evet canım ben ilk gebeliğimde araştırmıştım..
şuan düşündüğüm 3 dr arasında ilk sırada..
yanlız ben 22. haftadan sonra ist da devam edebilicem..
bence için rahat olsun..ona giden bir kaç arkadaşım var çok memnun kaldılar..
Sen İstanbulda gel de hayırlısıyla ozamana kadar zaten bende devam edersem Ali beye bir de ben tavsiye ederim
10 haftamdayım cnm zaten biraz göbek vardı ama bu şişkinlik mi gaz mı bilemedim dahada şiştim
Sen İstanbulda gel de hayırlısıyla ozamana kadar zaten bende devam edersem Ali beye bir de ben tavsiye ederim
evet canım aldım ama daha giymedim birazcık bol
sanırım 4. ayın sonlarına doğru giyerim..
ben hala kilo vermeye devam ediyorum bunu nasıl durdurucam onu düşünüyorum..
ne enerjim kaldı ne halim..
bir de ben devamlı yatıyorum..hiç bir iş yaptırmıyor eşim..
bir de hareket halinde olsam nasıl kilo vericem bilemiyorum..
dr 6 kilo çok vermişsin almaya çalış dedi..
maşallah bebişine canımÇok tşk ederim arkadaşlar sağolun
Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyorBi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
maşallah bebişine canımcok net cıkmıs doktorun makınası ıyıyımıs bıe yaklastırmıs super olmus
ıyı haberlerını beklıyoruz canım
masallah masumcum bebisinee allah nazarlardan korusun sizii:)
Masumiyet canım senin doktor ne tarafta? Bende İST'de yaşıyorum ve alternatif bi doktor arıyorum. Ben Anadolu yakasındayım bu arada.
Canım ya yemek yiyemiyormusun hiç? Kusma problemin mi var yoksa?
Çok duydum ama bu ilk 3 ay içinde çok kilo kaybedenleri. Alırsın hiç canını sıkma. Bebek zaten depodan besleniyor şu sıralar.
Valla elleme hiçbirşeye yat kesinlikle. Bende aynen senin gibiyim ne enerjim var ne bişey. Zaten azıcık bi iş yapsam direk nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor. Yemek yapmayada yeni yeni başladım. O da sürünerek yapıyorum inan. Hergün annemlerde yiyemiyoruz yakın değiliz
yok canım yiyemiyorum kusma problemim var..
12. haftanın sonlarında olmama rağmen azalma da olmadı..
aksine daha çok arttı..
düşük tansiyon bende de var..normalde de düşük tansiyonluyum..
ben hala yemek yaparken içim dışıma çıkıyor..
benim ailemde çok uzakta her iş bana bakıyor maleseff..
allah yardımcımız olsunn..
evet canım bencedebende istesemde çok yiyemiyorumm ama sürekli bişeyler var elimde :)) hamileliğimizin mevsimi iyi oldu her türlü sebze meyve yiyebileceğiz taze taze :)))
dualarımız seninle canım güzel haberle döneceksin inşallahhhkizlar bende cuma gunu gittim bebisimle bulustuk masallah bebegim kipir kipirdi dr karnima vurdukca zipladi durdu cinsiyeti belli mi dedim hemen bakalim dedi.bakti hafif cikintissi var erkek gibi duruyor ama bazen kizlarin klitorisi sis olabiliyor ikili testte kesin cikar dedi.bebegim onden gidio 11+5 tr gittik 12+4 gozukuyordu cok mutlu oldum ensesini olctu 1.7mm cikti ama oynamalar olabiliyor ikili yapilmasi lazim dedi yarin ikili testim var dua edin arkadaslar bu helva isini de denicem :)
az önce bir arkadaş dedi yaa 4.5 cm olması lazımmış..
şimdi ben 1 saatlik yol gidicem il dışına çıkıcam..
eğer dr erken derse bir daha nasıl gidicem oraya..
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur :26:
Ben son bir haftadır rahatım. Önceki haftalar midem sürekli ağzımda geziyodum resmen, heran çıkaracak gibi. İştahım yoktu halada yok gerçi. Ama yemek yemeği ihmal etmiyorum kesinlikle. Kayınvalidem çok rahat bi hamilelik geçiriyorsun diyo. O çok zorlanmış. Şükrediyorum halime.
Bu dönemi atlatalımda hamileliğimizin keyfini çıkaralım.
:)))) c.tesi gunune randevu aldım 9+6 olucaz gittiğimizde neler görücez acaba kıpırdar mı o zaman erken mi ? bende çikolata yesem mi ?
4,5 cm olması gerekiyormuş diyen benim canım ben erken gittim ondan küçüktü 10+6 dıydı 1 hafta sonra gel dedi bana senin ölçer erken değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?