canım cevap vermek istedigin yorumun altindaki 'alıntı ile cevapla' nin yanındaki butona bas,tick işareti olacak basınca , vazgeceresen tekrar bas.diğer yorumlara da aynı sekilde. Bittiği zaman konuya cevap vere bas. Tüm isaretlediklerin cikicak karsına . Her yorumun altına cevabını yazarsın canım.
kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
Allah razı olsun.. deneyeceğim en kısa zamanda...
kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
selam arkadaşlar nasılsınız ben pek gündüzleri aranıza katılamıyorum kızımdan pek vakit bulamıyorum anca bu saatte uyutuyorum...beni listeye eklememişiniz ben bilgilerimi yazmıştım...benim bulantılarım arttı iyice ve bugün baş ağrısı başladı hiç durmuyo ben kızımda valla hiç hamileliği anamamıştım ne bulantı ne bişey bu zorladı baya aman sağlıklı olsunda bebişlerimiz sıkıntı elbet biter...
gözünaydındöndüüüüü döndüüüüüü hem de güzel haberlerle.. önce geçmişi okuyım yazayım cevaplar dediydim..kızlar öncelikle samimi olmak gerekirse bugün doktora çok umutsuz gittim hem heyecan vardı hem acayip enndişeliydimm. çünkü biliyorsunuz bulantım 1 kere oldu geçti.göğüslerim indi,kasık batmalarım çok nadir.. böyle olunca kötü habere bile alıştırarark girdim doktor amcamızın odasına..çok pimpirikliymişim bunu da yeni farkettim..neyse girdim uzandım ultrasona diktim gözümü ve fıstığımı hemen gördüm kalbini de gördüm kıpır kıpır. geçen defa sesini duymuştum ama çok küçük olduğu için görüntüden bişey anlamamıştım.. dedim kalbini duymak istiyorum.. offf o nasıl atış öyle,bir gürültü bir şakşak güpgüp..ohhhhh dedim..ne rahatladım ama..tam 8 im ultrasonda da. 1.70 cm olmuş,kesem 8 cm. bebeğim çok büyümüş ya..nasıl güzel kafası kolları herşeyi belli.bi de kımıl kımıl böyle.. yumruk atıyo gibi tabi daha tam kolları yok ta çıkıntı çıkıntı belli kolları ayakları,şu an elimde forosu..bakıp bakıp öpüyorum.. çok mutluyum..dedi ki 4 hafta sonra gel 2li test için,ama istersen için rahat etmezse merak edersen 2 hafta sonra gelebilirsin.. bakalım dayanamazsam giderim...bende haberler böyle.. bundan sonra hiçççç belirtilere bakmayacağım. doktora dedim ya bende o yok bu yok ben nasıl hamileyim?o da çok şanslı bir hamilesin işte daha ne istiyorsun dedi de aklım başıma iyice geldi:)
aman aman dikkat et canım cok fena sokaklarBu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken
bişcik olmaz Allahın izniyle hem bişi diyimde gülün annem kız kardeşime hamlileyke ki bu 21 sene önce oluyor röfle yaptırmıs maşallah kız kardeşimde hiç bir sorun yok saçları simsiyah 4 kiloda dogmus yanikızlar ben geçen hafta cuma günü saçlarıma dip boyası yaptırmıştım dünde hamile olduğumu öğrendiminş. birşey olmazz
benim kızım var ama ben gene kız istiyorum nedensekızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninlekızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
ellerin ayakların şişmesi, su toplaması, ödem birikmesi şu an için yüksek tansiyon sorununuz yoksa çok mümkün değil. yani bence. ilerleyen haftalarda, hatta ilerleyen aylarda eller ayaklar şişiyor bence şu an turşu vs yeseniz olur gayet de güzel olur. bi de canınız ne istiyorsa kocalarınıza aldırın, benim canım bi şey istememişti, hiç aş ermedim. içimde kaldı :) aşerme ilk üç ayda çok oluyor. vakit varken kullanın bu süreyi. uğraşıyorum ama yine canım istemiyor yaa :)
ben her ikisinide seviyorum cicim.t.kahvesi hele ama içmedim hiç.içmicemde.hele turşu of nasıl yedim iki gün ham ham duydumki zararlı yemicez artık.
hele ben dün limonlu midye yedim canım çekti yolda hep ekşi yemek istiyorum..
ya benimde su an canim cok gozleme cekti yapacak kimsede yok is basa dustu:)
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,bizi merakta bırakma...kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
ben de tam 6 da duydum..ama çokkkk kuvvetli değildi..kac haftalık hamılesın ben 6 haftada kalp atıslarını duydumda.herkes gec duymus bız erken mı duyduk dedım acaba?
Canin eksi cekince bebek ne oluyor diyorlardi ? Kiz mi ? :)
gözünaydın
her bünye farkı ama biz pimpirikli anneler herseyden bişi cıkarıyoruz sen doktoruna güven
bakk kocaman olmus bebişin
aman aman dikkat et canım cok fena sokaklar
bişcik olmaz Allahın izniyle hem bişi diyimde gülün annem kız kardeşime hamlileyke ki bu 21 sene önce oluyor röfle yaptırmıs maşallah kız kardeşimde hiç bir sorun yok saçları simsiyah 4 kiloda dogmus yanikoruyan Rabbim her şekilde koruyor yavrularımızı
benim kızım var ama ben gene kız istiyorum nedense
eşimde erkek olcak ben hissediyorum diyor ama saglıklı olsunda mühim olan o
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,bizi merakta bırakma...
ben de tam 6 da duydum..ama çokkkk kuvvetli değildi..
ye ekşiyi çıkar ayşeyi,ye tatlıyı çıkar hakkıyı:)
hadi yaa, ben ne tatlı yiyom ne ekşi ama daha çok yenii benim hemen belli etmez sanırsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?