hoşbulduk canıımm noluyo ya bebek sağdaysa kız soldaysa erkek falan ..:) şmdi bidaha baktım ultrason resimlerinede benimki kesenin en altında ortada yatıyoo :)))
bende bundan önce muaynemi tam 1 ay bekledim..
hatta bana dr 1.5 ay sonra gel demişti ama ben daha fazla dayanamadım..
erken gebelikte 15 günde bir muayne şart diyorlar..
dr utanmasa bana doğuma gel dicekti
canım bende seni merak ettim sabah seni sordumm..
iyi olmana sevindimm..güzel haberlerini bekliyoruz
evet cnm aynı. ben de hafta sonu hamile pantolu alacaktım çünkü kendi pantolonlarım olmuyor.kilo almadım ama şişim sanırım olmuyor yani.ama 36 beden bile büyük geldi almadımçok komik oldu
kızlar başı ultrasona göre solda olursa kızmı oluyor?benim solda
canım aynı şey bende de oluyor.. Dr uma sordum bebeğe giden damarların seyirmesi dedi..
kızlar bebeğin başının ne tarafta olduğu değil, bebek kesenin sağına daha yakınsa kız soluna yakınsa erkek diyolar.
kızlar bebeğin başının ne tarafta olduğu değil, bebek kesenin sağına daha yakınsa kız soluna yakınsa erkek diyolar.
Forumu henüz keşfettim :) 28 yaşındayım ve ilk bebeğime hamileyim. küçük problemler yaşadım şuan geçmiş olmasını diliyorum. çünkü bir aydır evin içindeyim ve çok sıkıldım. Şimdiden gördüm ki Çocuğun mu var derdin var(işin şakası tabiki)
Selam Arkadaşlar herkese iyi bir hafta diliyorum sağlıklı
Bende anca kendime gelebildim sağlıklı olmak geceleri rahatça uyuyabilmek de çok önemliymiş bu hafta bunu anladım. Migrendi ishaldi mide yanmasıyla boğuştum bu hafta neyseki kendime gelmeye başladım.
Bende cuma günü gittim 2 li testime ense kalınlığına da bakıldı 1.13 çıktı çok şükür2 li testimin sonucu çarşamba çıkacak ama doktorum 10 sonra falan gel dedi bebeğin kemikleri biraz daha büyüsün biraz daha inceleyeyim dedi ben iki kere bakarım bu zamanlarda iyice emin olmak isterim dedi. Bakalım hepimizin testleri güzel neticelenir üzerimizden bir yük daha kalkar Allahın izniyle
Bu arada meleğim 6 cm olmuş ultrason sat a göre 3 gün ileri çıkartıyor teyzeleri birazdan yeni resimleriimizi koyucam doktor amcamız elimizin resmini çekti 5 parmağımız görülüyor yerim onu ben her yeriniiiiiiiiiiiiiiiiii
evet yaa ben iki haftada bi gitmek istiyorum ama bukadın beni beş haftada bi çagırıyor bundan sonra bende bebegimi görmek istedgimde acile gidicem mecbur gösteriyolar taktik iyi
Sağol edoşum..iyiyim de çok sık uğrayamıyorum o yüzden.bana ulaşabileceğin yeri biliyorsun
kızlar başı ultrasona göre solda olursa kızmı oluyor?benim solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?