldım domates kış için patlıcanları nasıl yapıyorsunuz benim dolapta iyi olmadığı için patlıcan ve biberleri kızartıp şişeye koysam üstünede sıcaklama domates kızartması ekleyip kapatsam nasıl olur acaba başlıcam şimdi acele fikre ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
ohh kizlar sizler yine herwseyciklerinizi hazir etmissinizben bebisime daha bir igne bile almadim, agustosta insallah herseyi toptan alicam, hem babamiz tatile girecek hemde elimize yuklu bir para gecicek artik hepsini bi anda cikartiriz. eylulde de annem gelicek o da kiyafet falan biseyler getirecek tr den, artik hepsini yikar hazir ederiz insallah.
kızlar yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yardımınıza ihtiyacım var
biz bugün doktora gidicez en son 2 temmuzda gitmişim ve bugün gidince kontrol fişiylemi giricem ayrı ücretmi ödemem gerekecek ? siz her gitmenizde para veriyormusunuz?
ben 2 doktora gittiğim için para para gına geldi valla
bugün ücret vermek istemiyorum ssk lıyım va özel hastaneye gidicem bana yardım edinnnnn
kızlar yanıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yardımınıza ihtiyacım var
biz bugün doktora gidicez en son 2 temmuzda gitmişim ve bugün gidince kontrol fişiylemi giricem ayrı ücretmi ödemem gerekecek ? siz her gitmenizde para veriyormusunuz?
ben 2 doktora gittiğim için para para gına geldi valla
bugün ücret vermek istemiyorum ssk lıyım va özel hastaneye gidicem bana yardım edinnnnn
canım 12 gün olmuş.sanırım ücret alırlar.10 gün içindeki kontroller ücretsiz diye biliyorum ben..
bende şimdi alışverişten geldim hemen hemen bitrdim alıncakları şampuan takımını küvetini felan aldım paşanın bitek ateş ölçeri kaldı bide arabası onuda anneanne alıcak önümüzdeki ayda kendi eksiklerimi tamamlıycam yani biz hazır sayılırız
ya daha bugün 12. gün beeeee
bide 24 ünde kendi doktoruma gidicem 80 lirada oraya verecem
bugün kontrol fişiyle giremezsem doktora arada girip kontrolumü olamıyorum hazırlıklı değilim şeker yüklemesi için gün verin diyecem
napıyım yaaaa sıkıştık iyice bu seferlik böyle oluversin
ohh ne guzel tamamlamissiniz cogu seylerinizi, ben de tamamlasamda kafam rahat etse
çok yorgun, halsiz, bunalmış hissediyorum kendimi. çoook sıkıldıııımmmm
off al bendende o kadar terden öldüm bunaldım ağustosta da baygın düşeriz iiyce sıcaktan sıkıntıdan...çalışmaktanda çok sıkıldım üstelik, neyseki ağustos 20 son.
yok teselli etmedi daha çok var :S allahım yardım et.
canım ben aşılamayla hamile kalmıştım dr um riske atmak istememişti her ihtimale karşı kan sulandırmak için vermişti.ben 40haftalık sezeryan olmuştum canım çok şükür herşeyim normal gitmişti...Sonra kac haftada dogurdun, normal mi devam etti hersey,sen niye kullanmistin???
kızlar bişi dicem bana doktorunum balık hapını 4 .aydan sonra baslattı doktor deıstrnce bende 6.5 aylık olduk hala kullanıorum bazı kısılerden 4,5,6 .aylarda kullaıldıgını duydum sadce siz de kullanıosanız nasıl kullanıosunz ?
çok yorgun, halsiz, bunalmış hissediyorum kendimi. çoook sıkıldıııımmmm
dünden beri brck yok :26:
kızlar bugün lansinoh göğüs kremi aldım ama küçük aldım yeter heralde demi ilk zamanlar kullanılıyomuş çünkü
Canım bende küçk almayı dşşünüyorum... Yetmezse artık daha fazla alırım diyorum. Zaten kendi sütümü falanda süreceğim iyi geliyormuş oda. Birde ben kalkanda almayı düşünüyorum. Oda çok rahat oluyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?