2012 Ekim Anneleri

ben alamiyorum veriyorum 3kg verdim ama yiyorum yinede azda olsa, mutfagin nasil oldugunu unutum girmiyorum hele buzdolabini hic acamiyorum yoksa bayilacak gibiyim ama e$im cok sagolsun anne$imle yapiyorlar

et yiyorum ama zebze hic yiyemiyorum salatalik bile olsa mumkun degil

slm,

kesede kanama gördükten sonra sana istirahat vermedi mi dr?

valla bildiğim kadarıyla yoktu neden böyle çıktı anlamadım.. korkuyorum kalıcı olur diye şekeri seviyorum çünkü

hımmm anladım canımmm... hamilelikten ileri gelmiş olabilir mi acaba ? yada ailende birinde var mı seker hastalıgı ??? mesela benımde ac karnına 70-75 cıkar. annemde seker hastasıdır. biz biraz tedbir olarak sekerden uzaklastık ama ailede varsa ne kadar tedbirde alsak boş. seker hastası olabiliyoruz.. insallah gecici bir durumdur seninki. düzenli olarak baktır tatlım..

ben de senin gibiyim canım, mutfağın yolunu unuttum. öncesin de ayağım kırıktı ondan giremiyordum ayağım tam iyileşmeden koltuk değnekleriyle tüp bebeğe başladık şükür tuttu bu seferde mide bulantılarından giremiyorum. abartmıyorum neredeyse 5 aydır mutfağın yakınından geçmiyorum :))

ilk seferler salatalık yiyordum ama bu ara oda fena halde mide bulantısı yapıyo ondan bıraktım salatalığı ama geçen brokoli salatasını güzelce yedim hiç de bulantı yapmadı şükür. zorlayarak da olsa bebiş için yeyemiz gerekiyor.

merhaba kızlar nasılsınız?
yarın dr randevumuz var yine bana dua adein kızlar yine güzel haberlerle geleyim inşallahhh

kizlar sizlerde de gerginlik varmi surekli bi huzursuzluk icindeyim ya hormonlardanmi acabaa

Evet evet bendede 2 -3 gundur bır gerginlik ve huzursuzluk var..sinirliyim daha dogrusu cok cabuk sinirleniyorum..sabırsızım ve sıkılıyorum hormonlardan galiba...kac haftalıksın sen biz cumartesı 11.haftamıza gireceğiz bebişimle :))

bir topikten alıntı yapıyorum..aklımızda olsun eğer yapacaksak yakınlarda başlamak gerek..

bir topikten alıntı yapıyorum..aklımızda olsun eğer yapacaksak yakınlarda başlamak gerek..
bilgiyi unutmuşum

arkadaşlar size gebeliğim boyunca uyguladıgım ve sıfır çatlakla gecirdiğim bu dönemi anlatayım .hamile kaldıgım gün annemin karnı geldi aklıma ,teyzemin ve sülalemdeki bütün kadınlar hepsinin karnında derin yırtıkla var önce bu iş genetik değil onu ispatladım .sonra gebeliğim boyunca doktorumun dediğini yaptım ve 12 kilonun üzerine çıkmadım yani 9 ay boyunca 12 kilo aldım . son olarakta yaptıgım karışımı anlatayım bu karışımı daha önce denemiş ve memnun kalmış bir kadından aldım tabi oda bir başkasından almış yani tescilli.doktoruma rodexson evigen yazdırdım bunların biri e vitamini diğeri c gebelikte gönül rahatlıgıyla kullanılabilir .aldıgım iğneleri bir kaba kırdım ve içine bir şişe kakao yagı boşalttım ve kakao yaglı bir krem aldım (benim kullandıgım vaselin)markasıydı bu karışımın içine kremid karıştırdım ve krem kıvamına getirdim .ve 3. ayımda başlayıp 9 ay boyunca kullandım c vitamininin iğrenç bi kokusu oluyor ama yılmadan usanmadan sürdüm bir atletim vardı benim cefakar atletim onu belime geçiriyordum sürdükten sonra hamileliğim boyunca hiç yıkamadım onu artık doğum günü çıkardıgımda agırlaşmıştı kokuyordu bazı zamanlarda krem sürmesem bile o atlet karnımı yağlı tutuyordu .9. ayımın son günlerinde karnım çok gerilmişti acıyordu kaşınıordu
hiç tırnaklarımla kaşımadım avuç içimle avalar gibi yaptım sadece ve bu karışımı her canım acıdıgında sürdüm günde 7 8 defalara çıkmıştım .doğumdan çıktıgım an karnıma baktım hiç bişey yoktu o kadar çabam boşa gitmemişti size yapın bence çok pahalı kremlerin içindede bu vitaminler ve yağlar var hepinize hayırlı doğumlar mis kokulu bebeklerinize sağlıkla kavuşun inssaallah

bende badem yağı ve çoğunluklada her gece yatmadan önce vazelin sürdüm.bendede yırtık yok şimdi karnım çıkınca aynısını yapacağım.

selam kızlar ne zaman geçicek bu bulantılar yaageçsede artık yemek yapabilsem buzdolabını açabilseem çok bunaldım.yemek yemek işkence annecime yakın olsam bana çeşit çeşit yemekler yapardı şimdide geniz akıntısı başladı pazartesi doktora gidicez bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…