2012 Ekim Anneleri

hoşgedin aramıza =)) geçmiş olsun .. dur daha yeni baslıyoruz valla bundan sonraki hayatımız eskisi gibi olmicakk

canım bak şimdi nasıl mutlu oldum yinede bebeğime ait bi seğirmeymiş demekki inş hayırlısı ile yarınıda sağlıkla atlataydım çok heyecanlıyım

hiç endişelenmeee...
yarın için ben hep güzel düşünüyorum güzel olsun diyee..
heyecanlıyım ama bebişimi göreceğim için

kızlar bebeğin başının ne tarafta olduğu değil, bebek kesenin sağına daha yakınsa kız soluna yakınsa erkek diyolar.

canım kk da böyle bir topik vardı okumuştum..orda kafa tarafı ne tarafsa ona göre tahmin ediyorlardı..
soldaysa başı erkek sağdaysa kız yazıyordu..

valla insanı bu durumlara sokuyorlar..
15 günde bir çağırsalar ne olur sanki..
4. aydan sonra da ayda bir çağırsınlar razıyız..

bi sıkıntımız olmasa bile insan bebegini görmek istiyo özlüyo zaten ultrason odasına girince ekranın karsısından hiç kalkmak istemiyorum

Brck ultrason kağıdından bak canım sağamı yakın solamı kesinin içinde

arcak canım benimde önceki gidişimde sola yakındı ama şidi ortada

Masumiyet daha iyi olmana sevindim tahlillerde güzel çıkmış gözün aydın

hiç endişelenmeee...
Yarın için ben hep güzel düşünüyorum güzel olsun diyee..
Heyecanlıyım ama bebişimi göreceğim için

anacım valla güzel düşünüyorum ama kalbim pıt pıt atıyo daha durr dr un tam kapısına gidince başım beynim dönmeye başlıyo heyecandan güzel şeyler bunlar rabbim herkese nasip etsin dileyen isteyen herkese inş bizlerde ağlıkla sıhatle alırız kucağımıza meleklerimizi

canım daha iyi olmana sevindim allah bir daha yaşatmasın..

bebişine de maşallah annesini hiç üzmüyor baksana..2 li testine çok sevindim..inş kan testinizde güzel çıkar..
benim de yarın 2li testim var 11+5 de gidicem sende sanırım 12 de gitmişsin demek ki erken olmuyormuş..
bende senin gibi net bir şekilde görebilirim inş bebişimi..

cinsiyet tahmininde bulunmadı mı???

aramıza hoşgeldinnn

slm bayanlarr... yine bayagı kalaba burası sayfalar çok hızlı ilerliyo.. kendimizi en meraklı sabırsız anneler olarak ilan etmek istiyorum
cinsiyet tahminlerinde doğru cıkan varmı... bnm dr bişiler dedi ama 1 ay sora netleşir dedi ama göremese sölemezd sanırım böle bişiyi...
bulantısı kesilen var mı benim saatim saatimi tutmuyo... karnımda da bir şişlik.. bebekten diil göbekten diyodum ama kiloda almadım...
pekii bebeğini hisseden varmı? ben sanki bi pıt pıtlar hissediyorum çok nadir...

bi sıkıntımız olmasa bile insan bebegini görmek istiyo özlüyo zaten ultrason odasına girince ekranın karsısından hiç kalkmak istemiyorum

öyle gerçektennn..
allaha şükür hiç bir sıkıntımız yok ama bebişlerimizi özlüyoruz görmek istiyoruz merak ediyoruz..
bize de yazıkk yani

canım ben bundan önceki kontrolümde 1 ay görmemiştim..
sabah eşimin görevden gelmesini beklerken karnıma gögsüme bir sancı bir kramp girdi var ya feleğim şaştı..
eşim geldi neyin var bembeyaz olmussun dedi..dedim heralde stres yaptım sancı giriyor bana dedim..
dr kapısında sıramı beklerken resmen hatim indirdim..içeri girdiğimde kalp atışım öyle bir hızlanmıştı ki anlatamam..
benim bundan önce 12. haftanın ilk gününde kaybım var..o günde aynı güne denk geliyordu..
ödüm koptu bebeği görene kadar..dr a ilk sorduğum şey kalbi atıyor mu

canım cinsiyet tahminin neee
şuan herkes daha tahmin zamanında genelde 16. haftalarda netleşiyor..
bu arada o hissettiklerin bebeğe giden damarların seyirmesiymiş..
benim de oluyor dr uma sordum öyle dedi..
ilk gebelikleri genelde 18-20. haftalarda ikinci ise 15-18 arası hissedersin dedi..
o günleri heyecanla bekliyorum

Ay kız seninki top şeklinde sanki kız bende bidaha pazartesi günü öğreneceğim çok merak ediyorumm

selam kızlar. güzel haberler aldıkça seviniyorum. inşallah biz de yarın güzel haberlerle döneriz aranıza. benim birçok sorunum şuan sakinledi gibi. artık biraz biraz su da içebiliyorum. mide bulantılarım da neredeyse yok gibi. ama çabuk yoruluyorum maalesef, işler gözümde büyüyor. sizde de oluyor mu?

canım kk da böyle bir topik vardı okumuştum..orda kafa tarafı ne tarafsa ona göre tahmin ediyorlardı..
Soldaysa başı erkek sağdaysa kız yazıyordu..

ama bu değişken değilmi benim 15 gün önce sol tarafta idi geöen hafta sağda idi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…