Aynen bende oyleyim kapidan kafami uzatip bakiyorum her sabah:))) daha kuramadik odasini bir an once yapmak istiyorum
belli olmuyor canım yaramazlar bazen çok sakin oluyor ,2-3 gün sonra başlıyolar zıplamayabende korkmuştum hareketleri azalınca ama şükür sonra bir harekete geçiyor ,azcık dur oğlum diyorum
dün gece ayaklar karnımdan çıkçaktı sanki
günaydın güzel anneler...
nasılsınız bakalım? ben çok uykusuzum..sıcaktan uyuyamıyorum hiç. tam uykuya dalarken miniğimin kocaman tekmesiyle uyandım. çok korktum ne oluyo diye:) tüm gün uyudu annesi uykuya dalınca uyandı cadı kızım:):) benide uyutmadı bi süre. sonra da sıcak uyutmadı zaten. sabah işe gelmek çok zorr
Bizde de durum aynı yaa...sabah kadar bir sıcak...bir tekme....sırt üstü yatıyorum doktor yatmamalısın dedi hemen sola dönüyorum sola dönünce sağolsun kızım içimi dışıma çıkartıyor artık tekme ötesi birşey....ama sağlıklı olanda bunları yapmalarıymış...en kötüsüde sabah tam dalmışken çıkıp işe gelmek....artık bu 2 ay geçsin istiyorum...izne çıkmak istiyorum gerçi o zamanda evde nasıl vakit geçiricem hiç bilemiyorum ama.... en çokta artık mis kokulu tatlı kızımı kucağıma sağlıkla almak istiyorum... Tabi bu dilerğim herkes için...inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...
aynen canım yaa..bende sırtüstü yatıorum aklıma gelio sola dönürum hemen. ama gece defalarca pozisyon değiştiriyoruz..içerde böyle uyutmuyolar doğdukatan sonra bize neler yapcaklar düşün artık:):) ama dediğin gibi hayırlısı ile bi kucağımıza alalım misler gibi cennet kokularını bi içimize çekelim herşeye değicek o
bende izne çıkmak istiyorum artık ama son 3 haftaya kadar çalışmam lazıminşallah aksilik olmaz..ben 6-7 ay filan ücretsiz izinde kullanıcam kısmet olursa. bebeğim 1 yaşına gelene kadar yanında olmak istiyorum. ama bu sıcaklar çok zorluo daha da zorlaşıcak, belki daha da erken ayrılırım izne bakalım..
aynen canım yaa..bende sırtüstü yatıorum aklıma gelio sola dönürum hemen. ama gece defalarca pozisyon değiştiriyoruz..içerde böyle uyutmuyolar doğdukatan sonra bize neler yapcaklar düşün artık:):) ama dediğin gibi hayırlısı ile bi kucağımıza alalım misler gibi cennet kokularını bi içimize çekelim herşeye değicek o
bende izne çıkmak istiyorum artık ama son 3 haftaya kadar çalışmam lazıminşallah aksilik olmaz..ben 6-7 ay filan ücretsiz izinde kullanıcam kısmet olursa. bebeğim 1 yaşına gelene kadar yanında olmak istiyorum. ama bu sıcaklar çok zorluo daha da zorlaşıcak, belki daha da erken ayrılırım izne bakalım..
Canim bende 3 gindur oyleydim,dun Allah a sukur oturdugum yerde oturtmadi beni onlarinda duzeninde dgisiklik oluyo demek ki,sen yine de takip et tabi ama hissetmedigimiz zamanlar olabiliyormusgünaydın kızlar.. ya bebişimin hareketlerini iki gündür pek hissedemiyorum yani öle şiddetli değil çok yavaşhalbuki ne çok oynardı nazar değdirdim galiba. normal mi acaba doktora mı gitsem??
bizde yapmadık odasını daha oturma odasında pufun üstüne serdim herşeyini babasına gösteriyorum akşam nasıl mutlu mutlu bakıyo gerçek mutluluk bu olsa gerek
MERHABA KIZLAR size bir sorum olacak. daha doğrusu sorum çalışan anne adaylarına; izne ayrılınca devlet 4 ay maas verıyor ya, benım maasımı iş yerım asgariden gosterı oysakı maasım asgarının 2 katı ...geri kalan kısmı ısyerı verıyormu acaba..benım gıbı maası asgarı gosterılenler neyapacak.yanı sıstemde asıl olması gerekn nedır onu merak edıyorum?
Kızlar arada kasıklarımın altında batmalar oluyor damar çekmeleri gibi..Artık normalmi bunlar?
demekki normal cnm artık 30.haftaya giriyorum vay beeBende de igne batiyor gibi oluyor arada geriliyor sonra,buyuyorlar artik alani genisletiyorlardir:))))
MERHABA KIZLAR size bir sorum olacak. daha doğrusu sorum çalışan anne adaylarına; izne ayrılınca devlet 4 ay maas verıyor ya, benım maasımı iş yerım asgariden gosterı oysakı maasım asgarının 2 katı ...geri kalan kısmı ısyerı verıyormu acaba..benım gıbı maası asgarı gosterılenler neyapacak.yanı sıstemde asıl olması gerekn nedır onu merak edıyorum?
Canim ablamin da boyle bir durumu vardi,aradaki farki isvereni yatirdi her ay olmasi gerekende bu kesinlikle,sende son ani beklemeden isyerinle konus ve aradaki farki her ay bankaya mi yatiracaksiniz diye emrivaki sekilde sor...
sgk alacağın maaşı tamamen yatan brütünden hesaplıyor...sanırım son 3 yada 6 ayın maaşının ortalaması alınıp 4/3 ü veriliyor...Senin durumun tamamen işyerinin insiyatifine kalmış vermiyorumda diyebilir...ama tabi bastırmakta fayda var...
Bizde de durum aynı yaa...sabah kadar bir sıcak...bir tekme....sırt üstü yatıyorum doktor yatmamalısın dedi hemen sola dönüyorum sola dönünce sağolsun kızım içimi dışıma çıkartıyor artık tekme ötesi birşey....ama sağlıklı olanda bunları yapmalarıymış...en kötüsüde sabah tam dalmışken çıkıp işe gelmek....artık bu 2 ay geçsin istiyorum...izne çıkmak istiyorum gerçi o zamanda evde nasıl vakit geçiricem hiç bilemiyorum ama.... en çokta artık mis kokulu tatlı kızımı kucağıma sağlıkla almak istiyorum... Tabi bu dilerğim herkes için...inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?