2012 Ekim Anneleri

Allah razı olsun.. deneyeceğim en kısa zamanda...

kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................

Canım hadı yarın guzel haberlerle gelırsın ınsallah mutlaka haber ver. Bebegın senınledır yarın da gum gum dıye duyacaksın kalp atısını :)

Allah razı olsun.. deneyeceğim en kısa zamanda...

slm canim tesekkur ederim msj aldim ama sana ozelden gonderemedim yaniti suan oyle bir hakkim yokmus.valla burda yasadigimm icin haliyle hayatim ingilizce oldu kursada gidiyorum:)seninde bir istegin olursa yapabilecegim birseyse yaparim:)nasil geciyor hamilelik?

selam arkadaşlar nasılsınız ben pek gündüzleri aranıza katılamıyorum kızımdan pek vakit bulamıyorum anca bu saatte uyutuyorum...beni listeye eklememişiniz ben bilgilerimi yazmıştım...benim bulantılarım arttı iyice ve bugün baş ağrısı başladı hiç durmuyo ben kızımda valla hiç hamileliği anamamıştım ne bulantı ne bişey bu zorladı baya aman sağlıklı olsunda bebişlerimiz sıkıntı elbet biter...

allah kolaylik versin canim.bende bulanti falan yok!bir cocugunda varmis birde sikayetler ama neyapacaksin iste o guzel kokulu melekler icin her dert cekilir:)

saol canım 2.5yaşında kızım var o da ekim 2009 doğumlu nasip yine ekim annelerindeyim:)))

gözünaydın
her bünye farkı ama biz pimpirikli anneler herseyden bişi cıkarıyoruz sen doktoruna güven
bakk kocaman olmus bebişin
Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken
aman aman dikkat et canım cok fena sokaklar

kızlar ben geçen hafta cuma günü saçlarıma dip boyası yaptırmıştım dünde hamile olduğumu öğrendim inş. birşey olmazz
bişcik olmaz Allahın izniyle hem bişi diyimde gülün annem kız kardeşime hamlileyke ki bu 21 sene önce oluyor röfle yaptırmıs maşallah kız kardeşimde hiç bir sorun yok saçları simsiyah 4 kiloda dogmus yani koruyan Rabbim her şekilde koruyor yavrularımızı

kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)
benim kızım var ama ben gene kız istiyorum nedense
eşimde erkek olcak ben hissediyorum diyor ama saglıklı olsunda mühim olan o

kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle

iyi geceler kızlar
baya sayfa birikmiş okumadan bişiler yazmadan yatmak istemedim ama gözümdende uyku akıyor yani

bugun burdan cıkınca bişiler yedim kızım uyurken uzanayım dedim uzanış o uzanış saat 4 de kuzucugumun çişi gelmiş uyandırdı beni

bende kalkmış oldum
anammm nasıl bir uykudur öyle
sonrada annemlere gittik hazırlca yemegimzi yedik geldik
yatışa geçiyorum yarın sabah görüşürzz

Su ana kadar henuz canimin cektigi bisi olmadi bakalim cekince aldiricamm :))

Canin eksi cekince bebek ne oluyor diyorlardi ? Kiz mi ? :)

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,bizi merakta bırakma...
kac haftalık hamılesın ben 6 haftada kalp atıslarını duydumda.herkes gec duymus bız erken mı duyduk dedım acaba?
ben de tam 6 da duydum..ama çokkkk kuvvetli değildi..
Canin eksi cekince bebek ne oluyor diyorlardi ? Kiz mi ? :)

ye ekşiyi çıkar ayşeyi,ye tatlıyı çıkar hakkıyı:)

inş. canım günaydınlar bu arada :)

ekim anneleri zzzzzzzzzzzzzzzzz uyuyun bakalım:) ben de raporluyum uyuyım işte fırsat bu fırsat diyorum ama bünye alışmış bir kere h.içi 7de kalkıyorum ama rapor aldığımdan beri 6.30da ayaktayım..

hadi yaa, ben ne tatlı yiyom ne ekşi ama daha çok yenii benim hemen belli etmez sanırsam :)

amaaaan teyze lafları işte.hiiiiç inanmam yemekle cinsiyet arasındaki ilişkiye,bir de mısır yersen kıvırcık olur onu yersen bu olur gibi fiziksel özelliklerle ilgili laflar da var,bana saçma geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…