Bende 9 +4 teyim bugun ne bulanti ne sıkıntı ne de şiskinlik var. Keske diyorum bulantim siskinligim olsada hamileligimi hissetsem boyle olunca endose ediyorum. Bugun dayanamayip 4 bardak sekerli cay ictim ondanmiki pofffkızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmmayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu ((
Dun yediklerin hic erimemis demek. Cizgili kaslarin calismasi zayifliyomus gebelik hormonlari yuzunden ondan boyle olmustur ama yonede sukret bulanti olmayinca insanin icine kurt dusuyo neden benim bulantim yok yoksa bi sorun mu var diye. Allah saglik verson insallahselam arkadaşlar nasılsınız bugün sabah bi kalktım dün yediğim ne varsa çıkardım çok zor ya bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım geçicek inşallah sabırla bekliyorum 12.hafta oldu:)
canım bende allaha çocuğum ne olacak nolur rüyamda göster die dua ediyordum rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm. bende erkek die hissediyordum. bakalım ne olacak bende meraklardayım
maşallah cnm hadi bakalım gözünüz aydınbizzz geldiiikçok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki göstermedi cinsiyetini
saol cnm teşekkür ederim..canım öncelikle gzünaydın maşallah bebeişine darısı bizim başımıza inşallah...eleviti neden bıraktırdı dr un acaba ben daha yeni başlıcam doğumdan sonra 40ım çıkana kadarda kullanıcam kızımdada öle olmuştu...
kızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmmayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu ((
Kızlaarrr ben geldim bebekimin kalp atışını duydum doktorumdanda çok memnun kaldım...
Geç döllenme olmuştu ama bebekim büyümüş 9 hafta 5 günlüğüm şuan yehu yaşasınnnn bu arada resiminide koyuyorumEki Görüntüle 373083
kızlar ya ben geceleri çok sık idrara çıkıyorum.gece 2 kez mutlaka bide idrarım koyu renk hamile kaldım kalalı rengi koyu su içtiğim halde yani.siz ne durumdasınız?
hayır olsun..bakalım ne olacak az kaldı öğrennmeye... Allah hayırlı evlat versin.. hayatlarımız cennet olsun...slm nasılsınız ben bugun ruyamda bebegımı gördum dogum yapıyorum yaaa yınemı erken dogum yınemı zayıf dogcak dıyorum ve sadece esımle gıdıyorum doguma baska kımse yok.dogum yapıp kucagıma alıyorum şok oluyorum bebek kocaman ve ben tam tamına 5.982 gr dogurmuşum ve kız bebek yusyuvarlak yuzu ve ırı ırı gözlerı vardı sacları okadar kıvırcıktıkı anlatamam emzırdım bebegımı.acaba kızımmı olcak kı
günaydınnnnn güzel annelerrrrrhayırlı sabahlarrrr sağlıklı gebeliklerrrrr
bebişini gören arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın olsunnn
ben çatlıcam meraktan yaaaaaaayın 9 unda randevum çokkkkkk merak ediyorum yavrularımı gerçektennn
benim doktorum iyi hoş ama çok rahat sanki ikiz gebeliklerde 2 haftada bir görülmesi gerekliymiş benimki 1 ay sonrasına gün verdi
kızlar ben doğumumu antalya araştırma hastanesinde yapmayı düşünüyoruminşallahh o günleri görürsek tabi sebebide yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması lazm bizim çok tedbirli olmamız gerekli çünkü acaba şimdi hastaneden bir doktor seçip orayamı devam etsem diyorum bana fkir verirmisiniz
günaydın anneler.. nasılsınız. ben okuldayım. 2 dersim boş takılıyorum işte... midem bi nazlı bugün yanıyo kaynıo gibi bişeyler..
hayır olsun..bakalım ne olacak az kaldı öğrennmeye... Allah hayırlı evlat versin.. hayatlarımız cennet olsun...
şimdi antalyada mı yaşıyorsun?? ben olsam o doktoru değiştirirdim,çünkü dediğin gibi tek ve çoğul gebelik bir değil hiçbir zaman.. daha dikkatli olunmalı. ve doğuma kadar 2 en geç 3 haftada kontrol olmalı..
Herkeslere hayırlıı sabahlar diliyorummm.Bide 12. haftamıza girdik kızlar.Bu arada birşey sorucam karnı çıkan varmı?.Benim karnım bildiğin şişti yani.Bu haftalarda çıkarmı ya.Hele 12.haftaya girince daha bir şişti.Normalmi acaba.Netten bakıyorum 5. aydan önce çıkmaz yazıyor heryerde.Benimki 5 aylık gibi sanki
Herkeslere hayırlıı sabahlar diliyorummm.Bide 12. haftamıza girdik kızlar.Bu arada birşey sorucam karnı çıkan varmı?.Benim karnım bildiğin şişti yani.Bu haftalarda çıkarmı ya.Hele 12.haftaya girince daha bir şişti.Normalmi acaba.Netten bakıyorum 5. aydan önce çıkmaz yazıyor heryerde.Benimki 5 aylık gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?