nergiscim tam olarak bilmiyorum ama doktorum ense kalınlığının fazla olmasından kaynaklı ya kordosentez yada cvs yapacak çapada aytül hanım var o ve ekibi . Diğer doktor kordo sentez için çok erken muhtemelen cvs dir demişti pazartesi öğreneceğiz bakalım inşallah birşeyi yoktur meleğimin rabbim verdiği emanetleri korusun inşallah
Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...
evet canım aynen öyle sağlıkla büyüsünlerde yavaş yavaş olsun göbişlerdeBende bazen hemen büyüsün istiyorum ama böyle heyecanla merakla beklemekte güzel. Her sabah aynanın karşısında göbeğim bugün nasıl diye incelemek... Keyfini çıkaralım bence bu durumun. Hem meleklerimiz sağlıklı olsunda varsın ufak ufak büyüsün.
Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...
bu arada edammmm nerelerde??
kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...
bu arada edammmm nerelerde??
kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...
slm kızlar çok kötü bi gebelik geçiriyorum 13 haftalık hamileyim bulantılarım çok gün geçtikçe artıyo azalmak yerine kendimi depresyona girmiş gb hissediyorum hiç bişeyden zevk alamıyorum herşeyden tiksiniyorum kendi kendime ağlayıp duruyorum durduk yere yorgunum çok halsizim sürekli yatıyorum herşeyi geçtim şu bulantılar geçseydi çok ii olurdu yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cevap bekliyorum
günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere
günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere
Herkese günaydın ve mutlu pazarlar bebişlere ve kendinize iyi bak....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?