2012 Ekim Anneleri

ayy cnm ya ben izin aldim doktora gittim rapor verdi sagolsun 6 haftadir cali$amiyorum bi sabah gideyim dedim indim ama eve ko$arak geri geldim ve o gun butun gun kustum

süper yaa 6 hafta izin nasıl aldın ücretli mi ya ben daha işyerindekilere hamile oldugumu bile söylemedim bu izinlerimi yazın kullanıp tatil yapmak istiyorum

ben denemedim ama suda dogumu cok istiyorum

ben kitap evinden bi suru hamilelikle ilgili kitaplar siparis ettim bugun yarin gelir.bide hamilelikte kolay dogum icin yoga cd leri var onlari da siparis edicem denemekte yarar var..
evet aslinda bende bazen dusunmuo diilim burda varr acaba aci durumu nasil olurki

kızlar ya ben geceleri çok sık idrara çıkıyorum.gece 2 kez mutlaka bide idrarım koyu renk hamile kaldım kalalı rengi koyu su içtiğim halde yani.siz ne durumdasınız?
benımde oyle ama ben cok su ıcemıyorum bence hcg hormonundan kaynaklı bu sarı renk
ayy cnm ya ben izin aldim doktora gittim rapor verdi sagolsun 6 haftadir cali$amiyorum bi sabah gideyim dedim indim ama eve ko$arak geri geldim ve o gun butun gun kustum

ohh ne ıyıymıs senın doktor ben ılk kontrole gıttıgımde o gun ıcın yanı 1 gunluk rapor ıstedım zor verdı düşük tehlıken var dıye verıyorum dedı

dene tabi umarim yarari vardir..

dayanan dayaniyor cnm insan isteyince her zoru ba$arir bence ama ya$ayip gormek lazim

günaydın şekerlerr,

varya büssrü kişiye cevap yazdım anam sayfa donup kalmasın mı sinir oldum
okurlarsa buradan yazayım.

cinsiyet: ben öğrendim Allah izin verirse (kesin olmamakla birlikte) kız dedi doktor
mide bulantısı: 12. haftam geçmesine rağmen hala devam ediyor. nane şekeri, ekşi elma, leblebi ve cevize devam.
saç boyatma: pazartesi doktora gittiğim de sordum doktor, 3,5 aylık olunca organık boyayla boyatabilirsin dedi. ama bazıları kesinlikle olmaz demiş valla kafam karıştı :44:

ayy kızlar bide söylemesi ayıp ama fena halde kabız oldum ( napcam bilmiyorum

dottor beni görmekten bikti ama ben israrciyim sonuna kadar bunaltim gecsin calisacam sonrada 7.ci aydan sonra istirate ayrilcam kararimi verdim

ayy ne guzel kizin olcakk
ben boyatiyorum cnm napim bi onu yapiyorum zaten
mide bulantilarida bende cok umarim 3.ayda gecer diyorum ama sizleri bu durumda gorunce bütün ümitlerim tükeniyor

ben 1 haftadir wc cikmiyorum cünki tiksiniyorum kendimden ya benim durum biraz degi$ik her$eyden tiksiniyorum e$imden bile

dottor beni görmekten bikti ama ben israrciyim sonuna kadar bunaltim gecsin calisacam sonrada 7.ci aydan sonra istirate ayrilcam kararimi verdim

ay aslında bulantı benıde cok zorluyo ama evde daha kötü oluyorum hep yatmak ıstıyorum ıs yerınde acılıyorum bıraz ama gene de gelmek ıstemıyorumhava guzel evde olsam cıkar gezerdım dıycem onuda yapamam oglum var kucuk benım ısım zor
ben de 8 hafta kala ayrılayım dıyorum bakalım

hmm senin birde kucuk beni$in var :44: tabi yani anne olmayi biz istedik katlancaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…