2012 Ekim Anneleri

Aynen bende oyleyim kapidan kafami uzatip bakiyorum her sabah:))) daha kuramadik odasini bir an once yapmak istiyorum

bizde yapmadık odasını daha oturma odasında pufun üstüne serdim herşeyini babasına gösteriyorum akşam nasıl mutlu mutlu bakıyo gerçek mutluluk bu olsa gerek

yaa ne güzel işallah benimki de uyanır özledim hareketlerini iki gün bile olsa

Bizde de durum aynı yaa...sabah kadar bir sıcak...bir tekme....sırt üstü yatıyorum doktor yatmamalısın dedi hemen sola dönüyorum sola dönünce sağolsun kızım içimi dışıma çıkartıyor artık tekme ötesi birşey....ama sağlıklı olanda bunları yapmalarıymış...en kötüsüde sabah tam dalmışken çıkıp işe gelmek....artık bu 2 ay geçsin istiyorum...izne çıkmak istiyorum gerçi o zamanda evde nasıl vakit geçiricem hiç bilemiyorum ama.... en çokta artık mis kokulu tatlı kızımı kucağıma sağlıkla almak istiyorum... Tabi bu dilerğim herkes için...inşallah hepimiz bu duyguyu yaşarız...

Gunaydin anneler..
Bugun izmirde cok hos bir ruzgar var.hatta az once sealkonda. Ama icerisi cook sicak.

Benim tatli kizim pek obur.ne yesem icsem daha mideme gitmeden basliyor hareketlere.bir de benimle ayni anda uyaniyor sabahlari.gozumu aciyorum 3-5 saniye sonra basliyor

bu sıcaklar çok kötü kızlar ya gece uyuyorum ama en az 10 kez uyanıyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sabahta artık erken uyanıyorum 8de ayaktaydık bugün eşimde o saatte gitti zaten işe,sonra kahvaltı yaptık klimanın önünde oturuyorum öylece çok sıcak...

Kızlar arada kasıklarımın altında batmalar oluyor damar çekmeleri gibi..Artık normalmi bunlar?

aynen canım yaa..bende sırtüstü yatıorum aklıma gelio sola dönürum hemen. ama gece defalarca pozisyon değiştiriyoruz..içerde böyle uyutmuyolar doğdukatan sonra bize neler yapcaklar düşün artık:):) ama dediğin gibi hayırlısı ile bi kucağımıza alalım misler gibi cennet kokularını bi içimize çekelim herşeye değicek o
bende izne çıkmak istiyorum artık ama son 3 haftaya kadar çalışmam lazım inşallah aksilik olmaz..ben 6-7 ay filan ücretsiz izinde kullanıcam kısmet olursa. bebeğim 1 yaşına gelene kadar yanında olmak istiyorum. ama bu sıcaklar çok zorluo daha da zorlaşıcak, belki daha da erken ayrılırım izne bakalım..

oğluşumuzun ev tipi ana kucağınıda aldık eksikleri beşik bebek arabası puseti bakım ürünlerinin bi kısmı kaldı bide kendime bi tane daha gecelik alıcam =))) günler geçtikçe heyecan sevinç artıyor

Bende muhtemelen 3 hafta kalana kadar çalışacağım yani çalışabilirsem eğer...zaten evde de kalınca alışmamışım ne yapacağımı şaşırıyorum haftasonu bile biryerlere gitmezsem evde zaman geçmiyor...ama artık işyerindede zorlanıyorum böyle bir tatlı uyku hali geliyor :) o zaman işte insan diyor şimdi evde olsamda bir 10 dk uyusam diye...neyse sağlık problemlerimiz olmadan şu süreci atlatalımda bir şekilde su gibi geçti bugüne kadar zaman hiç birşey anlamadan...sanırım bundan sonrası daha da çabuk geçecek...

gunaydin kizlar...

dr kontrolumuz yaklasti dr gelmeden once yaptir diye birsuru test vermisdi bu sabah gidip yaptirdim ama iclerinde seker

yukleme yokmus oysaki sormusdum dr yazdim kagitda var demisdi labaratuarda yok dedi anlamadim sonuclari alayim cumartesi

yada pazar gidince tekrar sorarim artik.

kizlar 2 gundur baya halsizlik var bende bardagi sagimdan alip soluma koyasim gelmiyor.aksam disari cikdik esimle yemek yedik

sonrasinda hic dolasamadim cok zorlandim ya simdiden bole olursam son aylari dusunemiyorum.birde bende mide bulantisi ve

kusma yeniden basladi zaten gecmemisdide 2 gundur iyice artdi sizdede bu sekilde olan varmi acaba yedigim bisey mi

dokundu meyve falan da yapmis olabilir diyorlar anlamadim.

MERHABA KIZLAR size bir sorum olacak. daha doğrusu sorum çalışan anne adaylarına; izne ayrılınca devlet 4 ay maas verıyor ya, benım maasımı iş yerım asgariden gosterı oysakı maasım asgarının 2 katı ...geri kalan kısmı ısyerı verıyormu acaba..benım gıbı maası asgarı gosterılenler neyapacak.yanı sıstemde asıl olması gerekn nedır onu merak edıyorum?

günaydın kızlar.. ya bebişimin hareketlerini iki gündür pek hissedemiyorum yani öle şiddetli değil çok yavaş halbuki ne çok oynardı nazar değdirdim galiba. normal mi acaba doktora mı gitsem??
Canim bende 3 gindur oyleydim,dun Allah a sukur oturdugum yerde oturtmadi beni onlarinda duzeninde dgisiklik oluyo demek ki,sen yine de takip et tabi ama hissetmedigimiz zamanlar olabiliyormus
bizde yapmadık odasını daha oturma odasında pufun üstüne serdim herşeyini babasına gösteriyorum akşam nasıl mutlu mutlu bakıyo gerçek mutluluk bu olsa gerek

Bende bu hafta yikamaya baslarim artik diyorum utulenecek falan daha cantamizi hazirlariz 32 ye gelmeden,dursun bi kosede:)))

Canim ablamin da boyle bir durumu vardi,aradaki farki isvereni yatirdi her ay olmasi gerekende bu kesinlikle,sende son ani beklemeden isyerinle konus ve aradaki farki her ay bankaya mi yatiracaksiniz diye emrivaki sekilde sor...

gunaydınn nasılsınız çokk sıcak havalar yaa keske buz gıbı olsa uşusek oldum olası yazı sevmem ıllakı kar olucak bana o karda bıle dolasırken donmam hıç :)))gel kış gel kış duasına çıkıcam

sgk alacağın maaşı tamamen yatan brütünden hesaplıyor...sanırım son 3 yada 6 ayın maaşının ortalaması alınıp 4/3 ü veriliyor...Senin durumun tamamen işyerinin insiyatifine kalmış vermiyorumda diyebilir...ama tabi bastırmakta fayda var...

Canim ablamin da boyle bir durumu vardi,aradaki farki isvereni yatirdi her ay olmasi gerekende bu kesinlikle,sende son ani beklemeden isyerinle konus ve aradaki farki her ay bankaya mi yatiracaksiniz diye emrivaki sekilde sor...

Sağolun kızlar. anladığım kadarıyla, vermek zorunluluğu yok hadı bakalım neler görcez..emrıvakı yapacam bende ztn..inanmıcaksınız ama benım patronum benım babam..çok dıkdatör.....vermesse parasında degılımde çok uzulucem o yuzden sordum sızlere.ve o yuzden suan soramıorum..üzülceksem barı cıkarken ogreneyım dyıorum:S

aynen canım yaa..bende sırtüstü yatıorum aklıma gelio sola dönürum hemen. ama gece defalarca pozisyon değiştiriyoruz..içerde böyle uyutmuyolar doğdukatan sonra bize neler yapcaklar düşün artık:):) ama dediğin gibi hayırlısı ile bi kucağımıza alalım misler gibi cennet kokularını bi içimize çekelim herşeye değicek o
bende izne çıkmak istiyorum artık ama son 3 haftaya kadar çalışmam lazım inşallah aksilik olmaz..ben 6-7 ay filan ücretsiz izinde kullanıcam kısmet olursa. bebeğim 1 yaşına gelene kadar yanında olmak istiyorum. ama bu sıcaklar çok zorluo daha da zorlaşıcak, belki daha da erken ayrılırım izne bakalım..

ayyy kıslar günaydın rüyamda bebeğimin ayağını gördüm karnımdan cıkmıs ama tabandan gözükmüo baya uzunlamasına ayagı çıkmış gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…