- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masumiyet cim, bebeğinin resmini gördüm, Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip eylesin hepimizeee
ya bide bişey sorcam, kızlarr sizde de baş ağrısı var mı?
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah test sonuçlarını da güzel bir şekilde öğrenicez![]()
maaşallah canım bebeğine ALLAH nazarlardan esirgesin şu cinsiyet varya bende çok meraktayım valla...
sağol canım.senin bebişin de fotoğraflarını gördüm,maşallahbaya net belli oluyo.bizim fotoğraflar bu kadar net değil..
teşekkür ederiz canım...benim de 1 oğlum var.1 de kızım olsun çok isterim tabi öncelikle sağlıklı olsun da.insan merak ediyo işte...
inşallah canımm..benim yarın 10:30 da randevum şimdiden heyecan sardı bakalımm..
kızlar 11+5 2 li test için erken değil dimi??
Bana da Ali bey kız olabilir ama emin konuşamam dedi sanırım 1 ay daha bekleyecem ben cinsiyeti için![]()
Bana da Ali bey kız olabilir ama emin konuşamam dedi sanırım 1 ay daha bekleyecem ben cinsiyeti için![]()
meraba kızlar nasılsınız ıyısınızdır ınsallah ben ekım1 veya 2 de dogum yapacagım eylule daha yakınım dıye eylul annelerının ıcındeydım ama onlarlada aramada baya fark oldugu ıcın sızın topıngınızde dolasmaya basladım aranızda cınsıyet ogenenlerınız varmı ben yarın gıdecegım doktora ınsallah ogrenırız
şimdi gördüm bebişin fotolarını! Öncelikle kocaman bir MAŞALLAH!Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Tahminde bulunabilir miyim diye baktım ama çok iyi saklamış kerata! Bir dahaki kontrole girmeden hemen önce çikolata ye bakalım
![]()
Ay arkadaşlar hangi sayfada resimler?? Ben bulamadımm :S
şimdi gördüm bebişin fotolarını! Öncelikle kocaman bir MAŞALLAH!Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin! Tahminde bulunabilir miyim diye baktım ama çok iyi saklamış kerata! Bir dahaki kontrole girmeden hemen önce çikolata ye bakalım
![]()
Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun
Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyorBi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
kızlar merhaba bizim yarın kontrolümüz var kalp atışlarından sonra ilk defa gidicez çok heycanlıyımve endişeliyim inşallah bi sorun çıkmaz birda 2li testi kaçınca haftada yapıyorlar bide ücreti nedir acaba bilgilendirirmisiniz beni![]()