kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa
bende $u an yok cnm ama hic yok yere aglaya biliyorum e$im beni istemeyerek kirdigi zaman mesela
yok cnm ya aglama alinganlik fln diilde bildigin gerginlik huzursuzluk
kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba
benimkide çokkkkk çıktı arkadaşım yaaaaaikiz olduğundan heralde bide 12 haftada nasıl olacaz bilemiyorum
normal cnm benim arkadaşım hamileliğe 80le başladı şimdi 95 olmuş doğumuna 2 ay kaldı benimde 90dı 95 oldu sanırım 105 felan olcam bende
kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa
kizlar bacak bacak ustune atmak bebege zarar verirmi atmadan duramiorumda
kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba
bendede aynı gerginlik var normal bence hormonlarımız değişiyor ama sakin olmammız lazım çünkü bu durum çocucğada geçiyor gergin bir çocuk istemezsin değil mi
bende cok atiyorum ama sirta zararliymi$ dedi doktorumona bakarsan her$ey zararli
merhaba canım benimde aynı 85 takıyodum şimdi 95 olmustur herhalde acayip nüyüdü damarlar cıktı üzerine yattıgımda gece cok acı veriyo ama cok normalmiş süt kanalları olusuyomus ama yinede dokunamıyorum bile
ay esim cok kiziorda bana atma die ama atmadan da oturamiorum ki
bu gidisle avaz avaz yerinde duramayan bi cocuk olacak gibime geliorr
sende bnm gibi her dail gerginlik mi hissediosunn cnm
ba$ka $ekil oturmaya bak :44: mesela bacaklarini toplayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?