demekki normal cnm artık 30.haftaya giriyorum vay bee
Evet bi yandan nasil da gecmiyor gunler,bir yandanda vay be cogu gitti baksana mercimek kuzularimiz kilolarla olculuyor
Daha ogrendigim gun dun gibi,babannemi kaybetmistim o gun 8 subat kotu zamanlardi ama kuzum birakmadi beni,sevgililer gunune kadar zor sabretmistim esime surpriz olsun diye sonra hediye olarak ult kagidini uzatmistim,ah ahhh bak anilarim depresti gozlerim dolduuuuu,aglarim dayanamam ama yoldayim:))))))
ohh ne güzell, güzeldir memleketimin havası, yemeği, musluktan içilen buz gibi suyu ah ahh...
sende kendine bebişkona çok ii bak ii tatiller...
kızlar selam size akıl danışacam..şimdi ben hayatımda gecelik kullanmam yazın şort,kışın pijama ile geçiririm beceremıyorum geceliği,dön dön belime kadar açılıyoşimdi bir hastane için yanı en fazla 2 gunlugune gıyecem sırf 2 gun için gecelik mi alacam yaaa..şöyle bir baktım hiç tarzım olan yok hepsi aynı hemen hemen.... birde zaten piyasada işin içine lohusa,bebek,hamıle kelımelerı girdimi fiyatları 2-3 katına çıkarıyorlar alt tarafı onden dugmelı gecelık ....hastanede yanımda annem ve kayınvalıdem olacak ...e zaten hemsırelerde var bır zahmet sıyırıversınler pıjamamı
kızlar selam size akıl danışacam..şimdi ben hayatımda gecelik kullanmam yazın şort,kışın pijama ile geçiririm beceremıyorum geceliği,dön dön belime kadar açılıyoşimdi bir hastane için yanı en fazla 2 gunlugune gıyecem sırf 2 gun için gecelik mi alacam yaaa..şöyle bir baktım hiç tarzım olan yok hepsi aynı hemen hemen.... birde zaten piyasada işin içine lohusa,bebek,hamıle kelımelerı girdimi fiyatları 2-3 katına çıkarıyorlar alt tarafı onden dugmelı gecelık ....hastanede yanımda annem ve kayınvalıdem olacak ...e zaten hemsırelerde var bır zahmet sıyırıversınler pıjamamı
Arkadaslarim hepinize gunaydin. Pijama konusunda birsey soylemek istiyorum. Normal dogum yapacaklar istediklerini giyebilirler ama sezeryan olacaklar gecelik veya yuksek belli pijama alsinlar yanlarina. Annemden biliyorum. Normalde hic gecelik giyemez ama rahim ameliyatinda yuksek belli pijama aldik yanimiza soyle 1 bedeb buyuk birsey ve gecelik aldik. Dikis yerlerini rahatsiz etmesin diye. Hic sevmemesine ragmen gecelikle daha rahat etti :)
oğlum coştu ayaklarını kaburgama doğru sağ tarafa tırmandırıyo canımı yakıyo gibi tuhaf bi his irkiliyorum fırlıyorum şuan yerimden
sorma canım nedir bu oğlanların bize ettiğibide karnımın içini tırnaklıyor sanki hareket ederken birde acıtıyo ki aman aman şimdi sağ tarafımda portakal gibi bi çıkıntı oluyor artık neresini döndürüyorsa bana beyefendi portakal popolu oğlum benim
sorma canım nedir bu oğlanların bize ettiğibide karnımın içini tırnaklıyor sanki hareket ederken birde acıtıyo ki aman aman şimdi sağ tarafımda portakal gibi bi çıkıntı oluyor artık neresini döndürüyorsa bana beyefendi portakal popolu oğlum benim
sana totosunu çıkarıyo annesi totomu ye totomu diyor:)
oğluşumun resmini ekliyim size
doğduklarında hep birlikte ısıralım o portakal popoları artık can yakmayada başladılar aniden tekme yiyorum kimse vurmadı bugüne kadar bana oğlum çaktırmadan haşlıyo anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?