sağlıklı hayırlı olsunlar ben cinsiyetlerini bile öğrenmeyi düşünmüyorum ama çatlar bizimkiler heraldemerakla bekliyorlar
kızlar 2'li testte sadece ayrıntılı ultrasonamı giriyorsunuz
kan tahlili filan da yapılıyormu?
13+3 sün canımm...
ultrasyon bugün kaç olması lazım son muaynene göre..
saol canim benimde dualarim sizlerle ins bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz sende dene tali isini canim azicik guzel vakit gecirelim bebislerimizle
bence de 14. haftayı bekleme canımm..
genelde herkes 12. haftada yaptırıyor..
bende 11+5 de 12. haftanın son günlerinde yaptırmış oluyorum..
inş hepimiz güzel sonuçlarla geliriz
kızlarrrr nasılsılernızzzzz herkesin herşey yolundamı 2-3 gündür girmiyorum sanırım günleride karıştırıyorum artıkkk :)))
Kızlar size bişi sormak istiyorum ben bazen sol tarafımda bi kaç kere oldu da böyle bi seğirme gibi hissettim ama gaz gibi değildi acaba bebeğimmi diye düşünmeden edemedim biliyorum daha erken ama içinizde böyle hisseden varmı
satlarımız aynıymış cnm:)
13+ 6 yım son muayeneye göreama son adete göre 13+3 üm doğru:)
bir önceki doktoruma göre de 12 + 4 üm
hoşgeldin canımmm...
evet randevu tarihini beklemeden gidicem cok merak ediyorum cünkü inşallah bütün bebişler saglıklıdır ve biran önce zamanını doldursunlarda alalım kucagımıza
bir hayli karışıkmış
sen son adet tarihini baz al..
ultrasyondan ultrasyona değişebiliyor..
bende 5+5 de gittiğimde bir ultrasyonda 5+6 diğerinde 6+3 çıkmıştı..
ama ben direk son adet tarihi olan 5+5 olarak devam ettim..
hoşbulduk canıımm noluyo ya bebek sağdaysa kız soldaysa erkek falan ..:) şmdi bidaha baktım ultrason resimlerinede benimki kesenin en altında ortada yatıyoo :)))
down sendromu olup olmadığına değil,yanlış anlaşılmasın bu bilgi; down sendromu olma riskine bakılıyor.2 li testte ense kalınlığı ölçülüyor.( down sendromu olup olmadığına bakılıyor) ultrasonla bakılıp kan tahlili yapılıyor ve 3 gün sonra sonuçlar çıkıyor. ense kalınklığını hemen öğreniyorsun ama
tamam cnm 13+ 3 üm o zamançok teşekkür ederim
bana sola yakın gibi geldii buda erkek demekmişşş
aaa olmadı amacanım bana da erkek gibi geliyo
Kızlar size bişi sormak istiyorum ben bazen sol tarafımda bi kaç kere oldu da böyle bi seğirme gibi hissettim ama gaz gibi değildi acaba bebeğimmi diye düşünmeden edemedim biliyorum daha erken ama içinizde böyle hisseden varmı
aaa olmadı amabenım oglum tam tersı sag taraftaydı o yuzden bu farklı dıye ümitlendım bende bakalım kısmet saglıklı olsunda
bende de oluyor canım daha 9. haftadayım ama
Selam kızlar artık geçmişi takip edemiyorum.şu saatten sonra da takip zor zati.umarım kötü haber gelmemiştir hiç..
Ben her zamanki gibiyim yani çok iyiyim çok şükürÇarşamba günü 2li testin kan sonuçlarını da alıp doktora gidicem bi aksilik çıkmazsa. .
hoşbulduk canıımm noluyo ya bebek sağdaysa kız soldaysa erkek falan ..:) şmdi bidaha baktım ultrason resimlerinede benimki kesenin en altında ortada yatıyoo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?