2012 Ekim Anneleri

Kızlarr boğazım ağrıyorr çok köütyümmm

kızlar gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze

nerden anladın kız seninki bellimi

yok belli değil p.tesi belli olca inşallah dr.umun sözü var 5 boyutlu ultrasonla bakılacak bu sefer ama 9+6iken gitmiştim yogun baskı üzerine kıza benzettim ben ama daha bısı demek ıcın erken 2 hafta sonra söylerim kesin lestırrız o zaman dedı kese seklımız aynı yanı cok benzıo erkek bebeklerin kese seklı daha oval ınce çizgi oluyormus 6-7 arkadasta baktık hakketten öyle doğru cıktı cinsiyet tahmini bakalımmmm ne olcak az kaldı çok sabırsızlanıorummmmm

Hadi bakalım hayırlısı o zaman haberlerini bekliyoruz

Bak buda siteden aldım erkekmiş bende buna benzettim ay çatlıycam aradaki farkı söle kıssss

Eki Görüntüle 373348 Eki Görüntüle 373349

çatlama kız durrrr erken daha kızlar genellikle daha papatya seklını alıyor keseleri yani erkekler uzunlamasına gıdıyor doğum yapan kuzenlerim ve arkadasları ultrason resımlerını cıkarttık koyduk ortaya baya farklı duruyor aslında erkek ile kız kese sekıllerı p.tesi netlestırecez işte bakalım ne çıkacak bebişimin cinsiyeti o zaman tam kesinlestırırız artıkınnn

canım senin erkekin olcakmıs gibime geliyor.. hayırlısı saglıklsıı olsun tabikide.. ben normalde hep kabızlık yasayan biriydim. hamile kaldıgımdan beri hergün bazende gunde 2 kez wc ye ugruyorum.. cok şükür kabızlık hic yasamadım.. yasamamda...
[/QUOTE]

doktor kıza benziyo dedi ama canım bilmiyorum ki Allah ın takdiri, sağlıcakla, hayırlısıyla doğsunda gerisi hiçç mühim değilKAZEN

geçmiş olsun canım, normalde bende de asit oluyodu ama öyle çok fazla değil. dün gece beni de uyutmadı. gece kalktım gaviscon içtim ondan sonra biraz rahatlımışım uyudum. öncesin dede büssürü kabus gördüm. ee haliyle bugün başım ağrıyor (

Kızlarr boğazım ağrıyorr çok köütyümmm

geçmiş olsun canım, bol limonlu nane limon tavsiye ederim.

canım valla çatlak denen şey cildinle yapınla alakalı.önlenebilen bişey değil.. ama tabi ki ne olacaksa olacak diye de beklemeyi düşünmüyorum... ben badem yağı ve bebek yağı kullanmayı düşünüyorum. bol su içmek gerek..bir de kaşımamak gerek..ebru şallı kayısı yağı önermişti..
kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa
geçen gece bende de oldu içimde bi sıkıntı sebepsiz... o gece kötü rüyalar gördüm. sonra geçti ama zaman zaman basıyor böyle..
ben gürkan zorlu diye bir doktor duydum antalyada ama hangi hastanede bilmiyorum...
aslında iç karınla alakalı. ama bu aralar çıkan göbeğin bebek olduğunu sanmıyorumn pek.. benim de şişiyor ama iniyor arada...genelde 4.ayda çıkıyor ama iç karnının genişliğine bağlı..
kizlar bacak bacak ustune atmak bebege zarar verirmi atmadan duramiorumda
bebeğe zarar vermez canım sana zarar verir,dolaylı olarak bebeğe zararlı olabilir belki.. gebelikte duruşumuza sırt bel şikayetlerinden dolayı dikkat etmemiz gerek.bir de varis sıkıkntıları görülüyormuş kan dolaşımı bacak bacak üstüne atınca iyi işlemiyor..yani kalp damar sağlığımız için olabildiğince azaltacağız bu oturuşu..
aynen bana da ole oluo hem korkuorum hem de yapiorum elimde diil:)

amaaaan nasil girdiyse ole cikicakk bosver
çok hoşsun ya koptum.ama sanki o oraya girerken hissetmedik bişey be..kolay oldu yani..ama çıkarken baya hissettirecek kendini...

doktorların kesinlikle boyama demeleri nasıl güveneceksin boyaya diye..yani organik diye pazarda bir sürü şey var hepsi,organik değil ki... bence boyatmamalı..sonuçta bir risktir ve konu bebeğimse alamam bu riski..belki hiçbişey olmaz ama alamam işte risk..dibine değmeyen işlemler rahatlıkla yapılabilir diyen var... ama ben uzak duracağım..beyaz yok ,uçlarımda eskiden kalma boyalar var. dursun artık napıyım...
güle güle kullan canım. benm de geçen öyle kötü bir rüya gördüm ki uyanınca ohhhhhh diye bi nefes bıraktım.
kaç gundur keyfım yoktu esımı gördum kameradan çok mutlu olduk kıpır kıpır oldum:)))

oh ohhhhhh ne güzel aşkınız da tazalenecek işte bahaneyle...

gecmi$ olsun cnm tez zamanda ile$irsin insallah

doktor kıza benziyo dedi ama canım bilmiyorum ki Allah ın takdiri, sağlıcakla, hayırlısıyla doğsunda gerisi hiçç mühim değilKAZEN

geçmiş olsun canım, normalde bende de asit oluyodu ama öyle çok fazla değil. dün gece beni de uyutmadı. gece kalktım gaviscon içtim ondan sonra biraz rahatlımışım uyudum. öncesin dede büssürü kabus gördüm. ee haliyle bugün başım ağrıyor (

Kizlar cok tsk ederim hepinize hamilelik iste mecbur bazi sikintilari normalden daha fazla yasayacaz Anne olmak kolay degilmis evladimiz iyi olsun yeter ki bunlarida atlaticaz evvelallah

geçmiş olsun canım, bol limonlu nane limon tavsiye ederim.[/QUOTE]

Selam kızlarrrr..Dün çoook güzel bir gündü..Çok şükür muayene süper geçti.İlk kez bu kadar büyük ve ayrıntılı gördüm.kolunu, bacağını,parmaklarını...Sağolsun minnakım annesine kıyak yaptı ve bir türlü yan pozisyonu almadı,hep kafası bize dönük el salladı :) bi 10 dk uğraştıktan sonra tuvalete gönderdi beni dr.geri geldim hala aynı..bi 5 dk. daha dürtükledi falan, yook dönmüyor bir türlü.hareketli ama yan dönmüyor :)
Sonra kantine in bişeyler ye-iç yürü falan dedi.Ben de yaptım hatta çikolata falan da yedim geri geldiğimde yan yatıyordu bu kez :)
Tüm ölçümlerini aldı.(kan sonuçlarını 1 hafta sonra alıcam).bu arada bayaa birşeye bakıyorlarmış;burun kemiği ölçümü,batın duvarı,mide,böbrekler,mesane...hepsi normal çıktı çok şükür.ense kalınlığı da normal
yani pozisyonunu almadığı için uzun uzadıya seyrettim minnakımı
resmen bir mucize..hee kalp atış sesini de duydum nihayetinde :) ve bunların hepsini halası videoya çekti.açıp açıp bakıyorum :) 4D görüntüsü de süperdi yumuk yumuk heryerini oynatıyordu :)
Allah isteyen herkese göstersin bu günleri..Çok özel şeyler
(5,2 cm olmuş teyzeleri.sat la da uyumlu ayrıca)

Son düzenleme:

süper canım gözünaydın maşallah bebişine darısı bızlere olsun

süper canım maşallahh

oh ohhhhhh ne güzel aşkınız da tazalenecek işte bahaneyle...[/QUOTE]

sagol cnm bız hep böyleyız ayrılıkta daha kötu oluyoruz((

cnm super yaa ne guzel darısı bıze benımde 4 nısanda randevum k.valıdemle gıtcez bakalım nasıl görucez

süper canım gözünaydın maşallah bebişine darısı bızlere olsun

süper canım maşallahh

cnm super yaa ne guzel darısı bıze benımde 4 nısanda randevum k.valıdemle gıtcez bakalım nasıl görucez

teşekkürler kızlar,gerçekten darısı başınıza inşallah..

imkanınız varsa kamera götürün muhakkak.doktor da veriyor cd ama bizim kaydettiklerimizin 10'da 1'i kadar.

Son düzenleme:
bende yarın doktora gitmeye karar verdim ama randevu alabilirsek bakalım

antalya araştırma hastanesine gidicem doğumu orda düşündüğüm için doktorumuda ordan seçtim
ama kendi tüp bebek doktorumuda bırakmıcam aynı zamanda ayda bir ona gidicem 6 aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…