- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2li testten geldim, yolundaymış herşey maşallah. Birkaç güne alıyoruz sonuçları. Oğlumuz olacağı kesin, şu anda. Bir kızım var zaten, erkek de yeni bir macera olacak bakalım. Sizlerde cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
2li testten geldim, yolundaymış herşey maşallah. Birkaç güne alıyoruz sonuçları. Oğlumuz olacağı kesin, şu anda. Bir kızım var zaten, erkek de yeni bir macera olacak bakalım. Sizlerde cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
kızlar şimdi hastaneden geldim ikili testi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı 2.1 kan tahlil sonuçlarınıda cuma günü öğleden sonra alacam. derim kalın olduğu için ve bebişim hareketli olduğu için normal ultrasonla görünmedi bebeğim 4 boyutlu renkli ultrasona girdim ama malesefki inatla bacağını kapattı ne yaptıysak açmadı annesini merakta bırakmaktan hoşlandı sanırımama dr kesin olmamakla birlikte sanki pipi var ama kordonda olabilir net bişey söylüyemedi bu durumda bakalım hayırlısı artık
![]()
kızlar şimdi hastaneden geldim ikili testi yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı 2.1 kan tahlil sonuçlarınıda cuma günü öğleden sonra alacam. derim kalın olduğu için ve bebişim hareketli olduğu için normal ultrasonla görünmedi bebeğim 4 boyutlu renkli ultrasona girdim ama malesefki inatla bacağını kapattı ne yaptıysak açmadı annesini merakta bırakmaktan hoşlandı sanırımama dr kesin olmamakla birlikte sanki pipi var ama kordonda olabilir net bişey söylüyemedi bu durumda bakalım hayırlısı artık
![]()
biz de ikili testimizi yaptırdık geldik..13+1 çıktık yine 1 hafta ilerdeyizense kalınlığımız 1,9 çıktı.herşey normal Allaha şükür.kan da verdik..yüzünü,bacaklarını,elini,kolunu falan gördük.bu seferki cihaz daha iyiydi ama dr uğraştı uğraştı tek kolunu net göremedi. o yüzden haftaya hatırlat diğer koluna tekrar bakalım dedi.haftaya yine görcem bebişimi yani
elini bacaklarını falan oynatıyodu,hatta bacak bacak üstüne atmıştı,çok güzledi
cinsiyet tahmini yapamadı.çok net değildi çünkü pek belli olmuyodu.bazı insanların derisi geçirgen olmuyo çok net göremeyebiliyoruz dedi dr.bakalım haftaya gidince belli olacak mı merak ediyorum çok...
kıslar gögüslerinizde kararmalar başladımıı benim ki biraz başladıda![]()
çok haklısın canım biz evde oturanlar çok fenayız.ben evimin kokusundan zaten tiksiniyorum,böyle olunca hep rahatsızız.kızlar gerçekten şunu farkettimki evde olanlar belirtileri daha çok yaşıyorlarevde yapacak bişey yok çünkü hep kendilerini dinliyorlar bende 20 gün rapor kullandımya gerçekten daha çok bulanıyordum
gerçi şu anda annemlerde kalıyorum benim yemek kokulrına tahammulum yok yoksa yemede sorun yaşamıyorum
hep evde durmayın bence parka filan çıkın yorulmayacağınız bi şekilde
senin adına sevindim valla.ne güzel bir kızın varmış birde oğlun olucak maaşallah.benimde 1 kızım var inşallah benimde 1 oğlumda olur onunda sevgisini tatmak isterim tabi hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyelim.2li testten geldim, yolundaymış herşey maşallah. Birkaç güne alıyoruz sonuçları. Oğlumuz olacağı kesin, şu anda. Bir kızım var zaten, erkek de yeni bir macera olacak bakalım. Sizlerde cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
başlamaz olurmu koyulaştı ve areola büyüdü bide göğüslerimde yeşil damarlar çok çok belirgin vücudumdada.kıslar gögüslerinizde kararmalar başladımıı benim ki biraz başladıda![]()
biz de ikili testimizi yaptırdık geldik..13+1 çıktık yine 1 hafta ilerdeyizense kalınlığımız 1,9 çıktı.herşey normal Allaha şükür.kan da verdik..yüzünü,bacaklarını,elini,kolunu falan gördük.bu seferki cihaz daha iyiydi ama dr uğraştı uğraştı tek kolunu net göremedi. o yüzden haftaya hatırlat diğer koluna tekrar bakalım dedi.haftaya yine görcem bebişimi yani
elini bacaklarını falan oynatıyodu,hatta bacak bacak üstüne atmıştı,çok güzledi
cinsiyet tahmini yapamadı.çok net değildi çünkü pek belli olmuyodu.bazı insanların derisi geçirgen olmuyo çok net göremeyebiliyoruz dedi dr.bakalım haftaya gidince belli olacak mı merak ediyorum çok...
maşallahhh cnmmm inşallahhh hepimizz teker tekerr dogum yaktımm kızlarr yazarızzzz
Maaşallah bebeğine canım çok güzel bir haberle geldin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Bende unuttum burda arkadaşlarıma bahsetmeyi ultrasondayken bebeğin bütün organlarına bakıyor doktor hatta bana da söyledi bak bu midesi böbrekleri beyni falan diye sayıyordu onlarda şimdilik düzgün gözüküyor demişti. Valla çok keyifli ultrasonda bebeği izlemek daha da büyüsünlerde daha net görebilsek keşke
masumiyet cim, bebeğinin resmini gördüm, Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin hepimizeee
ya bide bişey sorcam, kızlarr sizde de baş ağrısı var mı?
kaçıncı haftandasın
12+1deyim. Erkek erken belli oluyor, kızım 16. haftada kesinleşmişti.