2012 Ekim Anneleri

aslında bu haftalarda rahim kalça kemiği hizasından çıkmak üzereymiş ( heyt araştırmacı kimliğimi konuşturayım ) yani alt karın bölegesinde yavaş yavaş hissedilebilir.. seyrelti gibi...

evet canım bende okadar halsizim ki artık bana diyolarki tembellik hastalıgına mı yakalandın piknige gittik dönene kadar oturdugum yerden bir kere fln kalktım evdede ne temizlik ne yemek yapıyorum eşim isyan edicek yakında bekliyorum yani

tabi yanılma payı olabilir..
ama gittiğin dr çok iyi bir dr bence net görmese söylemezdi

Canım cuma günü beni aile hekimliğinden aradılar gebelik bilgilerim ellerine ulaşmış. Konuştuğum hemşire sordu hangi hastaneye kime gidiyorsunuz dedi bende Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum dedim hemşire demesin mi bende ethicada çalıştım Ali bey çok iyi bir doktor çok iyi bir seçim yapmışsınız dedi onun da hemşireliğini yapmış. Ayy bi rahatladım bir sevindim meleğim emin ellerde diye valla doktor seçimi çok önemli bebeğimin ve benim sağlığım doktorumun elinde olucak çünkü

evet canım tam bir ara dönemdeyiz..ben hamilelik pantolonu aldım şuan biraz bol geliyor..
aslında lcw wakiki deki pantolonları kendi bedeninizle aynı alıyorsunuz..
ama hamilelik mağazasından almak istediğimizde beden çok farklılaşıyor..

merak etme canım 1 ay sonra göbişin az da olsa çıkmış olucak o zaman keyfini çıkarırsın bol bol

bende aldım çok rahat lcw dan aldım pantalonların sıkmasındansa rahatımı düşündüm açıkçası benim karnım baya belli oluyor artık

bende aldım çok rahat lcw dan aldım pantalonların sıkmasındansa rahatımı düşündüm açıkçası benim karnım baya belli oluyor artık

bende aldım canım giyiniyorum valla bende lcw dan aldım iş yerinde akşama kadar koltukta otur otur kasıklarım acıyodu çok rahatım şimdi
evde olan bayanlar bir şekilde idare eder ama çalışınca zor oluyor maalesef

malesef cnm ya akşama kadar çatlayacak kadar oluyordum aldım rahatladım evde olsak prob deil ama çalışınca zor birde ben hemen kilo almaya başladım doktor kızıyo eme yemiyorum da kusmam olmadı zaten bu kilolar nerden geliyo bilemedim:)

A ne güzel başladın demek dolap değiştirmeye...
Gerçi yorgunluktan ve uyku halinden dolayı hiçbir yere çıkamıyorum doğru düzgün. Bebişlerimiz bu haftalarda bütün enerjimizi alıyor

aslında bu haftalarda rahim kalça kemiği hizasından çıkmak üzereymiş ( heyt araştırmacı kimliğimi konuşturayım ) yani alt karın bölegesinde yavaş yavaş hissedilebilir.. seyrelti gibi...

araştıra araştıra prof olcaz yakında
valla bilmiyorum cnm ama dr um imkansız dedi..
benim üst komsum 21 haftalık ve 52 kilo daha 2 gündür hissediyor..

maşallahhhh çok tatlış buuu

sorma canım ben de aynı durumdayım. annem bekliyor beni beraber dolma yapcaz diye. güya evi süpürüp öyle gitcektim ama hiç halim yok. şimdi arayıp söylesem bana da tembelsin diyecek. korkudan zorlıcam kendimi ama hiç içimden gelmiyor yani. ben yemek yapıyorum mümkün olduğunca ama temizlik gözümü korkutuyor çok.

evet canım ben ilk gebeliğimde araştırmıştım..
şuan düşündüğüm 3 dr arasında ilk sırada..
yanlız ben 22. haftadan sonra ist da devam edebilicem..
bence için rahat olsun..ona giden bir kaç arkadaşım var çok memnun kaldılar..

iyi yapmışsın çok lazım gerçekten..ben 1 beden büyük aldım şuan biraz bol ama giyilebilir..
ayrıca lcw de bedenini de çok rahat buluyorsun..normal hamile bedeniyle yapılmamış..
güle güle kullan bu arada..

Bende kadın almaya başladım temizliğe hafta 1 gün yarım gün olarak geliyor yetiyor zaten yerler silinsin süpürülsün toz alınsın banyo temizlensin yeter. Dün tam gün aldım ama camlar çok kirlenmişti artık havalarda düzeldi camların temiz olması gerekir halılar silindi koltuklar silindi perdeler yıkandı falan çok iş oldu ama ev kendine geldi. Bende epeydir yapamıyorum kendim. Koltuk çekmeden halılar kalkmadan yer silinmez ki her yer toz banyonun küvetini bile ovalamak kasığımı ağrıtmıştı bi keresinde zaten o günden beri ben yapmıyorum

A ne güzel başladın demek dolap değiştirmeye...
Gerçi yorgunluktan ve uyku halinden dolayı hiçbir yere çıkamıyorum doğru düzgün. Bebişlerimiz bu haftalarda bütün enerjimizi alıyor

evet canım aldım ama daha giymedim birazcık bol
sanırım 4. ayın sonlarına doğru giyerim..
ben hala kilo vermeye devam ediyorum bunu nasıl durdurucam onu düşünüyorum..
ne enerjim kaldı ne halim..
bir de ben devamlı yatıyorum..hiç bir iş yaptırmıyor eşim..
bir de hareket halinde olsam nasıl kilo vericem bilemiyorum..
dr 6 kilo çok vermişsin almaya çalış dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…