2012 Ekim Anneleri

Kızlar size bişi sormak istiyorum ben bazen sol tarafımda bi kaç kere oldu da böyle bi seğirme gibi hissettim ama gaz gibi değildi acaba bebeğimmi diye düşünmeden edemedim biliyorum daha erken ama içinizde böyle hisseden varmı

sağlıklı hayırlı olsunlar ben cinsiyetlerini bile öğrenmeyi düşünmüyorum ama çatlar bizimkiler heraldemerakla bekliyorlar

ben sanki erkek olduğuna emin gibiyim..hatta annemler merakla bekliyor ben de diyorum merak etmeyin erkek ben söyleyeyim diyorum
ama hep kız çocuğu istemişimdir..hayalimdeki kız..ama hayırlısı olsunn..ikisi de baş tacımm

kızlar 2'li testte sadece ayrıntılı ultrasonamı giriyorsunuz
kan tahlili filan da yapılıyormu?

2 li testte ense kalınlığı ölçülüyor.( down sendromu olup olmadığına bakılıyor) ultrasonla bakılıp kan tahlili yapılıyor ve 3 gün sonra sonuçlar çıkıyor. ense kalınklığını hemen öğreniyorsun ama

13+3 sün canımm...
ultrasyon bugün kaç olması lazım son muaynene göre..

13+ 6 yım son muayeneye göre ama son adete göre 13+3 üm doğru:)
bir önceki doktoruma göre de 12 + 4 üm

saol canim benimde dualarim sizlerle ins bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz sende dene tali isini canim azicik guzel vakit gecirelim bebislerimizle

sağol canımm..aminn inşallah
denicem mutlaka..kıpır kıpır görelim onları..
daha bir heyecanlı olur onları öyle görmek

bence de 14. haftayı bekleme canımm..
genelde herkes 12. haftada yaptırıyor..
bende 11+5 de 12. haftanın son günlerinde yaptırmış oluyorum..

inş hepimiz güzel sonuçlarla geliriz

evet randevu tarihini beklemeden gidicem cok merak ediyorum cünkü inşallah bütün bebişler saglıklıdır ve biran önce zamanını doldursunlarda alalım kucagımıza

canım aynı şey bende de oluyor.. dr uma sordum bebeğe giden damarların seyirmesi dedi..

13+ 6 yım son muayeneye göre ama son adete göre 13+3 üm doğru:)
bir önceki doktoruma göre de 12 + 4 üm

bir hayli karışıkmış
sen son adet tarihini baz al..
ultrasyondan ultrasyona değişebiliyor..

bende 5+5 de gittiğimde bir ultrasyonda 5+6 diğerinde 6+3 çıkmıştı..
ama ben direk son adet tarihi olan 5+5 olarak devam ettim..

evet randevu tarihini beklemeden gidicem cok merak ediyorum cünkü inşallah bütün bebişler saglıklıdır ve biran önce zamanını doldursunlarda alalım kucagımıza

bende bundan önce muaynemi tam 1 ay bekledim..
hatta bana dr 1.5 ay sonra gel demişti ama ben daha fazla dayanamadım..
erken gebelikte 15 günde bir muayne şart diyorlar..
dr utanmasa bana doğuma gel dicekti

tamam cnm 13+ 3 üm o zaman çok teşekkür ederim

Selam kızlar artık geçmişi takip edemiyorum.şu saatten sonra da takip zor zati.umarım kötü haber gelmemiştir hiç..
Ben her zamanki gibiyim yani çok iyiyim çok şükür Çarşamba günü 2li testin kan sonuçlarını da alıp doktora gidicem bi aksilik çıkmazsa.

down sendromu olup olmadığına değil,yanlış anlaşılmasın bu bilgi; down sendromu olma riskine bakılıyor.

bana sola yakın gibi geldii buda erkek demekmişşş

canım bana da erkek gibi geliyo
aaa olmadı ama benım oglum tam tersı sag taraftaydı o yuzden bu farklı dıye ümitlendım bende bakalım kısmet saglıklı olsunda

bende de oluyor canım daha 9. haftadayım ama

canım bende seni merak ettim sabah seni sordumm..
iyi olmana sevindimm..güzel haberlerini bekliyoruz

Ben çok acıktım yemek yiyip gelicem

brck ben yaptırmadım haftaya yaptırıcam canım.ama kanda vericem ultrasona da gişricem

Aynen öle laracım bizde kalça çok

Evet tutmuyo sevdamce bazen işte tahmin herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…