en son gittiğinde kaçtı doktor onu göz önüne almıştır cnm merak etme
saolun teyzoşlar
bırde tahmın yapabılen arkadaslardan cınsıyet tahmını ıstıyoruz
bana saga yakın gibi geldii buda erkek demekmişşş
canım sağ kız, sol erkek demekmiş..
ölemii amaa ben yalnış yazmışıum sol diyecektim sağ demişim
bebişin önce gidiyor ne güzel işte canımm..
neden kafan karıştı?? adet tarihinden dolayıysa sen yine de son adet tarihine göre hesaplıyorsun..
yani 12+1 olarak..
gerçekten mi
yok cnm ben bir önceki doktorkontrolünde çıkan haftaya göre başlamıştım saymaya. adet tarihimle tutmuyor tam olarak o da son çıkan sonuçta.
o yüzden çok karıştım sanırım
ikili testler 11+0 ile 14+0 arasında yapılıyo kızlar
yani 11+0 da zaten 12 haftaya girmiş oluyosunuz
selamlar kızlarrr nasılsınız bakalımm
Göbeğim sanki çıkmaya başladı gibi bazen çok belli oluyor:)
ben her ne kadar sürekli çıkmadı çıkmadı desemde.Bide dar giydim daha bi belli gibi:)
Artık şişkinlikmidir göbekmidir bilemem:)
selamlar kızlarrr nasılsınız bakalımm
Göbeğim sanki çıkmaya başladı gibi bazen çok belli oluyor:)
ben her ne kadar sürekli çıkmadı çıkmadı desemde.Bide dar giydim daha bi belli gibi:)
Artık şişkinlikmidir göbekmidir bilemem:)
Evet bende bunu dusunuyorum calismadigim icin ya sabir deyip katlanmaya calisiyorum Allah calisanlara da yardimci olsun,peki bisey soracagim hep bunu merak ediyorum acaba birseylerle mesgul olunca kendini unutuyor musun bulantin is yerinde cok rahatsizlik veriyormu cunku bende evde acaba hep kendimi mi dinliyorum diyorum bazen.saatler gecmiyor inanki bulantilardan.
bende zofran kullandım günde yarım tablet şeklinde iyide geliyordu bulantıyı anında kesiyordu.ama burda bazı arkadaşların doktorları ilaç vermiyormuş bulantı için,o yüzden hala tedirginim yani.benim zaten bitti ilacım.3 gündür falan mahvoldum çok şiddetli bir bulantı sabah akşam bitirdi beni sabah kotumu giydim belimden düşüyordu zayıflamışım neden bitmiyor ya bu bulantılar 2 aydır neredeyse çekiyorum beni çok sarstı bide dudaklarımın kenarlarında lekeler oluştu kusmaktanmı acaba?çok çirkin bakımsız hissediyorum kendimi.
bende öyle biliyorumm..
bir arkadaş 4.5 cm den sonra yapılıyormuş dedi de
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur??
ben 11+5 de yaptırcam erken değil o zaman..
saolun teyzoşlar
bırde tahmın yapabılen arkadaslardan cınsıyet tahmını ıstıyoruz
Benim doktorum 2 li test yapmadı sadece detaylı baktı...
dörtlü test yapacakmış 16. haftada.benim doktorda bi garip:)
slm brck ben iyiyim sen nasılsın bakalım
ee artık çıkar canım göbekbenimde çıktı kotlarımın hiçbiri olmuyo hatta bu akşam hamilelik pantolonu alıcam kilom aynı ama göbek kalça göğüs gözle görülür şekilde baya büyüdü sanırım benimki kız olcek kalça falan büyümeye başladı
merhaba canımm..
artık göbişlerimiz çıkmaya başlamıştır..
bebek küçük olsa da kese ve rahim daha büyük olduğu için alt tarafta ufakta olsa bir şişlik oluyor..
benim bebiş kendini belli etmeye başladı :) bence :)
ayrıca 11 haftadan sonra anne alt karnına dokunduğunda rahmi hissedebilir diye okumuştum bir yerde sanki bir şişlik geliyor eline..
Benim doktorum 2 li test yapmadı sadece detaylı baktı...
dörtlü test yapacakmış 16. haftada.benim doktorda bi garip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?