Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı geldiğimden beri ağlıyorum.... zaten bebeğim kilolu bir bebek değildi sürekli iğne yapıyorum pıhtılaşma nedeniyle 1 ay önce de boynuna 2 kez kordon dolandığını öğrendik.. 15 gündür ben 2 kilo aldım ama oğlum hiç kilo almamış.. doktorumuz cumartesi günü aç gelmemi ve testlerden sonra ya cumartesi ya da pazartesi günü bebeğimi sezaryenle alacağını söyledi.. normal doğum yapabilirsin diye ısrar eden bir doktordu ama şimdi sezaryene döndük.. şuan 2.170 gr. bir de bu yetmezmiş gibi bugün nst çekilirken sezaryen olacak bir aile geldi bende bebeğimin boynunda kordon olması ve pıhtılaşma olması nedeniyle beslenemiyor dedim doğum yapacak kişinin yakını bana döndü feci bir yüz ifadesiyle """hiii o yaşamaz, ölür" dedi.. o anda o nst aletlerini fırlatıp kızı boğasım geldi.. bir ağlamaya başladım şu saat oldu hala ağlıyorum.. var mı çevrenizde bu şekilde minik bebek doğuran nasıl olacak çok korkuyorum..
canım arkadaşların tüm dediklerine bende katılıyorum oda sende çoook güçlüsünüz , o patavatsız insanada Allahtan akıl fikir diliyorum ,sinirlerimi hoplattı...
bak sinem vardı burda benimle aynı haftalardaydı ve ikizlerini 26. haftada dünyaya getirdi , 800 gr olarak , şimdi maşallahh kilo aldılar annelerini emmeye bile başladılar..
bide burda çınarefeninannesi var ya onun ilk çocuğuda 1700 gr doğmuşş maşallah şimdi koca delikanlı kardeşini bekliyo ....
bana geçen hafta doktorum dediki bebeğin şimdi doğsa sorunsuz bi şekilde yaşar artık ... bende kansulandırıcı kullanıyorum hergün , 2 kez bebeğimi kaybettim ,
inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alıcaz canım...
çok geçmiş olsun .bişey olmamıştır canım merak etme..suyunun içinde hissetmez zaten..yksa hareket etmez di..yanık acısını çok iyi bilirim. benimde sağ kasığımdan aşağı dökülmüştü. bir şişe kaynar su...acını dindirmek için ANESTOL POMAD(SANDOZ) acıı hemen geçiriyor. kabarıklık varsa onun içinde NERİSONA C KREM al eczaneden. benim 2. derece yanık olmasına rağman izleri geçirdi. hala ev kazalarında yanılar için kullanırım..çok işe yarıyor. doktor vermişti.
geçmiş olsunn canımm kuzucuğun hissetmemiştir bile onu, dünyanın en güvenli yerindeler, bende çok korkuyorum bişey dökcem diye üstüme kocaman olduk artık bi doğuruversek rahatlıcaz![]()
teşekkürler arkadaşlar allahtan kabarmadı sacede kızardı , bacağım hafif yanıyo ama göbişimde acı kalmadı Allahtan... en çok korktuğum şeydi , besmelesiz aldım elime heralde bi anda dükülü verdi ...