2012 Ekim Anneleri

demekki normal cnm artık 30.haftaya giriyorum vay bee

Evet bi yandan nasil da gecmiyor gunler,bir yandanda vay be cogu gitti baksana mercimek kuzularimiz kilolarla olculuyor

Daha ogrendigim gun dun gibi,babannemi kaybetmistim o gun 8 subat kotu zamanlardi ama kuzum birakmadi beni,sevgililer gunune kadar zor sabretmistim esime surpriz olsun diye sonra hediye olarak ult kagidini uzatmistim,ah ahhh bak anilarim depresti gozlerim dolduuuuu,aglarim dayanamam ama yoldayim:))))))

evet cnm senin için zor olmuş ama eşine yaptığın süpris çok güzel olmuşşş

kaç gündür sıcaklardan bayılıoduk ter içinde uyanıodum.bugün harika istanbulda yagmur yagıo acaip sıddetli yagdı toprak kokusu miiss gibiydi hasret kalmısız sıcaklardan yagmura.Allaha bin şükür hep böle olsun ramazanda oruc tutanlara kolaylıklar wersin rabbim.

Ayy bunaldım artık.
Klima yok burada, hava bugün bir garip. Bulutlu serin olur dedim ama yağmur sıcağı var sanki.
Duramıyorum artık işyerinde, nefes alırken zorlanmaya başladım. Belim dersen öğlene kadar anca idare ediyor. 10 dakika oturuyorsam 2 dakika katta geziniyorum ama artık dayanmamaya başladı. Dün akşam eve zor attık kendimi.
Bu ay sonunu nasıl getireceğim bilmiyorum. Son haftalara kadar çalışmayı planlayanlara Allah kolaylık versin.
Hiç iş yapasımda yok, oysa işten çıkmadan hesapları toplamam, mutabakat sağlamam, evrakları düzenlemem lazım. Ama yok, sıcaklardan elim varmıyor.
Okuduğum kadarı ile sıcaklardan başka pek şikayeti olan anne yok, Allah'a şükür.
FaktorB'ye ne oldu, hiç yazmıyor bu aralar.

kızlar selam size akıl danışacam..şimdi ben hayatımda gecelik kullanmam yazın şort,kışın pijama ile geçiririm beceremıyorum geceliği,dön dön belime kadar açılıyo şimdi bir hastane için yanı en fazla 2 gunlugune gıyecem sırf 2 gun için gecelik mi alacam yaaa..şöyle bir baktım hiç tarzım olan yok hepsi aynı hemen hemen.... birde zaten piyasada işin içine lohusa,bebek,hamıle kelımelerı girdimi fiyatları 2-3 katına çıkarıyorlar alt tarafı onden dugmelı gecelık ....hastanede yanımda annem ve kayınvalıdem olacak ...e zaten hemsırelerde var bır zahmet sıyırıversınler pıjamamı

slm kızlarrrrrrrrrr
doğuran falan yok de mi
aman dikkat edin kendinize ben ara sıra bayılacak gibi oluyorum sıcaktan
allahtan geceleri serin oluyo uyuyabiliyorum
benim manken kızım sonunda kilo almış 1283 gr
rabbim 2 buçuk 3 kilo dediğimiz zamanları da gösterip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
maşallah bütün tosuncuklara ...

aynen katılıyorum ben bir tane ijama takımı aldım bi tane daha almayı düşünüyorum
gecelik 1-2 saatlik için iyi olur ama pijama her türlü rahat o yüzden ben de pijama taraftarıyım bu arada pijamamı uzun kollu aldım
üşütmememiz gerekiyomuş
öyle diyo annemler

:):):)
Bende çok severim gecelik giymeyi, yaz-kış.
Ama yinede lohusa geceliği almayacağım, hem pahalı oluyor hemde klasik oluyor çok. Belki güzelleride vardır, bana denk gelmemiştir.
Normal düğmeli bir gecelik almayı düşünüyorum.
Bu arada lcw de, 26 liraya var. Hem fiyatı ucuz hem lohusa geceliği, iki tarafından düğmesi var. Bence fiyatı çok makul, fazla kullanmayacaklar için bile.

Arkadaslarim hepinize gunaydin. Pijama konusunda birsey soylemek istiyorum. Normal dogum yapacaklar istediklerini giyebilirler ama sezeryan olacaklar gecelik veya yuksek belli pijama alsinlar yanlarina. Annemden biliyorum. Normalde hic gecelik giyemez ama rahim ameliyatinda yuksek belli pijama aldik yanimiza soyle 1 bedeb buyuk birsey ve gecelik aldik. Dikis yerlerini rahatsiz etmesin diye. Hic sevmemesine ragmen gecelikle daha rahat etti :)

oğlum coştu ayaklarını kaburgama doğru sağ tarafa tırmandırıyo canımı yakıyo gibi tuhaf bi his irkiliyorum fırlıyorum şuan yerimden

slm tatlı anneler 1 ay sonra birazdan kızımı görcem çoook özledik inşallah herşey yolundadır...

dün şeker yüklemem yapıldı 2 kolumdanda kan alındı, onun sonucunuda alıcam bugün inş iyi çıkmıştır , bide dün 2. tetonoz aşısını oldum kol ağrısından bütün gece döndüm durdum, dün gecede normal kan sulandırıcımı yaparken il defa tüm bacağım, eşimin elleri kan içinde kaldı, bi anda nereye denk geldi anlamadım sanki 5-6 santimlik kesiden çıkar gibi.. delik deşik oldum anlıcanız:)

artık iğne görmek istemiyorumm :)) ama kızım içinn napalım yeterki o sağlıkla gelsin kucağımıza....

bende pek sevmem geceliği heleki kış aylarında ama yazın giyerim doğumumda kışa doğru olcağından pijama tercihim olur fakat sezeryan olma durumuda olduğu için gecelikte alıcam rahat edemem ama napalım giycez mecburen

oğlum coştu ayaklarını kaburgama doğru sağ tarafa tırmandırıyo canımı yakıyo gibi tuhaf bi his irkiliyorum fırlıyorum şuan yerimden

sorma canım nedir bu oğlanların bize ettiği bide karnımın içini tırnaklıyor sanki hareket ederken birde acıtıyo ki aman aman şimdi sağ tarafımda portakal gibi bi çıkıntı oluyor artık neresini döndürüyorsa bana beyefendi portakal popolu oğlum benim

sana totosunu çıkarıyo annesi totomu ye totomu diyor:)
oğluşumun resmini ekliyim size

doğduklarında hep birlikte ısıralım o portakal popoları artık can yakmayada başladılar aniden tekme yiyorum kimse vurmadı bugüne kadar bana oğlum çaktırmadan haşlıyo anasını

Gözünüz erkek görsün uleynnnn haha
kızlar alıntı etmeyin silicem

Son düzenleme:
sana totosunu çıkarıyo annesi totomu ye totomu diyor:)
oğluşumun resmini ekliyim size

yirim yirim ben onu
kız ekle tabi dünde baktım eklememişsin hadi bekliyorum senin koca totoşlu oğlunu da görelim

doğduklarında hep birlikte ısıralım o portakal popoları artık can yakmayada başladılar aniden tekme yiyorum kimse vurmadı bugüne kadar bana oğlum çaktırmadan haşlıyo anasını

ahh bi gelsinler onlar bak nasıl ısırır yeriz onları çıkarın biziii burdan diye tekmeliyorlar kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…