bu gece midemin şişkinliğinden doğru düzgün uyuyamamıştım biraz önce bi yarım saat kadar kestirdim iyi geldi gerçekten de başımın ağrısı bile geçmiş şükür.
ben de doktorun bana söylediklerini söyleyeyim ama kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum.
"artık yemek yiyemiyorum diye birşey söz konusu değil. mutlaka bir öğününde et bir öğünün de sebze yemeği yiyeceksin. süt abartıldığı kadar önemli değil asıl önemli olan yoğurt yemen. yiyebildiğin kadar da meyve ye. mide bulantısı için hapı veriyorum ama sen ara ara bırakmayı dene. saçlarını 3,5 aylık olduktan sonra organik boya ile boyatabilirsin. sana yemek ye dedim diye sakına öğünlerinde çok yeme. az ve sık ye. önümüzde ki 5 ay için de sadece 5 kilo alacaksın. yemeni ona göre ayarla. az kilo almak hiç problem değil ama çok kilo almak her zaman problem yaratır. 5 kiloyu aklında tut ona göre porsiyonlarını dikkatli seç"
3 hafta sonra bi daha çağırdı. ondan 2 hafta sonra yine gelirsin renkli ultrasonla bakarız dedi. ama ben bir ay sonra gidip renkli ultrasonada girmek istiyorum.
canım aslında fiyatı bu kadar pahalı olmasa ben değiştirmiycem de artık tak dedi yani. son gittiğim de yine zam gelmiş 115 tl olmuş. cüşşşş dedim yani.
yoksa memnunum doktorumdan
kzılar bende yarın gıdıcem kontrole ıns oglen randevum kanama gözüküyodu kesede ona bakıcak doktor resmını payalsırım ıns bebısın ama bızım doktorun makına pek ıyı deıl sanırım yanı cok net olacagını sanmıyroum görüntünün ama cok özendım sızlerden yaa bende burda ıyı makına olan bı yer bulup gıtmelıyımmm:84:
valla bildiğim kadarıyla yoktu neden böyle çıktı anlamadım.. korkuyorum kalıcı olur diye şekeri seviyorum çünkü
benim hafif belirgin canım.ama benim zaten göbeğim vardı önceki hamilelikten kalmış.akşam daha çok şişiyorum ya gazdan.....seninki çıktı mı????
ben alamiyorum veriyorum 3kg verdim ama yiyorum yinede azda olsa, mutfagin nasil oldugunu unutum girmiyorum hele buzdolabini hic acamiyorum yoksa bayilacak gibiyim ama e$im cok sagolsun anne$imle yapiyorlar
et yiyorum ama zebze hic yiyemiyorum salatalik bile olsa mumkun degil
evettt olmuş bebişim çok usluydu bugun teyzoşlar. acaba kese durumuna göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlarım benimiçin de bi yorum yapabilirler miii
merhaba kızlar nasılsınız?
yarın dr randevumuz var yine bana dua adein kızlar yine güzel haberlerle geleyim inşallahhh
kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa
biraz belli oluyor.göbeğim yoktu ama toplu yapılıyım.şuan sivri bir karnım var...
bilgiyi unutmuşumbir topikten alıntı yapıyorum..aklımızda olsun eğer yapacaksak yakınlarda başlamak gerek..
bilgiyi unutmuşum
arkadaşlar size gebeliğim boyunca uyguladıgım ve sıfır çatlakla gecirdiğim bu dönemi anlatayım .hamile kaldıgım gün annemin karnı geldi aklıma ,teyzemin ve sülalemdeki bütün kadınlar hepsinin karnında derin yırtıkla var önce bu iş genetik değil onu ispatladım .sonra gebeliğim boyunca doktorumun dediğini yaptım ve 12 kilonun üzerine çıkmadım yani 9 ay boyunca 12 kilo aldım . son olarakta yaptıgım karışımı anlatayım bu karışımı daha önce denemiş ve memnun kalmış bir kadından aldım tabi oda bir başkasından almış yani tescilli.doktoruma rodexson evigen yazdırdım bunların biri e vitamini diğeri c gebelikte gönül rahatlıgıyla kullanılabilir .aldıgım iğneleri bir kaba kırdım ve içine bir şişe kakao yagı boşalttım ve kakao yaglı bir krem aldım (benim kullandıgım vaselin)markasıydı bu karışımın içine kremid karıştırdım ve krem kıvamına getirdim .ve 3. ayımda başlayıp 9 ay boyunca kullandım c vitamininin iğrenç bi kokusu oluyor ama yılmadan usanmadan sürdüm bir atletim vardı benim cefakar atletim onu belime geçiriyordum sürdükten sonra hamileliğim boyunca hiç yıkamadım onu artık doğum günü çıkardıgımda agırlaşmıştı kokuyordu bazı zamanlarda krem sürmesem bile o atlet karnımı yağlı tutuyordu .9. ayımın son günlerinde karnım çok gerilmişti acıyordu kaşınıordu
hiç tırnaklarımla kaşımadım avuç içimle avalar gibi yaptım sadece ve bu karışımı her canım acıdıgında sürdüm günde 7 8 defalara çıkmıştım .doğumdan çıktıgım an karnıma baktım hiç bişey yoktu o kadar çabam boşa gitmemişti size yapın bence çok pahalı kremlerin içindede bu vitaminler ve yağlar var hepinize hayırlı doğumlar mis kokulu bebeklerinize sağlıkla kavuşun inssaallah
valla hayatım çok sıcak oluyor tecrübe ile sabittir klima varsa süper bi de vantilatör gerek oluyor bazen diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?