2012 Ekim Anneleri

arkadaşlar ben 20 gündür raporluydum gelemedim ama ikiz hamile bir arkadaş daha vardı onu göremiyorum kaç gündür :26::26::26::26::26:merak ediyorum her hangi bir problemi yok demi:26::26:

malesef birde ya$adigim yer kücük o yuzden rdvlar yogun.. beklicez

maşallah canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin. ne güzel ya senin ki 4D görüntüsü falan vermiş, bizim kinin verdiklerinden hiçbişey anlaşılmıyo (

ben de kendi tüp bebek doktorumu bıraksam mı diye düşünmüyo değilim ya, artık para yetiştirmekte zorlanıyorum açıkçası

senden kan şekerini erken almış yada benim ki mi geç alacak :)) hala öyle bişeyden bahsetmedi. amann çok şükür sağlıklı olsunlarda biz çok detay bilmesekde olur.

maşallah ya ne tatlı çıkmış :))) yazdıklarından sonra yarın mide bulantı hapımı almayaya karar verdim.

bana mutlaka bir öğünün de sebze bir öğünün de et olsun dedi.

evet evet ekşi elma rahatlatıyor, midenin asitini falan da alıyo iyi geliyo. ama öyle çok ev işi yapıp yorma kendini, bizim önceliğimiz çok daha önemli canımcım

kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa

kesinlikle sana katılıyorum bugün saatli bomba gibiydim ve hala öyleyim annem mercimekli köfte yapmış canım çekti diye ama soğanları çok yaktı midemi şimdi onun ağrısı daha da sinir yapıyor bende eşlerimize allah sabır versin...

evettt olmuş bebişim çok usluydu bugun teyzoşlar. acaba kese durumuna göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlarım benimiçin de bi yorum yapabilirler miii

maşallah bebısıne canım ben pek bı tahmınde bulunamıycam ama aklımdan erkek gectı nedense yarın bende koyucam ıns yorum yapsın arkadaslar

bu gece midemin şişkinliğinden doğru düzgün uyuyamamıştım biraz önce bi yarım saat kadar kestirdim iyi geldi gerçekten de başımın ağrısı bile geçmiş şükür.

ben de doktorun bana söylediklerini söyleyeyim ama kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum.

"artık yemek yiyemiyorum diye birşey söz konusu değil. mutlaka bir öğününde et bir öğünün de sebze yemeği yiyeceksin. süt abartıldığı kadar önemli değil asıl önemli olan yoğurt yemen. yiyebildiğin kadar da meyve ye. mide bulantısı için hapı veriyorum ama sen ara ara bırakmayı dene. saçlarını 3,5 aylık olduktan sonra organik boya ile boyatabilirsin. sana yemek ye dedim diye sakına öğünlerinde çok yeme. az ve sık ye. önümüzde ki 5 ay için de sadece 5 kilo alacaksın. yemeni ona göre ayarla. az kilo almak hiç problem değil ama çok kilo almak her zaman problem yaratır. 5 kiloyu aklında tut ona göre porsiyonlarını dikkatli seç"

3 hafta sonra bi daha çağırdı. ondan 2 hafta sonra yine gelirsin renkli ultrasonla bakarız dedi. ama ben bir ay sonra gidip renkli ultrasonada girmek istiyorum.

maşallah bebısıne canım ben pek bı tahmınde bulunamıycam ama aklımdan erkek gectı nedense yarın bende koyucam ıns yorum yapsın arkadaslar

hehe erkeğe mi benzettinn bakalım herşey sağlıklı olsun da hiç mi hiç önemli değil.. sende koy bakalım yarın bekliyoruzz.

canım aslında fiyatı bu kadar pahalı olmasa ben değiştirmiycem de artık tak dedi yani. son gittiğim de yine zam gelmiş 115 tl olmuş. cüşşşş dedim yani.
yoksa memnunum doktorumdan

canım aslında fiyatı bu kadar pahalı olmasa ben değiştirmiycem de artık tak dedi yani. son gittiğim de yine zam gelmiş 115 tl olmuş. cüşşşş dedim yani.
yoksa memnunum doktorumdan

benimki 100 liraydı 80 e anlaştık ben 80 veriyorum:26: seninkide gerçekten pahalıymış
bana 80 bile çok geliyor ama napalım sağlık için 6. 7. aya kadar katlanıcam

aaaaa saat 5,5 olmuş kızlarrrrrr benim çıkış saatim gelmiş hadi ben kaçarımmmmm

hepinize hayırlı akşamlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…