maaşallah bebişine canım tombik bebek maaşallah:)Eki Görüntüle 375432
ekledim sanırım benim şu anda normalde 10. haftam bitti ama ultrasona göre 5 gün gerideyiz zaten bizim döllenme cok geç olduğu için normal dedi doktor.
kalbi pıt pıt pıt atıyodu onu görüp işe gelmek çok zevklidi şimdi 2 hafta beklicem yine nasıl beklicem bilmem![]()
ALLAH gönlüne göre versin canım...Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun
Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyorBi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
inşallah canım belli olur testinde olumlu olur inşallah senle aynıyız bende cuma gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriz..merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
evet bende evde eşofmanlarla dolanıyorum çalışmadığım için.hamile pantolonu aldım ama 4 5 aya anca giyerim heralde.bugün kotumu giydim belimden düştü bulantılar beni zayıflatıyorbence de çalışan arkadaşlar için hamile pantalonları rahat olur. ben evde eşortman ve taytlarla idare ediyorum. dışarı çıkarken de genelde pantalonlarım düşük bel olduğundan şuan bir sorun çıkartmıyorlar bana. ama eve gelir gelmez taytıma dönüyorum. sanırım 4-5. aylarda ancak alırım ben hamile pantalonlarından.
hafta sonu resmen kabus gibiydi evde yatmak gerçekten bunalım sebebi eşimede eziyet ettim bir ton sıkıntıdan yaklasık 10 gundur kabızdım c tesi tam tersi ishal oldum saatlarce karnım ağrıdı( sonra miğdem boş bulanıyo evde yeemek yok eşim asla beceremez yapmayı dışardan aldı daha çok miğdem bulandı pazar gunumde daha kötu geçti sabah kahvaltı sonrası başladım istifra etmeye gece yatana kadar allaha şukur bu gun çok iyiyim işe gelmek resmen iyi geldi azıcık hava aldım sabah mısss gibi açıldım yat yat yat evde yattıkça yatasım geldi yattıkça içim daraldı yani dr bol bol istirahat demese eve girmiycem artık kabus gibiydi resmen neyseki bu gun karar verdim birkaç gun annemde kalıcam değişiklik olsun ortam değişsin :)))))
iyi etmişsin canım annende kalmakla evden tiksindiğimiz için dahada kötü oluyoruz.bende perşembe gidiyorum annemlere cuma kontrolüm var orda kalacağım pazara kadar..biz ilçedeyiz doktorum merkezde o yüzden gidiyorum