canım ben yüzüstü yattığımda elimi alt karnıma koyduğumda çok net hissediyorum mesela..
bazende otururken elim karnımdaysa hissediyorum hemde çok net şekilde..
dr uma sordum meraktan cvbı bana mantıklı geldi..
çünkü bu haftalarda hissetmemiz imkansız nerdeyse..
selam kızlar. güzel haberler aldıkça seviniyorum. inşallah biz de yarın güzel haberlerle döneriz aranıza. benim birçok sorunum şuan sakinledi gibi. artık biraz biraz su da içebiliyorum. mide bulantılarım da neredeyse yok gibi. ama çabuk yoruluyorum maalesef, işler gözümde büyüyor. sizde de oluyor mu?
tabi yanılma payı olabilir..
ama gittiğin dr çok iyi bir dr bence net görmese söylemezdi
Evet canım farkettim belimin kalınlaştığını. Hamilelik kıyafetleri almak için erken fakat mevcut pantolonlarda rahatsız edici. Ara bi dönemdeyiz galiba:26:
Aynen bende öyle diyorum karnın çıkmış diyenlere. Ama hoşuma gitmiyoda değilÇünkü normalde göbeğim yok benim 3-5 kilo alırsam çıkar. Hamileliğin verdiği şişkinlik, gaz vs. dir sanırsam.
evet canım tam bir ara dönemdeyiz..ben hamilelik pantolonu aldım şuan biraz bol geliyor..
aslında lcw wakiki deki pantolonları kendi bedeninizle aynı alıyorsunuz..
ama hamilelik mağazasından almak istediğimizde beden çok farklılaşıyor..
merak etme canım 1 ay sonra göbişin az da olsa çıkmış olucak o zaman keyfini çıkarırsın bol bol
bende ekim annesi olucam ALLAH nasip ederse. çok güzel bi duygu ALLAH tüm olmayanların başına versin
bende aldım çok rahat lcw dan aldım pantalonların sıkmasındansa rahatımı düşündüm açıkçası benim karnım baya belli oluyor artık
bende aldım canım giyiniyorum valla bende lcw dan aldım iş yerinde akşama kadar koltukta otur otur kasıklarım acıyodu çok rahatım şimdi
evde olan bayanlar bir şekilde idare eder ama çalışınca zor oluyor maalesef
evet canım tam bir ara dönemdeyiz..ben hamilelik pantolonu aldım şuan biraz bol geliyor..
aslında lcw wakiki deki pantolonları kendi bedeninizle aynı alıyorsunuz..
ama hamilelik mağazasından almak istediğimizde beden çok farklılaşıyor..
merak etme canım 1 ay sonra göbişin az da olsa çıkmış olucak o zaman keyfini çıkarırsın bol bol
bende aldım çok rahat lcw dan aldım pantalonların sıkmasındansa rahatımı düşündüm açıkçası benim karnım baya belli oluyor artık
aslında bu haftalarda rahim kalça kemiği hizasından çıkmak üzereymiş ( heyt araştırmacı kimliğimi konuşturayım) yani alt karın bölegesinde yavaş yavaş hissedilebilir.. seyrelti gibi...
maşallahhhhÇok tşk ederim arkadaşlar sağolun
Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyorBi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
Dilek sen kaçıncı haftandasın peki? Karnın belli oluyor ya merak ettim:26:
evet canım bende okadar halsizim ki artık bana diyolarki tembellik hastalıgına mı yakalandın piknige gittik dönene kadar oturdugum yerden bir kere fln kalktım evdede ne temizlik ne yemek yapıyorum eşim isyan edicek yakında bekliyorum yani
Canım cuma günü beni aile hekimliğinden aradılar gebelik bilgilerim ellerine ulaşmış. Konuştuğum hemşire sordu hangi hastaneye kime gidiyorsunuz dedi bende Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum dedim hemşire demesin mi bende ethicada çalıştım Ali bey çok iyi bir doktor çok iyi bir seçim yapmışsınız dedi onun da hemşireliğini yapmış. Ayy bi rahatladım bir sevindim meleğim emin ellerde diye valla doktor seçimi çok önemli bebeğimin ve benim sağlığım doktorumun elinde olucak çünkü
ay varyaa gülmekten öldümmmmmm yaaaaa nasıl korkmuşundurrrrr şarap işideee fena olmuş çıktımı halıdan
sorma canım ben de aynı durumdayım. annem bekliyor beni beraber dolma yapcaz diye. güya evi süpürüp öyle gitcektim ama hiç halim yok. şimdi arayıp söylesem bana da tembelsin diyecek. korkudan zorlıcam kendimi ama hiç içimden gelmiyor yani. ben yemek yapıyorum mümkün olduğunca ama temizlik gözümü korkutuyor çok.
A ne güzel başladın demek dolap değiştirmeye...
Gerçi yorgunluktan ve uyku halinden dolayı hiçbir yere çıkamıyorum doğru düzgün. Bebişlerimiz bu haftalarda bütün enerjimizi alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?