selamlar kızlarrr nasılsınız bakalımm
Göbeğim sanki çıkmaya başladı gibi bazen çok belli oluyor:)
ben her ne kadar sürekli çıkmadı çıkmadı desemde.Bide dar giydim daha bi belli gibi:)
Artık şişkinlikmidir göbekmidir bilemem:)
yok canım erken değil yaptırılabilirzaten doktorlar hesaplayıp zamanı söylüyolar. bu dönemde çok hızlı büyüdükleri için merak etme 4,5 olmuştur
Benim doktorum 2 li test yapmadı sadece detaylı baktı...
dörtlü test yapacakmış 16. haftada.benim doktorda bi garip:)
hoşbuldum güzellerrr bende bugün siyah bi pantolon giydim önü kapanmıyor hiç:)
kilom aynı hala 57 yim kilo alımı yok..3 gündür kusmadım ama bulantılar devam
bende iyiyim çok şükürr...
dün annemle abimin eşi geldi biri ütü yaptı diğeri camlarımın önünü sildi falan saolsunlar ben bişi yapmadım
benim doktorumda hiçbişey yapmadı hala iki hafta sonra yapıcak test inşallah 14 haftalıkken geç olmuyomu ozaman acaba
peki son adet tarihin ne canımm??
geç döllenmemi senin ki??
geç döllenmelerde ilerleyen zamanlarda aradaki hafta kapanırmış..
belki şuan senin ki aradaki farkı kapıyordur..
kızlar sol erkek sağ kızmıbenim ikiside soldaydı cuma günü gittiğimde erkeklermi şimdi
bence doğru değildir bunlar diye düşünüyorum:26::26:
benim göbek büyüdü sadece kalçalar ve göğüs aynı duruyor
kızlar 2'li testte sadece ayrıntılı ultrasonamı giriyorsunuz
kan tahlili filan da yapılıyormu?
kızlar sol erkek sağ kızmıbenim ikiside soldaydı cuma günü gittiğimde erkeklermi şimdi
bence doğru değildir bunlar diye düşünüyorum:26::26:
benim göbek büyüdü sadece kalçalar ve göğüs aynı duruyor
canım en geç 13+6 da yapılması gerekiyormuş..
günü geçtikten sonra yapılmıyor bildiğim kadarıyla..
23 aralık cnm
bebek cok küçük büyüsün biraz ozaman daha detaylı bakarız demişti randevum 10 nisan ozamana kadar 14 haftalık oluyo zaten ben en iyisi bir hafta erken gidim herkes gitti teste zaten bi ben kaldım
hepsi bi garip bu doktorların dimi:)bazı dr lar da 2 li yapmayıp 3 lü istiyor direk..
bazıları da 2li ve 4 lü yapıp 3 lü yü yapmıyor..
artık şansımıza hangisi olursa
14 hafta en geç 2 lide sanırım cnm..benim doktorumda hiçbişey yapmadı hala iki hafta sonra yapıcak test inşallah 14 haftalıkken geç olmuyomu ozaman acaba
benimde öyle cnm bi bakıyom bişi yok bi bakıyom var ama bugün baya baya şişti:)ee artık normal canım göbişimizin çıkması
benim daha çok bişey yok. sadece çok gazım olduğunda çok şiştiğimde çıkıyor. yoksa gömlek falan giydiğimde belli olmuyo
ama Allah izin verirse daha çoook şişcek bizim göbişlerr
kan almadımı senden cnm?benden kan almadı 4 lüde kan alacakmışbenim doktorumda yapalımmı dedi ense kalınlığı yapılsın dedim ikili test zaten o dedi :) ozaman yapılsın dedim
dörtlü testte mi var ikili test ve üçlü testi biliyorum ben
yapılmadı cnm ayrıntılı ultrasona soktu..kızlar 2'li testte sadece ayrıntılı ultrasonamı giriyorsunuz
benimde var hamile pantolonum 36 beden aldık ama büyük geliyor çok emanet duruyor o yüzden giymek nasip olmadı henüz cnm:)canım ben 6 kilo verdim ama pantolonlarım sıkmaya başladı sanırım rahim büyüyüp bel kalınlaştığından..
bende 2-3 gün önce hamile pantolonu aldım ama daha giymedim..ama giymeye başlarım bir kaç gün sonra..
ohhh ne şanslısın canım yaaa...bu halde temizlik yemek insana işkence gibi geliyor..
sağlıklı hayırlı olsunlar ben cinsiyetlerini bile öğrenmeyi düşünmüyorum ama çatlar bizimkiler heraldegenelde öyle diyorlar ama tutmayan da vardır tabi ki..
benim ki de sol da..ve ben baştan beri erkek hissediyorumm..
benim çift kese olduğunda ikisi de soldaydı..sonra biri kayboldu..
2 li testte de ilk ultrasyon sonrada kan alıyorlar canımm..
evet öle diyolar ama sadece tahmin işte kesin değil
erkekte direk göbek büyür sivrileşiyo
kızda ise kalça falan hep birlikte ilerliyo ama tabi bunda da istisnalar var
kızlar 2'li testte sadece ayrıntılı ultrasonamı giriyorsunuz
maşallah bebişine
bende yarın sorucam cinsiyeti..tahmini de olsa söyler inş..
yarın aynı heyecan bizde de var canımm..
dualarım seninle
23 aralık cnm
hepsi bi garip bu doktorların dimi:)
benimde var hamile pantolonum 36 beden aldık ama büyük geliyor çok emanet duruyor o yüzden giymek nasip olmadı henüz cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?