Kızlarr boğazım ağrıyorr çok köütyümmm
sanada gecmi$ olsun cnm
Selam arkadaşlar hepinize
ben ne yazık ki dün gecemide uykusuz agrıyla geçirdim evvelsi gece serum yedim ishal şikayetinden neyseki o durumu atlattık ama dünde gögüs kafesimin tam ortasında geçmek bilmeyen agrım oldu doktorumla konuştum az önce fazla gegirmekten mide asitleri yemek borusuna çıkıp tahriş etmiş olabilir dedi Renie içmemi önerdi bende aldım hemen gece 2-3 saat oturur pozisyonda anca uyuyabilmişim bu gaz ve mide şikayetim ilk defa bana sıkıntı yarattı gögüs kafesimin tam ortasında yara olmuş belli elleyince ve nefes alınca agrı yapıyor geçecek inşallah
gözün aydın cnm sanki seninde kızın olacak gibi =))
sağol canm sıcak süt içtim bakalım midem bulanmasa
nerden anladın kız seninki bellimi
yok belli değil p.tesi belli olca inşallah dr.umun sözü var 5 boyutlu ultrasonla bakılacak bu seferama 9+6iken gitmiştim yogun baskı üzerine kıza benzettim ben ama daha bısı demek ıcın erken 2 hafta sonra söylerim kesin lestırrız o zaman dedı kese seklımız aynı yanı cok benzıo erkek bebeklerin kese seklı daha oval ınce çizgi oluyormus 6-7 arkadasta baktık hakketten öyle doğru cıktı cinsiyet tahmini bakalımmmm ne olcak az kaldı çok sabırsızlanıorummmmm
Hadi bakalım hayırlısı o zaman haberlerini bekliyoruz
Bak buda siteden aldım erkekmiş bende buna benzettim ay çatlıycam aradaki farkı söle kıssss
Eki Görüntüle 373348 Eki Görüntüle 373349
Selam arkadaşlar hepinize
ben ne yazık ki dün gecemide uykusuz agrıyla geçirdim evvelsi gece serum yedim ishal şikayetinden neyseki o durumu atlattık ama dünde gögüs kafesimin tam ortasında geçmek bilmeyen agrım oldu doktorumla konuştum az önce fazla gegirmekten mide asitleri yemek borusuna çıkıp tahriş etmiş olabilir dedi Renie içmemi önerdi bende aldım hemen gece 2-3 saat oturur pozisyonda anca uyuyabilmişim bu gaz ve mide şikayetim ilk defa bana sıkıntı yarattı gögüs kafesimin tam ortasında yara olmuş belli elleyince ve nefes alınca agrı yapıyor geçecek inşallah
canım valla çatlak denen şey cildinle yapınla alakalı.önlenebilen bişey değil.. ama tabi ki ne olacaksa olacak diye de beklemeyi düşünmüyorum... ben badem yağı ve bebek yağı kullanmayı düşünüyorum. bol su içmek gerek..bir de kaşımamak gerek..ebru şallı kayısı yağı önermişti..kızlar günaydınnn benim karnım acayip kaşınıyo kızlar kazağın dışından kaşıyorum sanırım çatlayacağımsizin yönteminiz varmı bana biri acıbadem yağını önerdi bi başkasıda roc un spreyi varmış çatlaklar için onu önerdi ben başlıycam bunlardan birisine yoksa yandım.
geçen gece bende de oldu içimde bi sıkıntı sebepsiz... o gece kötü rüyalar gördüm. sonra geçti ama zaman zaman basıyor böyle..kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa
ben gürkan zorlu diye bir doktor duydum antalyada ama hangi hastanede bilmiyorum...evet antalyadayım canım demi doğru diyosun benim doktor değiştirmem şartaraştırıyorum zaten sabahtan beri sonuna kadar da o doktorla devam etmek istediğimden araştırma hast. bir doktor araştırıyorum
offffffffffff ne zor şeymiş bu canının parçasını emanet edemiyorsun kimselere
aslında iç karınla alakalı. ama bu aralar çıkan göbeğin bebek olduğunu sanmıyorumn pek.. benim de şişiyor ama iniyor arada...genelde 4.ayda çıkıyor ama iç karnının genişliğine bağlı..Herkeslere hayırlıı sabahlar diliyorummm.Bide 12. haftamıza girdik kızlar.Bu arada birşey sorucam karnı çıkan varmı?.Benim karnım bildiğin şişti yani.Bu haftalarda çıkarmı ya.Hele 12.haftaya girince daha bir şişti.Normalmi acaba.Netten bakıyorum 5. aydan önce çıkmaz yazıyor heryerde.Benimki 5 aylık gibi sanki
bebeğe zarar vermez canım sana zarar verir,dolaylı olarak bebeğe zararlı olabilir belki.. gebelikte duruşumuza sırt bel şikayetlerinden dolayı dikkat etmemiz gerek.bir de varis sıkıkntıları görülüyormuş kan dolaşımı bacak bacak üstüne atınca iyi işlemiyor..yani kalp damar sağlığımız için olabildiğince azaltacağız bu oturuşu..kizlar bacak bacak ustune atmak bebege zarar verirmi atmadan duramiorumda
çok hoşsun ya koptum.ama sanki o oraya girerken hissetmedik bişey be..kolay oldu yani..ama çıkarken baya hissettirecek kendini...aynen bana da ole oluo hem korkuorum hem de yapiorum elimde diil:)
amaaaan nasil girdiyse ole cikicakk bosver
doktorların kesinlikle boyama demeleri nasıl güveneceksin boyaya diye..yani organik diye pazarda bir sürü şey var hepsi,organik değil ki... bence boyatmamalı..sonuçta bir risktir ve konu bebeğimse alamam bu riski..belki hiçbişey olmaz ama alamam işte risk..dibine değmeyen işlemler rahatlıkla yapılabilir diyen var... ama ben uzak duracağım..beyaz yok ,uçlarımda eskiden kalma boyalar var. dursun artık napıyım...günaydın şekerlerr,
varya büssrü kişiye cevap yazdım anam sayfa donup kalmasın mı sinir oldum
okurlarsa buradan yazayım.
cinsiyet: ben öğrendim Allah izin verirse (kesin olmamakla birlikte) kız dedi doktor
mide bulantısı: 12. haftam geçmesine rağmen hala devam ediyor. nane şekeri, ekşi elma, leblebi ve cevize devam.
saç boyatma: pazartesi doktora gittiğim de sordum doktor, 3,5 aylık olunca organık boyayla boyatabilirsin dedi. ama bazıları kesinlikle olmaz demiş valla kafam karıştı :44:
ayy kızlar bide söylemesi ayıp ama fena halde kabız oldum( napcam bilmiyorum
güle güle kullan canım. benm de geçen öyle kötü bir rüya gördüm ki uyanınca ohhhhhh diye bi nefes bıraktım.slm arkadaşlar umarım bütün bebişlerrin ve annelerin keyfi yerindedirr:)
bizim ilk hediyemiz geldi primadann:) bebeğime diye 4 tane beze bilee çok seviniyomuş insan:)
bu arada ben hergece çok huzursuz rüyalar görüyorum hamilelikten midir nedirr anlamıyorum, devamlı stres içinde uyuyorum
kaç gundur keyfım yoktu esımı gördum kameradan çok mutlu olduk kıpır kıpır oldum:)))
gecmi$ olsun cnm tez zamanda ile$irsin insallah
canım senin erkekin olcakmıs gibime geliyor.. hayırlısı saglıklsıı olsun tabikide.. ben normalde hep kabızlık yasayan biriydim. hamile kaldıgımdan beri hergün bazende gunde 2 kez wc ye ugruyorum.. cok şükür kabızlık hic yasamadım.. yasamamda...
Selam kızlarrrr..Dün çoook güzel bir gündü..Çok şükür muayene süper geçti.İlk kez bu kadar büyük ve ayrıntılı gördüm.kolunu, bacağını,parmaklarını...Sağolsun minnakım annesine kıyak yaptı ve bir türlü yan pozisyonu almadı,hep kafası bize dönük el salladı :) bi 10 dk uğraştıktan sonra tuvalete gönderdi beni dr.geri geldim hala aynı..bi 5 dk. daha dürtükledi falan, yook dönmüyor bir türlü.hareketli ama yan dönmüyor :)
Sonra kantine in bişeyler ye-iç yürü falan dedi.Ben de yaptım hatta çikolata falan da yedim geri geldiğimde yan yatıyordu bu kez :)
Tüm ölçümlerini aldı.(kan sonuçlarını 1 hafta sonra alıcam).bu arada bayaa birşeye bakıyorlarmış;burun kemiği ölçümü,batın duvarı,mide,böbrekler,mesane...hepsi normal çıktı çok şükür.ense kalınlığı da normal
yani pozisyonunu almadığı için uzun uzadıya seyrettim minnakımı
resmen bir mucize..hee kalp atış sesini de duydum nihayetinde :) ve bunların hepsini halası videoya çekti.açıp açıp bakıyorum :) 4D görüntüsü de süperdi yumuk yumuk heryerini oynatıyordu :)
Allah isteyen herkese göstersin bu günleri..Çok özel şeyler
(5,2 cm olmuş teyzeleri.sat la da uyumlu ayrıca)
Selam kızlarrrr..Dün çoook güzel bir gündü..Çok şükür muayene süper geçti.İlk kez bu kadar büyük ve ayrıntılı gördüm.kolunu, bacağını,parmaklarını...Sağolsun minnakım annesine kıyak yaptı ve bir türlü yan pozisyonu almadı,hep kafası bize dönük el salladı :) bi 10 dk uğraştıktan sonra tuvalete gönderdi beni dr.geri geldim hala aynı..bi 5 dk. daha dürtükledi falan, yook dönmüyor bir türlü.hareketli ama yan dönmüyor :)
Sonra kantine in bişeyler ye-iç yürü falan dedi.Ben de yaptım hatta çikolata falan da yedim geri geldiğimde yan yatıyordu bu kez :)
Tüm ölçümlerini aldı.(kan sonuçlarını 1 hafta sonra alıcam).bu arada bayaa birşeye bakıyorlarmış;burun kemiği ölçümü,batın duvarı,mide,böbrekler,mesane...hepsi normal çıktı çok şükür.ense kalınlığı da normal
resmen bir mucize..hee kalp atış sesini de duydum nihayetinde :) ve bunların hepsini halası videoya çekti.açıp açıp bakıyorum :) 4D görüntüsü de süperdi yumuk yumuk heryerini oynatıyordu :)
süper canım gözünaydın maşallah bebişinedarısı bızlere olsun
süper canım maşallahh
cnm super yaa ne guzel darısı bıze benımde 4 nısanda randevum k.valıdemle gıtcez bakalım nasıl görucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?