kizlar bacak bacak ustune atmak bebege zarar verirmi atmadan duramiorumda
ay evet de aliskanlik iste..
bi ipucu veriyim bagdas kurarak oturmak kolay dogum saglarmis die duydum..sanirim esneklik mi ne kazandiriomus.
her zaman değilde arada bide benim küçük çocuğum var heryeri karıştıryor oda biraz etkilidışarı fazla çıkamıyorum havalardan dolayı ama şimdi havalar güzrl hergün biraz çıkıyorum hava alıyorum kızım içinde iyi oluyor yani biraz kafa dağıtıyoruz bence sende öyle yap
aynen bana da ole oluo hem korkuorum hem de yapiorum elimde diil:)valla zarar verirmi bilmiyorum sanmıyorumda ama bende hep bacak bacak üstüne atıyorum hatta işyerinde akşama kadar biraz karnımı agrıtıyo sanki baskı yapıyo
o zaman ben 9ay boyunca ogle oturim :18: dogum deyince korkuyorummm
aynen bana da ole oluo hem korkuorum hem de yapiorum elimde diil:)
amaaaan nasil girdiyse ole cikicakk bosver
olmazz ama haklisin yapcak bir$ey yok allah yardimcimiz olur insallah
bende ne hikmetse sezeryandan daha cok korkuorum:18:
evet o daha kötü bence cünki kesiyorlar insani remen dimi hisetmesen bile o narkoz gecince anliyorsun neler olup bittini annem sezariyen oldu karde$im 3 ya$inda arada sanci yapiyormu$ diki$ yerleri
Kizlar bulantilariniz devam ediyormu :44::44:
evet hakliisn sogukta kalindiginda fln da agri yapiomus kesilen yer.
bide epiduralle normal doguma nasil bakiosunuz
evet hakliisn sogukta kalindiginda fln da agri yapiomus kesilen yer.
bide epiduralle normal doguma nasil bakiosunuz
anaaaaa yanıyomusun bende tam tersi donuyorummmmmmkızlar yanıyorum ben ya sıcaktan ,gece de böyleydim
mart ayında böyleysek yazın napçaz bilmem
tebrik ederim cnm Allah yardimci olsun bende cok istiyordum ekiz ama nasip hayirlisi
evet ya sabah işe gelirken az daha kusuyodum kan şurubu içmiştim sabah tadıda cok kötü az daha tekrar içmek zorunda kalıyodum
oda sonradan agri yapiyormu$ ama gecici bir süre onu dü$unüyorum ben, gerci dü$ünmekle yetmiyo doktor ne derse o
ya sen ne dü$ünüyorsun peki ?
bende suanda onu arastırıyorum epidural normal prenses dogum da diyorlar agrıları cok azaltıyomus ama son senelerde cıktıgı için korkuyorum yan etkisi var mı acaba
ben allah kismet nasip ederse normal dogum istiorum.
normal dogumda epidurali dusunmuorum ama simdilik.
cunku o igne yeri ayni epidural sezeryanda oldugu gibi bel agrisi birakiomus
bende suanda onu arastırıyorum epidural normal prenses dogum da diyorlar agrıları cok azaltıyomus ama son senelerde cıktıgı için korkuyorum yan etkisi var mı acaba
biraz önce gene çıkardım kızlarrrr bu hafta ilk kez kustumçok şükür seviniyorum ben bulandıkça ama çok aşırı olmadığından heralde yoksa tahammul edemem sanırım bu arada çubuk krakerle birlikte ayran içtim şimdi ayranda bastırıyormuş bulantıyı haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?