2012 Ekim Anneleri

demek sende yarın bebişini göreceksin ayy evet yaa ultrason cihazı önemli bazılarının hatta 3-4 boyutlu oluyomuş ondan bakıyolarmış
bende de kanama göründü bugün inşallah atlatırız

evet canım ıns bakalım gecen hafta ılk kontrolumuzdu o zaman gördü benım hıssettıgım ayda yasadıgım bı sıkıntı yok ama ultrasonda baya bı alan varmıs progestan kullanıyorum bakalım yarın ne dıyecek

çok sevindim gözün aydın darısı bizlere inşallah.. p.tesi benim 2 li testim var inşallah ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN BEBEİŞLERİMİZ CCOOOOOOOOOK SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAHHH...

bende yurt di$inda ya$iyorum ve mide bulantisi icin ilac aliyorum agri kesici aliyorum bunlar cok normal yani ben en cok turkiyenin doktorlarina guvenirim bayilana kadar bir$ey yok ne demek yani

benim 2 gündür 2 kere akıntımın rengi değişti o yüzden gittim doktora kanamadanmış panik yapma korkulacak bişey yok dedi seninkide geçmiştir inş.

Kızlar benimde 6 haftada kanamam vardı korkulcak birşey yok benimki geçti inşallah sizinkide geçerrr

bende şuana kadar yoktu yeni oldu zaman zaman olan bişey sanırım inşallah dediğin gibi bizimkilerde geçer

canım, bu koyduğum resimler 2li teste gittiğim dr un makinesinden.yani kendi dr umun makinesi de kötü,ben de şikayetçiyim o konuda.ilk kez böyle görüyorum ben de.2li teste gittiğinizde sizler de böyle göreceksiniz inşallah.renkli ve 4 boyutlu da gördüm,inanılmaz birşey..hepinzi yaşayacaksınız inşallah

Arkadaslar istanbulda olupta doktorundan ultrasondan memnun olmayanlar bakırköyde jnklg op. dr ferhat uysala gidebilirler,anne oluyorum diye internet sitesi var ordan bakabilirsiniz inanılmaz tatlı bir doktor ve ultrasonu cok iyi,10. haftada bebegımı hemen hemen net bir sekilde gördüm cinsiyet tahmininde bile bulundu inşallah p.tesi 2 li testi de atlatıcaz sağlıkla... muayene ücreti biraz pahal gelebilir ama değer o rahatalığa,şiddetle tavsiye ederim yeni dr. arayanlara.. sevgilerrr hepimize sağıklı bebbişleeerrr....

bende yurt di$inda ya$iyorum ve mide bulantisi icin ilac aliyorum agri kesici aliyorum bunlar cok normal yani ben en cok turkiyenin doktorlarina guvenirim bayilana kadar bir$ey yok ne demek yani

O zaman ilac kullanmaya devam et. Ben sadece uyardim. buna uyup uymamak sizin elinizde. Ayrica Turk doktorlarina guvenmiyorum diye birsey demedim. Sanirim yanlis anladiniz. Hatta siz benim yazdiklarimi hic okumamis sayip oylece devam ediniz.

O zaman ilac kullanmaya devam et. Ben sadece uyardim. buna uyup uymamak sizin elinizde. Ayrica Turk doktorlarina guvenmiyorum diye birsey demedim. Sanirim yanlis anladiniz. Hatta siz benim yazdiklarimi hic okumamis sayip oylece devam ediniz.

okudum cnm da doktorunun turkiyenin doktorlari hakinda oyle konu$masi acikca gerdi beni.. tamam ilac kulanmak iyi bir$ey degil farkindayiz ama bu noktoda abatilacak bir$ey yok doktorlarimiz bilincli insanlar gunde belirli dozlar var ve biz anne olarak bebegimizin en saglikli $ekilde dunyaya gelmesini ümit ediyoruz

valla bildiğim kadarıyla yoktu neden böyle çıktı anlamadım.. korkuyorum kalıcı olur diye şekeri seviyorum çünkü

bende açıkcası çok tedirgin oldum.çünkü bulantı için ilaç alıyorum,tamam bizimle paylaştınız ama bizde hamile olrak korkuyoruz doktorumla ayrıntılı olrak konuşacağım bu konuyo zaten huzursuzum..doktor denenmiş olmasa zaten ilaç yazıpta kendini riske atmaz diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim. Evet hareket etti bizim icin ^^ Doktorum zencefili taze olarak tuketmek daha dogal ama bulamazsan seker olarak tuket demisti.bende de zencefil sekeri var. ise yariyor. Kanserin asil nedenlerinden en buyugu genler elbette yiyeceklerin etkisi dedigim gibi anne karninda basliyor. soyle bir durum daha var; benim bir arkadasin teyzesi(amerikada yasiyor) madde bagimlisiydi ve kadin grip disinda hic hasta olmuyormus. simdi teyzesi 68 yasindaymis ve gayet saglikliymis. ne kadar ilginc degil mi? vucuduna her turlu kotu maddeyi kullaniyor ama saglikli. yani turkiyede neden son gunlerde artti? herkes ne yedi ne icti neyi nefes aldilar ki boyle cogaldi. bence Çernobil etkisi yuksek. neyse sanirim uyarida bulunmak ikna edici degil.istediginizi yiyip icebilirsiniz.beni ilgilendirmez elbette. ben sadece doktorumun bana dedigini ve benim bundan sonraki durumumu belirttim.yine de ilginiz icin tesekkur ederim.burada bir daha paylasim yapmak istemiyorum,

evet avuc avuc ilac almiyoruz sadece mejbur kaldikca ben aliyorum cünki midem yerinden sökülecek gibi oluyor

canım ceviz badem fındık her gün ye ama tabi avuç avuç değil.. bir de balık tabi ki...

canlar tek tek alıntı yapamadım çok yer kaplayacaktı:)hepinizin güzel haberlerine kendiminki gibi sevindim. bebeklerinize maşallah subhanallah hepsi de çokkk tatlı.. net görüntüler.. 2li testim benim haftaya bugün olacak inşallah..sabırsızlıkla bekliyorum.. bebeğimi çok özledim..içimde merak endişe korku heyecan her bişey var... sanırım normal... beklemedeyim...

ya ben kirici olmak istemiyorum gercekten,olduysamda özür dilerim

canım neden alınıyorsun kı bende doktorun yanlıs demıs demedım zaten senın ve benım dedıgım gıbı bıcok faktor var elbettekı bız elımızden geldıgı kadar dıkkat etmelıyız dedım yanı bana da verdı mesela doktor ılac bulantı ıcın ama 1 kere aldım bıdaha almadım cunku bana etkı etmedı ılac kullanmayı da cok mecburıyet harıcı sevmem zaten

ben ılk yazından berı sana bı yakınlık hıssettım nedense yanı ılgınc geldı farklı bı ulkede olman fılan merak ederım bu tarz yasamları ulkelerı ve sen cok gzuel bılgıelr verdın yanı bence gıtme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…