2012 Ekim Anneleri

kizlar bacak bacak ustune atmak bebege zarar verirmi atmadan duramiorumda

valla zarar verirmi bilmiyorum sanmıyorumda ama bende hep bacak bacak üstüne atıyorum hatta işyerinde akşama kadar biraz karnımı agrıtıyo sanki baskı yapıyo

haklisin cnm..iste yurtdisinda yasiorum ben ne kadar ii olabilirsem o kadar ii olabiliorum

valla zarar verirmi bilmiyorum sanmıyorumda ama bende hep bacak bacak üstüne atıyorum hatta işyerinde akşama kadar biraz karnımı agrıtıyo sanki baskı yapıyo
aynen bana da ole oluo hem korkuorum hem de yapiorum elimde diil:)
o zaman ben 9ay boyunca ogle oturim :18: dogum deyince korkuyorummm

amaaaan nasil girdiyse ole cikicakk bosver

evet o daha kötü bence cünki kesiyorlar insani remen dimi hisetmesen bile o narkoz gecince anliyorsun neler olup bittini annem sezariyen oldu karde$im 3 ya$inda arada sanci yapiyormu$ diki$ yerleri

evet hakliisn sogukta kalindiginda fln da agri yapiomus kesilen yer.
bide epiduralle normal doguma nasil bakiosunuz

evet hakliisn sogukta kalindiginda fln da agri yapiomus kesilen yer.
bide epiduralle normal doguma nasil bakiosunuz

bende suanda onu arastırıyorum epidural normal prenses dogum da diyorlar agrıları cok azaltıyomus ama son senelerde cıktıgı için korkuyorum yan etkisi var mı acaba

kızlar yanıyorum ben ya sıcaktan ,gece de böyleydim

mart ayında böyleysek yazın napçaz bilmem
anaaaaa yanıyomusun bende tam tersi donuyorummmmmmşu an bile ayaklarım buz gibi ben antalyadayım yazı bende hiç düşünemiyorum herkeste bunu diyor zatenyazın işim zor allahım bebişlerime sağlık versinde ben sıcağada razıyım napalım yayılıp yatacazz
tebrik ederim cnm Allah yardimci olsun bende cok istiyordum ekiz ama nasip hayirlisi

teşekkür ederim canım kısmetimizde varmış oldu inşallahh sağlıklı kucaklarızzz

evet ya sabah işe gelirken az daha kusuyodum kan şurubu içmiştim sabah tadıda cok kötü az daha tekrar içmek zorunda kalıyodum

ayy cnm ya ben izin aldim doktora gittim rapor verdi sagolsun 6 haftadir cali$amiyorum bi sabah gideyim dedim indim ama eve ko$arak geri geldim ve o gun butun gun kustum

oda sonradan agri yapiyormu$ ama gecici bir süre onu dü$unüyorum ben, gerci dü$ünmekle yetmiyo doktor ne derse o

ya sen ne dü$ünüyorsun peki ?

ben allah kismet nasip ederse normal dogum istiorum.
normal dogumda epidurali dusunmuorum ama simdilik.
cunku o igne yeri ayni epidural sezeryanda oldugu gibi bel agrisi birakiomus

bende suanda onu arastırıyorum epidural normal prenses dogum da diyorlar agrıları cok azaltıyomus ama son senelerde cıktıgı için korkuyorum yan etkisi var mı acaba

yan etkisi doktorun vurmasina bagli tabiykide hic hareket etmemek lazim onu vurururken yoksa sakat kalma riski var diye duydu ama ne kadar dogru bilemem sen yinede ara$tir bence

biraz önce gene çıkardım kızlarrrr bu hafta ilk kez kustum çok şükür seviniyorum ben bulandıkça ama çok aşırı olmadığından heralde yoksa tahammul edemem sanırım bu arada çubuk krakerle birlikte ayran içtim şimdi ayranda bastırıyormuş bulantıyı haberiniz olsun

sanirim bi bel agrisi birakmasi disinda yoktur bence.cunku cogu insan bu yontemi secio

tesekur ederim ama ondanda tiksindim benyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…