2012 Ekim Anneleri

evet canım inşallahhhh

hadi boyatıyomusun ne zamandan beri? doktoruna sordun mu?

sorma işte önceleri bende tiksinip çıkmak istemiyodum şimdi ise gözlüyorum ama yok ( banada kendim hariç herkes kokuyo maalesef eşim de dahil (

sanirim ikimizinki zor gececek

ben ayda1 2ayda 1 kez boyatiyorum doktorada sormadim aslinda cunki yaptirma diyecek biliyorum ama o zamanda saclarim cok cirkin duracak
birde bu aralar rengim soldu kilo yakbetim cok cirkin oldum yaa

slm arkadaşlar umarım bütün bebişlerrin ve annelerin keyfi yerindedirr:)

bizim ilk hediyemiz geldi primadann:) bebeğime diye 4 tane beze bilee çok seviniyomuş insan:)

bu arada ben hergece çok huzursuz rüyalar görüyorum hamilelikten midir nedirr anlamıyorum, devamlı stres içinde uyuyorum

ne oldu canım neden canın sıkıldı herşey normal demiş doktor

çok şükür canım içini ferah tut..maaşallah bebeğine

canım dr un herşey normal demiş boşa kafaya takıp üzme kendini..sağlıkla kucağına almak nasip olacak inş..

kızlar cok tesekkür ederimm.. iyi ki varsınız!!! işte elimde olmadan hep stres yasıyorum... her doktora gittiğimde o masaya yattıgımda bile tereddütlüyüm.. 3 senedir bu anı beklediğim için her daim bir korkuyla yasıyorum.. bugunlerı gorduk şükür, insallahh hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almakta nasip olur.. cok saolun..
.

kasıntıyı okuyunca istemeden bacagım sırtım kasınmaya basladı. sükür karnımda gögsümde birsey yok ama önleminide daha anlamadım... bende roc un artık yagı mı oluyor spreyi mi bilemiyorum sordum 40 tl idi. daha almadım... acaba memnun kalanlar var mı ?? artık baslamam lazım..

kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba

normaldir canım ya. bende 80 takıyodum gecen gun 85 aldım ancak oldu.. damarlarda meydada.. önceden biraz sarkık dururdu şimdi top gibi duruyor. memnun değilim desem yalan olur.. birde acısı olmasa daha iyi olcek.. en cok sag gögsüm acıyor..

canım senin erkekin olcakmıs gibime geliyor.. hayırlısı saglıklsıı olsun tabikide.. ben normalde hep kabızlık yasayan biriydim. hamile kaldıgımdan beri hergün bazende gunde 2 kez wc ye ugruyorum.. cok şükür kabızlık hic yasamadım.. yasamamda...

selam bugun iyiz cnm saol hediyeni gule gule kulan bebi$inle... ben cogu zaman koltukta uyudugum icin e$im beni uyandirinca cok korkarak uyaniyorum evdeki en ufak seste geceleri sIcriyorum.. bundan birkac gun once e$im bana $aka yapmak istedi ve korkutu ogun dur bugundur boyleyim cok etkilendim

evett benim yapıyo zaten bişi yemesem bile sadece acı zehir gibi boğazımı yakan bi asit çıkarıyorum

yapıor cnm sanki midemden ağzıma kadar gelen bir boru var sürekli yanma ve acı tad geli ağzımaa =(

evet o yuzden tiksiniyorum yediklerimden ama hamurlu $eyler yapmiyo ekmek gibi, anlayamadim ozeliklemeyveler cok yapiyor bunu agzimda bir tatsizlik aci

sağol canım teşekkür ederiz, evet yaa nolcak bu halimiz çabuk geçer inşallah ben 4-5 gün yalnız kalıyorum evde önceden rahattım ama şimdi eşim şehir dışına çıkırsa napıcam geceleri diye düşünmeye başladım ,:18:

böyle rahatlatıcı bitki çayları desem oda bebeğe zararlı olabilir diye düşünüyorum, bi araştırmak lazım sanırım....

YaaAa artik boyle devam edebilir yanii...peki sen hareketli misin yoksa az mi hareket ediyorsun acaba onunda etkisi ver midir cunku ben pek hareketli degilim yorgun hissediyorum bulantim da var o yuzden genelde yatiyorum.

Bende çalıştığım için akşama kadar genelde oturuyorum ama öğle yürüyüş yapıyorum... ve akşamlarıda ancak yatarak dinlenebiliyorum ama ben genelde herkesten benzer şeyler duyuyorum sanırım normal bir durum...

yakinlarda akraban varsa onlarda kal derim ALlaH göstermesin bebegimize zarar vermeyelim... annen yakinlardaysa onda kal bence

Selam arkadaşlar hepinize
ben ne yazık ki dün gecemide uykusuz agrıyla geçirdim evvelsi gece serum yedim ishal şikayetinden neyseki o durumu atlattık ama dünde gögüs kafesimin tam ortasında geçmek bilmeyen agrım oldu doktorumla konuştum az önce fazla gegirmekten mide asitleri yemek borusuna çıkıp tahriş etmiş olabilir dedi Renie içmemi önerdi bende aldım hemen gece 2-3 saat oturur pozisyonda anca uyuyabilmişim bu gaz ve mide şikayetim ilk defa bana sıkıntı yarattı gögüs kafesimin tam ortasında yara olmuş belli elleyince ve nefes alınca agrı yapıyor geçecek inşallah

gecmi$ olsun cnm tez zamanda ile$irsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…