2012 Ekim Anneleri

haberlerine çok sevindim canımm hep böyle haberler paylaşmak nasip olur inş..
bebişine de kocaman bir maşallahhh

bende bu gittiğimde dr göbeğin hemen altından baktı bebişe...
ondan 15 gün önce gittiğimde bu kadar yukardan bakmamıştı..
hatta iç çamaşırını biraz aşağı indirmemi istemişti..

gerçekten büyük şokk canımm..
2. bebişin hayırlı olsunn..

günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere

günaydın canımmm sana özlden mesaj attım ama gelmedi sanırım mesaj için 100 mesaj göndermem gerekiyormuşşş.Bu arada seni burada gördüğüme çok sevindim aynı dönem anne olucas seninle Allah nasip ederseee bu arada dün doktora gitmişsn sanırım dr cinsiyetini neden söylemediki benimki 11 haftalıkken söyledi cinsiyetinii:))))

valla direk daha çok erken,diğer gelişinde dedi.. seninki maşallah erkenci,hem de %100 demiş...hayırlı olsun..facete varsın oradan da konuşuruz arada.. özelin açılıncaya kadar..doğumun nerede olacak Allahın izniyle? kaç sene kalacaksın Azerbaycanda?

gözünüz aydın canımm
güzel haberlerine çok sevindimm..
bebişin tahmini cinsiyetinide öğrenmişsin ne güzel hayırlı olsun canımm

canım yaaa çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim şimdi..
bir sorunun mu vardı birden bire böylee..
allah en uygun zamanda tekrar nasip etsin inş..
kendine çok dikkat ett..

güzel haberlerine çok sevindim canımm
maşallah bebişine

güzel haberlerine sevindim canımm
seninle randevularımız aynı sayılır senden bir gün önce de bizim randevumuz var..
güzel haberlerle geliriz inş
özletiyorsun kendini..sık sık uğramaya çalışş..

bu arada edammmm nerelerde??

kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...

geldimmm canımmm

misafirim vardı uğrayamadım..nasılsın görüşmeyeli??
benim dr um da folikasiti bıraktırıp elevit verdi..
ama zaten ben 5+5 de decavite başlamıştım diğer dr vermişti..
benim kan ölçümüm yapıldı düşük çıktı ferrum fort verdi..
marincap balık hapımı 5+5 den beri kullanıyorum..
bir de ben akdeniz ateşi hastasıyım..ilacını kullanıyorum..
şimdilik 4 hap kullanıyorum..

gunaydın bende bugun masallah kahvaltımı çok guzel yaptım ınsallah hep böyle olur sımdıde kyınvalıdemle avm ye gıdıcez oğluşum çok mutlu:)

az once esımle göruştum sakasına ıstersen sızı buraya aldırayım kalıcı kalalım çok rahat dıyor oglum hemen olur baba olur dedı dunden razı.oyle rahatlıga bende kalmak ısterım.mesaısı 8 den 11 e kadar 3 saat gunde yemekler acık bufeymış hersey ucretsızmış sımdıden 2 kılo almış yarışıcaz galıba senınle dedım presembe cumada tatılmış eeeee dedım sen napmaya gıttın oraya hava degışımı ıste tatıle yolladılar benı dıyıp nasıl kızdırıyor bıde guluyor pıs pıs.bende kurkçu dukkanının donup gelecegı yer burası unutma turkıyeye ındırmem senı bılırsın benı dedım :))

kızlar bıde bışı danışcam sıze esım ordan ozel ımhalat derı ceket yaptırcakmış çok çok uygunmuş benım 3 tane derı ceketım var kısa uzun model versem gıyılırmı yanı kalcamın bıraz altında farklı olsun dıye yoksa yıne kısa modelmı seceyım ne dersınız

sana da tünaydın canım..ama bana günaydın,resmen yeni kalktımmm

olsun canım hamişler torpilli bir de pazar olunca hepten torpilliyiz..
ben kocamı sabah 7 de göreve yolladım ondan sonra 2 saat uyumuşum..
ama hala esneyip duruyorum

tünaydın edam ben daha 2 li test yaptırmadım dr a ben sorunca yaptır dedi ocak ocak 20 satım kafam çok karışık 11 haftalık şu an sanırım

olsun canım hamişler torpilli bir de pazar olunca hepten torpilliyiz..
ben kocamı sabah 7 de göreve yolladım ondan sonra 2 saat uyumuşum..
ama hala esneyip duruyorum

sen yine az uyumuşun,bi de öğlen uykusu yap,ohh misss benim annem geldi de uyandım (alt katımda oturuyo) yoksa belkide uyanmazdımm zaten herşeye kılıf uyduruyorum ben hamileyim diye,azcık canım sıkkın olsun,konuşmak istemiyim hemen midem bulanıyo,eşim bişey isteyince çok yoruldum,sesini yükseltsin,yapma bebek duyuyoaman kimse duymasın,doğurunca da başka şeyler buluruz artık

tünaydın edam ben daha 2 li test yaptırmadım dr a ben sorunca yaptır dedi ocak ocak 20 satım kafam çok karışık 11 haftalık şu an sanırım

canım şuan 10+2 sin ikili test için en az 10 günün var..
ben sata göre 11+5 dim ama ultrasyında 12+2 idi tam zamanında gelmişsin dedi..
bence acele etme 2 hafta sonra yaptırısın..
ultrasyon satınla uyumlu dimi??

süpermiş valla..
ben gece 1 de yatıp sabah 7 de uykum bölününce uykumu alamadım tabi..
ama öğle uykusuna dalabilir miyim bilmiyorum..
ne güzel annende alt kattaymış ne şanslısın
ben burda tek başımayım malesef bir an önce 22. haftama gelmek istiyorum ailemin yanına yerleşmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…