• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

evet canım benim daha son güneme 2 gün varken bulantılarım başlamıştı ara ara devam ediyor.

benim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu..
son adete 1 hafta kala kusmaya başlamıştım..
zaten kusme şikayetiyle hamile oldugumu öğrenmiştim..
şimdi daha geç başladı benim 6. haftada ama çok daha zor geçiyor..

Aminnn canlarımmm valla dün dr a gittiğimde acil bir doğum hastası geldı benımle cok ılgılenemedı o yuzden uzgunum aslında sormak ıstedıgım bır cok seyı soramadım bır daha bır ay sonra kontrol mınıgımın boyu kac bende bılmıyorum sadece evet kese gorundu ıste bu da ıcındekı bebek sorun yok gayet ıyı dedı o kadar ne kadarlık dıye sordugumda da 6-7 haftalık dedı ıcım rahat etmedı benım kesın bır sey nıye soylemedı dıye taktım kafama saglık ocagına gıttık orada kı ebe 7.haftanın ıcındesın dedı ve benden hıc kan da almadı hamılelıkle ılgılı kan sayımım yapılmadı henuz sızce bu normal mı? Bu arada 50.7 kg ıle hamıle kalmıstım yaklasık 1 kg almısım sanırım normal? Yalnız orada yazan 9 cm ne bende anlamadım sız bılıyormusunuz canlarım?

valla canım 1 kilo almışsın ama o ilk başta vücutta şişkinlik gaz oluyor onun kilosudur.ilk 3 ay benim hedefim maksimum 1 kilo almak.son aylarda zaten tutamıyormuşsun kilo artışını..onun için ben sona saklıyorum hakkımı.. ama sendeki dediğim gibi normal bence,iner o zamanla.. doktoruna soramaman şanssızlık olmuş.ben de soracağım şeyleri unutunca sinir oluyorum kendime.. o 9 cm olan kesenin boyu olabilir aklıma başka bişey gelmiyor..ultrasonda ben tam göremedim,bebeğin boyu ölçülmüş mü?yani başından ayakların olduğu yere kadar çizgi çizgi ölçüm var mı? benimkinde en uzak iki nıktasında + var aralarda da çizgiler var haftasının yanında CRL yazıyor o da boyu.ölçüm yoksa ve CRL de 9 cm yazıyorsa kesedir..kalbini duydun mu??

kızlar çok korktum yaaa ödüm patladı resmen.
gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.Viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.Sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.Sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.Bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum

canım çok korktuysan su içç..
bende çok kızarım böyle şeylere..
allah korusun ağır birşey olabilirdi kafana düşen..
şikayet edin bence..

canım çok korktuysan su içç..
bende çok kızarım böyle şeylere..
allah korusun ağır birşey olabilirdi kafana düşen..
şikayet edin bence..
Etsen nolcak çene bi karış kavga ettim zaten.
Bide dio ben hamileyken düştüm bişi olmadı:)Dengesiz yaaa kendime anca geldim yemin ederim

Gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum

yuh yaa nasıl bi çaycıymış o korkma canım sakinleştir kendini arkadaşların dediği gibi bi su iç o kadını da şikayet et

gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.Viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.Sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.Sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.Bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum

geçmiş olsun..tövbe tövbe ya,var mı böyle bişey?? ne düşüncesiz. sen onu korkut,söyle hamile olduğunu,bebeğe bişey olursa senden bilirim şikayetçi olurum falan de.su iç,sakinleş...

Biliyo kızlar hamile olduğumu zaten tamam görmedi onu biliyorum ama aşağı atılırmı.Keşke patrona denk gelseydi allahım yaa sinirden gülüyorum şimdide.bebeğime bişi olmaz dimi kızlar.

Biliyo kızlar hamile olduğumu zaten tamam görmedi onu biliyorum ama aşağı atılırmı.Keşke patrona denk gelseydi allahım yaa sinirden gülüyorum şimdide.bebeğime bişi olmaz dimi kızlar.

Etsen nolcak çene bi karış kavga ettim zaten.
Bide dio ben hamileyken düştüm bişi olmadı:)Dengesiz yaaa kendime anca geldim yemin ederim

sakinleş canım öyle insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur..

ay aptal kadın çok sinr olurum böyle şeylere.. hayret bişi yaa, birde pişkinmişş. su iç canım :(

herkese günaydınlar

brck ne dengesizmiş o kadın yaa deli olurum ölelerine :47:

kızlar ben rüyamda bir yaz meyvesinin çekirdeklerini temizliyodum(yenilmiş çekirdekleri kalmış) yengeme o meyveden varmı canım çekti dedim. o bakalım eğer kalmadıysa çekirdeklerini ye canın çektiği için dedi ve ben bişey yiyemeden uyandım.(o meyvenin ismini biliyomda canınız istemesin diye söylemiyorum) şimdi ben bu meyveyi yemem lazımmı :26: şuan aslında canım çekmiyor ama rüya zihnime kazındı :26:

ay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..
tam olarak aynı şekildeyim akşamları. yemek yiyoruz mutfağı toparlayıp hemen salona geçiorum. uzanıp battaniyenin altına giriorum. resmen donuyorum. niye öyle oluo anlamadım. öylede sızıyorum zaten:1: adamcağıza ne ilgi ne alaka?
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü..... ;)

Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...:nazar:

ayy canım..maşallah maşallah...büyümüş miniğin..:nazar::16:

Arkadaşlar T.kahvesi neden içmiyorsunuz anlamıyorum :S Benim ilk gittiğim doktor günde 2 fincan içebilirsin demişti ....

kafein var içilmez canım zararlı ondan..:40:

Canin eksi cekince bebek ne oluyor diyorlardi ? Kiz mi ? :)

ye ekşi çıkar ayşeyi ama ekşi yiyipte erkek çıkanda varmış:23:

İşte size bebeğimin ilk görüntüsü..... ;)

hangis, bebiş ben pek anlmadım kız??
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...:nazar:

günaydın herkese:3:

kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.

yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.:23:

kızlar benim kocişde rüyasında bugün erkek bebek oldugunu ve kendisine benzedğini,kucagına alıp sevdigini ama burnunun uzun kafasının tuhaf oldugunu çirkin bir çoçuk oldugunu söyledi.

yorumlattım.erkek çoçuk kıza delaletmiş.ve salihli saglıklı bir bebek olmaya delaletmiş.:23:

rüyan hayrolsun yorumlattığın gibi salih ve sağlıklı bir bebek olsun inşallahh

canım benim..sakinleş biraz..tam bi dengesizmiş o çaycı bozuntusu. patrona direk şikayet et canım. allah allah..çok şükür bişi olmamış. melekler korur miniğini merak etme sen..ama o salağıda muhakkak şikaye et. varmı böyle bişi yaa?:47:

Son düzenleme:

aaa tatlım yakın bir arkadaşımın kocasıda erkek bebek görmüştü ve kendisine benzediğini sölemişti bebişin cinsiyeti kızmışş az kaldı doğuma :40:

yok canım hiççç bişeycik olmaz...herşeyde birşey olsaydı bebeğe,doğan çocuk olmazdı...
herkese günaydınlar

brck ne dengesizmiş o kadın yaa deli olurum ölelerine :47:

kızlar ben rüyamda bir yaz meyvesinin çekirdeklerini temizliyodum(yenilmiş çekirdekleri kalmış) yengeme o meyveden varmı canım çekti dedim. o bakalım eğer kalmadıysa çekirdeklerini ye canın çektiği için dedi ve ben bişey yiyemeden uyandım.(o meyvenin ismini biliyomda canınız istemesin diye söylemiyorum) şimdi ben bu meyveyi yemem lazımmı :26: şuan aslında canım çekmiyor ama rüya zihnime kazındı :26:

canın hala çekmiyorsa sorun yok,ama kolay bulunan yakınlarda olan bişeyse ye gitsin..

Back
X