2012 Ekim Anneleri

bende gittim hafta sonu kahve akıntım vardı ama çok azdıı nakmadıılar ultrasonla yok bişeyinnn dedilerrr bana :)) göremedim anlayacağın o yüzden 5 nisanı bekliyorumm randevum o gün

aaa nasıl bakmazlarr yaaa ben aynı hastaneye 2 gün üst üstte gittim acileee mecbur baktılar hatta dedimki tedirginim kalp atışlarını bile dinlettilerrrr sinir oluyorum bu tür insanlara yada doktorlara 2 dk ultrasonla bakmayamı üşeniyorlar

valla benide 11+2 deyken çagırdı erken olsa çagırmazdı herhaldee:26::26::26:

az önce bir arkadaş dedi yaa 4.5 cm olması lazımmış..
şimdi ben 1 saatlik yol gidicem il dışına çıkıcam..
eğer dr erken derse bir daha nasıl gidicem oraya..
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur :26:

valla sadece serum verdiler, idrar tahlili yaptılar, ateş, tansiyon, ped takibi sonra doktorumu aradılar yok bişey olmaz dediler

kızlarrr ben de 12+ 1 de yani cuma günü ikili test için gittim devlet hastanesine.
ama 13+3 çıktı. kafam çok karıştı

kızlarrr ben de 12+ 1 de yani cuma günü ikili test için gittim devlet hastanesine.
ama 13+3 çıktı. kafam çok karıştı

bebişin önce gidiyor ne güzel işte canımm..
neden kafan karıştı?? adet tarihinden dolayıysa sen yine de son adet tarihine göre hesaplıyorsun..
yani 12+1 olarak..

valla sadece serum verdiler, idrar tahlili yaptılar, ateş, tansiyon, ped takibi sonra doktorumu aradılar yok bişey olmaz dediler
amann yaaa hayırlısıyla dogsunlardaa bol bol bakarız bebişlerimizeeeee
az önce bir arkadaş dedi yaa 4.5 cm olması lazımmış..
şimdi ben 1 saatlik yol gidicem il dışına çıkıcam..
eğer dr erken derse bir daha nasıl gidicem oraya..
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur :26:

en son gittiğinde kaçtı doktor onu göz önüne almıştır cnm merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…