2012 Ekim Anneleri

inşallah sağlıklıdır kuzucuğunuz canım allah yar ve yardımcınız olsun
hepimizin bebeği allaha emanet

meraba canım ne dıyeyım kı mevlamdan gelene boyun egmekten baska caremız yok malesef.bende tam dort tane dusuk yaptım dort can verdım sankı dort defa olumünkosesınden dondum senı o kadar ıyı anlıyorum kı ınsanın boyle bır durumda kendını ıfade etmeye kelımelerıde yetmıyo suanda benımde yetmıyor ne denılse bos sana acını hıcbır su ferahlatmaz bılıyorum ama sunuda unutma mutlaka zamanı vardır.mevlam yuru kulum demedıgı surece yurunmuyor onun ıcın mevlamdan ıste yuregının acısını dındırsın ınsallah

bu akşam sizinleyim demiştim ama abim geliyormuş çıkıyorum kızlarrr

hepinize iyi pazarlarrr yarın akşam görüşemezsek pazartesi görüşürüz

hepiniz minik bebişlerle birlikte allaha emanet olun

evet canım aynen öyle sağlıkla büyüsünlerde yavaş yavaş olsun göbişlerde

canım çok üzüldüm inşallah yine hamile kalacaksın Allah sabır versin...

çok üzüldüm,Allah tekrarını yaşatmasın,en kısa zamanda sağlıklı bir bebek versin...veren O, alan O..biz sadece yaşıyoruz,kaderimizi...

bu arada edammmm nerelerde??

kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...

kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...

Valla benden detaylı kan testi istedi doktorum onun sonuçlarını alıp öyle götürücem doktora bakalım ona göre yeni bir takviye verir mi görücez şimdilik decavit kullanıyorum multivitamin

Valla benden detaylı kan testi istedi doktorum onun sonuçlarını alıp öyle götürücem doktora bakalım ona göre yeni bir takviye verir mi görücez şimdilik decavit kullanıyorum multivitamin

canım..şok oldum inan..çok şaşırdım, üzüldüm..allah sabır versin canım..rabbim en yakın zamanda hayırlısı ile tekrar bebek sahibi olmanı nasip etsin inşallah..başka diyecek bişey bulamıyorum inan..

slm kızlar çok kötü bi gebelik geçiriyorum 13 haftalık hamileyim bulantılarım çok gün geçtikçe artıyo azalmak yerine kendimi depresyona girmiş gb hissediyorum hiç bişeyden zevk alamıyorum herşeyden tiksiniyorum kendi kendime ağlayıp duruyorum durduk yere yorgunum çok halsizim sürekli yatıyorum herşeyi geçtim şu bulantılar geçseydi çok ii olurdu yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cevap bekliyorum

çok üzüldüm çok.... RABBİM SABIR VERSİN...

bende aynı durumdayım günde 5-6 kere çıkardığım oluyo bu gün ilk lokmamı akşam üstü 4 te ağzıma attım.... o saate kadar 4 defa çıkardım , düşün bomboş midem nasıl çıkarıyorum anlamıyorum.....

ama doktorum zofran diye bi ilaç yazdı 4 günde 1 tane kullanıyorum ve 3-4 gün çıkrmadan yaşıyorum bi çok şey yiyebiliyorum... 4. gün yenide eski haline dönüyo .... söyle bi doktoruna belki verir oda... bide sakın ağlama bebeğin hissediyo sen hep onunla konuş çok rahatlatıyo:)

ıyı aksamlar ogluşumda uyudu az once bende bı bakayım dedım pazartesı gunu hemsıre gelıcek eve kocaman 2 şişe serumum bıde dramamıne ıgne verdı onu takıcak allahım bugunlerde gecıcek ınsallah

ıyı aksamlar ogluşumda uyudu az once bende bı bakayım dedım pazartesı gunu hemsıre gelıcek eve kocaman 2 şişe serumum bıde dramamıne ıgne verdı onu takıcak allahım bugunlerde gecıcek ınsallah

selam arkadaşlar nasılsınız annemdeydim dün orda kaldım bugün geldim evime evde sanki daha çok hasta oluyorum annemde oyalanıyorum iyi oldu değişiklik...sizler nasılsınız yeni göbüş topiğimiz hayırlı olsun:)

gunaydin kizlar
herkese guzel ve keyifli bir haftasonu diliyorum.
kayin validemi yolcu etdim. eltimleri gordum ve anneme geldim uzunca bir sure burdayim simdi amcamlar gelicek ve ailecek kahvalti yapicaz. turkiyede biraz bulantim azaldi yemekde yiyebiliyorum bundan sonra dahadaguzel bir surec geciririm insallah.
yarin dr gidicem ve 2li test icin baktiricam.
benim bebisim haftasina gore kucuk acaba usg ye gore mi testi yaparlar yok sa normal haftama goremi bilmiyorum yarin dr karar vericek.

günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere

günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere

sana da günaydın, bizde de şimdi kahvaltı zamanı. Neşeli pazarlar! Aman dikkat bugün 1 Nisan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…