ayy ne guzel kizin olcakk
ben boyatiyorum cnm napim bi onu yapiyorum zaten
mide bulantilarida bende cok umarim 3.ayda gecer diyorum ama sizleri bu durumda gorunce bütün ümitlerim tükeniyor
ben 1 haftadir wc cikmiyorum cünki tiksiniyorum kendimden ya benim durum biraz degi$ikher$eyden tiksiniyorum e$imden bile
evet en zoru o zaten ve dogum
diger kucuk bebeginkizmi oglanmi ??
evet canım inşallahhhh
hadi boyatıyomusun ne zamandan beri? doktoruna sordun mu?
sorma işte önceleri bende tiksinip çıkmak istemiyodum şimdi ise gözlüyorum ama yok( banada kendim hariç herkes kokuyo maalesef eşim de dahil (
oğlan canım belkı bu kız olursa(önce saglık tabı) daha kolay ısınırım
ya kızlar yedıklerınız mıdenızde asıt yapıyormu :44::44:
ne oldu canım neden canın sıkıldı herşey normal demiş doktor
cnm hadi gözün aydınnn neden canın sıkıldıki?benden kanda alınmadı mesela ama takmıyorum..
acaba benim ultrason kağıdında yazarmı ense kalınlığının ölçüsü doktorum demedi şukadar falan die:)
herşey iyi dedi sadece
çok şükür canım içini ferah tut..maaşallah bebeğine
ne güzel haber işte. canını sıkacak bişey. kan sonuçların da iyi çıkacak inşallah...zaten hamilelik hep endişelerle geçecek. kalbi atıyor mu sorusundan başladık.şimdi 2li 3lü testler..sonra hareket etmeye başlayınca daha kolay diyordum en ama daha zormuş. işte hareket etmese neden hareket etmedi gibi.. Allah yardımcımız olsun...
canım dr un herşey normal demiş boşa kafaya takıp üzme kendini..sağlıkla kucağına almak nasip olacak inş..
kızlar günaydınnn benim karnım acayip kaşınıyo kızlar kazağın dışından kaşıyorum sanırım çatlayacağımsizin yönteminiz varmı bana biri acıbadem yağını önerdi bi başkasıda roc un spreyi varmış çatlaklar için onu önerdi ben başlıycam bunlardan birisine yoksa yandım.
kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba
günaydın şekerlerr,
varya büssrü kişiye cevap yazdım anam sayfa donup kalmasın mı sinir oldum
okurlarsa buradan yazayım.
cinsiyet: ben öğrendim Allah izin verirse (kesin olmamakla birlikte) kız dedi doktor
mide bulantısı: 12. haftam geçmesine rağmen hala devam ediyor. nane şekeri, ekşi elma, leblebi ve cevize devam.
saç boyatma: pazartesi doktora gittiğim de sordum doktor, 3,5 aylık olunca organık boyayla boyatabilirsin dedi. ama bazıları kesinlikle olmaz demiş valla kafam karıştı :44:
ayy kızlar bide söylemesi ayıp ama fena halde kabız oldum( napcam bilmiyorum
slm arkadaşlar umarım bütün bebişlerrin ve annelerin keyfi yerindedirr:)
bizim ilk hediyemiz geldi primadann:) bebeğime diye 4 tane beze bilee çok seviniyomuş insan:)
bu arada ben hergece çok huzursuz rüyalar görüyorum hamilelikten midir nedirr anlamıyorum, devamlı stres içinde uyuyorum
evett benim yapıyo zaten bişi yemesem bile sadece acı zehir gibi boğazımı yakan bi asit çıkarıyorum
yapıor cnm sanki midemden ağzıma kadar gelen bir boru var sürekli yanma ve acı tad geli ağzımaa =(
selam bugun iyiz cnm saol hediyeni gule gule kulan bebi$inle... ben cogu zaman koltukta uyudugum icin e$im beni uyandirinca cok korkarak uyaniyorum evdeki en ufak seste geceleri sIcriyorum.. bundan birkac gun once e$im bana $aka yapmak istedi ve korkutu ogun dur bugundur boyleyim cok etkilendim
YaaAa artik boyle devam edebilir yanii...peki sen hareketli misin yoksa az mi hareket ediyorsun acaba onunda etkisi ver midir cunku ben pek hareketli degilim yorgun hissediyorum bulantim da var o yuzden genelde yatiyorum.
sağol canım teşekkür ederiz, evet yaa nolcak bu halimiz çabuk geçer inşallah ben 4-5 gün yalnız kalıyorum evde önceden rahattım ama şimdi eşim şehir dışına çıkırsa napıcam geceleri diye düşünmeye başladım ,:18:
böyle rahatlatıcı bitki çayları desem oda bebeğe zararlı olabilir diye düşünüyorum, bi araştırmak lazım sanırım....
ben çıktım kızlar görüşürüzzzzz gene midem iyi değil
Selam arkadaşlar hepinize
ben ne yazık ki dün gecemide uykusuz agrıyla geçirdim evvelsi gece serum yedim ishal şikayetinden neyseki o durumu atlattık ama dünde gögüs kafesimin tam ortasında geçmek bilmeyen agrım oldu doktorumla konuştum az önce fazla gegirmekten mide asitleri yemek borusuna çıkıp tahriş etmiş olabilir dedi Renie içmemi önerdi bende aldım hemen gece 2-3 saat oturur pozisyonda anca uyuyabilmişim bu gaz ve mide şikayetim ilk defa bana sıkıntı yarattı gögüs kafesimin tam ortasında yara olmuş belli elleyince ve nefes alınca agrı yapıyor geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?