• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

offf çok kötuyum mıgdemde olmayan seylerı çıkarıyorum olamaz ya kan kusucam artık.kayınpederım bıle farketmış hemen tlf elınde panıkle taksı cagırıyor dr göturmek ıçın.ben kusarken nefessıs kalıyorum ve bıraz fenalasıyor gıbı oluyorum tansıyonum duşuyor bembeyaz oluyorum sızde oylemısınız

İkili teste gidip olumlu sonuçları alan arkadaşların sevincine ortak oldum okurken... Benimde önümüzdeki cuma ikili test tarihim. Umarım ben de olumlu sonuçlarla sizlere gelirim. Videolar falan herşey harika. Bakalım ben de tatlı birşeyler yiyip gitmeyi düşünüyorum. Hareket ederken falan belki cinsiyet tahmininde bulunur dr. Ayyyyy çok merak ediyorum yaaa :D Alışveriş yapıp ciciler almak istiyorum kuzuma

Kizlar bulantilariniz devam ediyormu :44::44:

canım, ben 12. haftama girmeme rağmen hala devam ediyor..ne yapacağımı şaşırdım artık..kasıklarıma sancı girmeye başladı..ama sabrediyorum şimdilik..

günaydın şekerlerr,

varya büssrü kişiye cevap yazdım anam sayfa donup kalmasın mı sinir oldum :47:
okurlarsa buradan yazayım.

cinsiyet: ben öğrendim Allah izin verirse (kesin olmamakla birlikte) kız dedi doktor :21::21:
mide bulantısı: 12. haftam geçmesine rağmen hala devam ediyor. nane şekeri, ekşi elma, leblebi ve cevize devam.
saç boyatma: pazartesi doktora gittiğim de sordum doktor, 3,5 aylık olunca organık boyayla boyatabilirsin dedi. ama bazıları kesinlikle olmaz demiş valla kafam karıştı :44:

ayy kızlar bide söylemesi ayıp ama fena halde kabız oldum :(( napcam bilmiyorum

gözün aydın canımm :nazar: ne güzel tahmini olarak cinsiyetini de öğrenmişsin darısı başımıza :nazar:

Selam arkadaşlar hepinize
ben ne yazık ki dün gecemide uykusuz agrıyla geçirdim evvelsi gece serum yedim ishal şikayetinden neyseki o durumu atlattık ama dünde gögüs kafesimin tam ortasında geçmek bilmeyen agrım oldu doktorumla konuştum az önce fazla gegirmekten mide asitleri yemek borusuna çıkıp tahriş etmiş olabilir dedi Renie içmemi önerdi bende aldım hemen gece 2-3 saat oturur pozisyonda anca uyuyabilmişim bu gaz ve mide şikayetim ilk defa bana sıkıntı yarattı gögüs kafesimin tam ortasında yara olmuş belli elleyince ve nefes alınca agrı yapıyor geçecek inşallah :nazar::nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsunn..inş en kısa zaman da iyileşirsin...

Kızlarr boğazım ağrıyorr çok köütyümmm

geçmiş olsun canımm..

kızlarr biz de geldik ikili testten ... bebişim aç gittiğim için hiç hareket etmedi doktor teyzesi vurdu uyan uyan dedi yok:D çok uslu bi bebek olucak dedi doktor teyzoş. sonra ölçümleri yapıldı ense kalınlığı midesine bakıldı herşey normal redd.. arkadaşımınki kadar ayrıntılı değil ama olsun.. daha sonra açlık kan şekeri ve diğer kanı verdik. sonuçları 10 gün sonra alıcaz. umarım bi sorun yoktur. yemek yiyip gittiğimizde eli ayağı hiç durmadı bebişimin:emir_bebek::emir_bebek: tek sorunumuz açlık kan şekeri 113 tü şimdi 105 çıktı. doktor biraz azalt şekeri dedi ama yaz geliyo yaz meyvelerini çok severim napıcam bilmem ... şimdilik böyle kızlar işallah herkesin sonuçları güzel çıkar güzel mutlu haberler paylaşırız buralarda:nazar:

gözün aydın canımm :nazar: şekeri azalttıktan sonra bir sorun olmaz inş..kafana takmaa..olmadı yaz meyvelerinden de azar azar tadımlık yersin..şekerin sorunsuz çıksın da önemli olan bu canımm..

bende koyuyorum hatta bu sabah yine gittim biraz kanama bölgesi görüldü ama bebişim gayet iyiydi :nazar: :nazar:

diğer annişleri de bekliyoruz :46:

Eki Görüntüle 373427

41 kere Maşallahhh :nazar:

Eki Görüntüle 373407 Eki Görüntüle 373408 Eki Görüntüle 373409

[video=youtube;G5vynRoG60U]http://www.youtube.com/watch?v=G5vynRoG60U&feature=youtu.be[/video]

41 kere Maşallahh :nazar:

41 kere Maşallah canımm :nazar:

41 kere Maşallah canımm :nazar:

selam arkadslar yarin ilk defa dr.kontrolum var.bakalim hersey yolundamiymis.icinizde tek dr.a gitmeyen bendim.lutfen dualarinizi eksik etmeyin.

dualarım seninle canım güzel haberlerini bekliyorumm :nazar:

iyi akşamlar herkese 11+2 hamd olsun gördük bebeğimizi 1 ay sonra ilk defa her şeyi normal dedi ama cinsiyetini göstermedi yaramaz olsun sağlıklı olsunda...:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

gözün aydın canımm :nazar: sağlıklı olsun da bir sonra ki gittiğinde öğrenirsin inşallah cinsiyetini..

benimki 100 liraydı 80 e anlaştık ben 80 veriyorum:26: seninkide gerçekten pahalıymış
bana 80 bile çok geliyor ama napalım sağlık için 6. 7. aya kadar katlanıcam

Yok artik daha neler,Turkiyede muane ucretleri tavan yapmis. Direkt evin tapusunu verelim doktora. Ben her iki haftada bir evime cok yakin ozel klinige gidiyorum. Klinikte birde bu ulkenin taninmis bir komedyeni var. O da hamile. Dusunun o kadar luks bir hastane. Bizlere ikram olarak taze soya sutu veriyorlar. her gidisimizde testle yapiliyor. tansiyon,kilo olcumu,detayli ultrasound,masaj ve dinlenme odasinda bizlere ucretsiz anne-bebe sagligi dersleri veriliyor. her kontrolumde bebegime hediyeler veriliyor. doktorumun dedigi yiyecekleri yersem kendimi dinc hissediyorum ama canimin cektigi turk yemeklerini yersem ertesi gun hasta yatiyorum. Ve ben bu hastaneye her gidisimde 15 dolar oduyorum. gelecek ay devlet bana aylik 500 dolar hamilelik yardiminda bulunacak. Valla ben bu ulkede yemeklerin disinda hic bir sikayetim yok.dun pazarda bir teyzeye dert yandim. Annem yok kaynanam yok,yemek yapanim yok,hamileyim zorlaniyorum diye.Kadin vicdan yapti herhalde bana dediki 'ben senin icin yesil yaprakli her tur sebzeden salata yapar,corbalarini pisiririm. ne yemen gerekiyorsa bana listesini ver ben yaparim. sende sadece malzeme ve pisirme parasi verirsin bana' dedi. Oyle sevindim ki kadina sarilasim geldi.bugun ilk yemeklerim geldi. tofulu yosun corbasi,susam yapragi sotesi,3 cesit daha yaprak var ama ben turkce karsiligini bilmiyorum. evde de pilav yaptim. (dogruyu soylemek gerekirse bu yemekler degil istah acmak daha cok kapatiyor. tadlari yok.hele yosun corbasini hic soylmiyeyim yani :D ama ilginc olan yani ise ben turk yemekleri yaptigimda bulantim mide agrisi cok oluyor.ama kadinin yaptigi yemekten sonra midemin dinlendigini hissettim. birde burada lahana tursusu yapilir zencefille ve aci biberle. kayinvalidem bana 25 kilo yapip vermisti(bir yillik tuketim icin ve bizim buralarda tursusuz yemek yenmez). benim yemek annem(yemek pisiren kadina artik oyle sesleniyorum) tursuyu su dolu kaseye batir ye.acisiyla yeme dedi. simdilik halimden memnunum.Allah razi olsun diyecegimde kadinin inandigi bir din bile yok heheh.
Eger turkiyeye gidersem as ermesem bile ozledigim icin kebaplar borekler yiyip durcam bos yere kilo yapacak.Bulantima en iyi gelen sey ise soguk yogurt ve soguk meyveler.
Insallah sizlerde saglikli yeme ile duzeltirsiniz mide problemlerinizi.Bakin ben dunyanin oteki ucunda yapa yalnizim.esim turk bile degil.ama simdi halime oyle sukurler ediyorum ki.buralarda bile Allah'im beni unutmuyor.bu zor gunlerimiz gececek az kaldi.midem bulandikca aklima bebegimi ilk kucagima alacagim ani dusunuyorum.o zaman biraz hafifliyor.

günaydın herkese uzun zamandır yazamıyorum çok kötüyüm eşimle kavga ettik kaç gündür ne yiyorsam çıkarıyorum açım ve midem daha çok bulanıyor sabah işe gelirken poaça alalım dedim zaten doğru düzgün bişey yemiyormuşum poçayla geçiştiriyormuşum sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayacakmışım beraber kahvaltı yapacakmışız ben yedimi çıkarıyorum kokuya nasıl nayanacaksam sinir etti beni zaten açım adama ne oldu anlamadım sinirden hala elim ayağım titriyor :43: :43: :43: :43:

günaydın güzel anneler hayırlı cumalar

esmerim üzme kendini eşin de seni ve bebeği düşündüğü için öyle demiştir. benim eşimde kızıyor bana süt içmiyomuşum, kendime bakmıyomuşum falan diye

günaydın herkese uzun zamandır yazamıyorum çok kötüyüm eşimle kavga ettik kaç gündür ne yiyorsam çıkarıyorum açım ve midem daha çok bulanıyor sabah işe gelirken poaça alalım dedim zaten doğru düzgün bişey yemiyormuşum poçayla geçiştiriyormuşum sabah erken kalkıp kahvaltı hazırlayacakmışım beraber kahvaltı yapacakmışız ben yedimi çıkarıyorum kokuya nasıl nayanacaksam sinir etti beni zaten açım adama ne oldu anlamadım sinirden hala elim ayağım titriyor :43: :43: :43: :43:

canım benim evet o konuda biraz anlayışsızlar ama unutmaki onlarda bu duruma alışma evresindeler ve onlarda endişeleniyolar sakin ol eşine kızma bizde 2 hafta önce birbirimize girdik ama şimdi daha iyiyiz sabaha kadar ağla ağla canım çıktı kanepenin üzerinde uyuya kalmışım boğazlar şişti ateş hastalık yaptıklarına bin pişman oldu ama iş işten geç ti tabi sen sadece bebişini düşün onun için kendini strese sokma

Bu arada kızlar cumanız mübarek olsun öncelikle sonrasında ikili tarama testine giren arkadaşlar kan sonucu ne kadar sonra çıkıyo biliyormusunuz

Bu salı bizde gireceğiz çok çok heyecanlıyım meleğim sağlıklıdır inş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun mübarek cuma saati dualarımız gönlümüzden geçenler kabul olur inş

leyli ve redshadow sizin bebişlerinizin kafası solda benimkisi sağda :)farkettimde maşallahhhh :nazar:

günaydınlar kızlarrr midem çok bulanıyor ne zaman geçecek yarabbim ya:(

Sabah bi kusuyorum akşam üstü öğürtü oluyo..eve gidince kusuyorum 1 yada 2 kez nolcak böyle:(
dün akşam 2 kere kustum

Son düzenleme:
leyli ve redshadow sizin bebişlerinizin kafası solda benimkisi sağda :)farkettimde maşallahhhh :nazar:

Günaydınlar kızlarrr midem çok bulanıyor ne zaman geçecek yarabbim ya:(

sabah bi kusuyorum akşam üstü öğürtü oluyo..eve gidince kusuyorum 1 yada 2 kez nolcak böyle:(
dün akşam 2 kere kustum

canım benimde bu sabah bögür bögür boğazım acıdı süğrekli bi bulantı hali var ama kusma böğürtü nadir oluyo sabah öldüm ağlayacaktım az daha panık oluyorum allah sürekli böyle olan hmaişlerimize yardımcı olsun valla çok zor

Back
X