eveeeeeeet teyzoşlar kimse bizi merak etmemiş ama bizzzzz geldikkkkkk!!!maşallah bebeğim çokkk büyümüş.en son 8+0 da gördüm..bugün gittik eşimle 12+4 çıktı ultrasona göre.. bebek direk kıpırdamaya başladı ben aaa hareket mi ediyor dedim,doktor da dedi ki şimdi dursun da ölçümlerimizi yapalım dedi,ve bebek durdu..sonra ölçümlerimiz yapıldı herşey çok normal çıktı.. ayyyy bebeğim çok komikti ölçümler bitti,doktora ben çok özledim biraz uzunca izleyim dedim doktorum da tabi ki dedi.. hani durmuştu ya doktor amcasını dinleyip,böyle sırt üstü yatmış duruyor eli de yüzünde hani türk filminde nayır nolamaz sahneleri oluyor ya elinin tersini alnına koyup öyle duruyor sıpammm..sonra öksür dedi doktor bi öksürdüm hafif,aniden sıçrayıverdi korktu gibi,noluyo lan diye bi bakındı sanki böyle...sonra bisiklet çevirme hareketi yaptı bir iki kere,sonra parmağını emmeye başladı,ama nasıl emiyor....ve o şekilde fotolarımız çıktı.. elini kolunu gösterdi tek tek..cinsiyet için tahminde bile bulunmadı doktorum,4 hafta sonra görüşmek üzere bebeğime güle güle dedim ekranda..6.2 cm olmuş gözlerime inanamadım,taratıp koyacağım fotoyu en kısa zamanda..Allahım bu güzel mutluluğu herkese yaşatsın,özellikle de yıllarca bekleyen ailelere en kısa zamanda bir hayırlı evlat versin... haaaa bu arada birkaç soru sordum paylaşayım,yüzüstü yatmakla ilgili dedi ki artık bırak çünkü baskılamaya başlarsın..dişle ilgili sıkıntım var dişeti çekilmesi..bir yazı yazdı diş hekimne gidince vereceğim bunu yapabilirsiniz bunu yapmayın gibi talimatlar var.. kozmetik ürünler sordum genel olarak o da çin malı ucuz pazar malı hiçbişey kullanma dedi...peki dedim karnımda çok hafif bi çıkıntı olsa nasıl ayırt edeceğim gaz mı bebek mi şişkinlik mi diye, o da 12. haftadan sonra artık bebektir o dedi ama hani o pelvik bölge var ya üçgenin üstü-organımızın- oradan başlar şişmeye ve göbek deliğine gelmez şişlik,o zaman bebek..yukarı çıkmaya başladıkça hep aşağıdan yukarı büyümeler olacak diye ekledi...işte böyleeeeee
kızlar ikili test sonucumu aldım şimdi çok iyi çıktı çok sevindim darısı tüm test yaptıracak arkadaslara
Kızlar 2li test için bakılırken doktor benim resmen göbek deliğimin orada gezdirdi usg cihazını, bana biraz yukarıda gibi geldi bu, 13+0 çıktı haftam da hani çoook ileri falan da değil 6 gün ilerideydi sadece, sizde de bebeği göbek deliği hizasında mı gördü 2li taramada? zaten yine sivrildi gidiyor göbük. Benim geçen aykinde çamaşır hizasında görmüştü, 1 ayda epey yukarı çıkmış.
arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet iiçalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..
haberlerine çok sevindim canımmhep böyle haberler paylaşmak nasip olur inş..
bebişine de kocaman bir maşallahhh
günaydın canlar...nasılsınız bakalım?? ben iyiyim şükür,kahvaltımı yaptm ve çizgi film zamanı...bayıılıyorum cnbc-e de c.tesi pazar sabahları çizgi filmlere
günaydın canımmm sana özlden mesaj attım ama gelmedi sanırım mesaj için 100 mesaj göndermem gerekiyormuşşş.Bu arada seni burada gördüğüme çok sevindim aynı dönem anne olucas seninle Allah nasip ederseee bu arada dün doktora gitmişsn sanırım dr cinsiyetini neden söylemediki benimki 11 haftalıkken söyledi cinsiyetinii:))))
slm arkadaşlar ben geldim ense kalınlıgı ölçüldü miniğimin 1.9 çıktı doktor güzel dedi ikili testte gerek yok 16. haftada 4lü yaparız dedii veeeeeee benimmm kesin olmakla birlikte ogluşum oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşdarısııı ögrenmek istiyenlerin başınaaaa
Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...
Merhaba arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır yazmıyordum. Hatırlayanınız varsa düşük riskim vardı. Cuma günkü randevumda herşeyin normale döndüğünü öğrendim. Bebişimin gelişimi iyiymiş. 2 gün önde çıktı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmışOda normal yani. Kan verdim onu 9 nisanda öğreneceğim. Onun dışında kontrollerim ayda bir olacak artık. Alışmıştım 2 haftada bir olmasına ama hadi bakalım.. Bebişimin dudaklarını gördüm ultrasonda.. Böyle köfte dudak çıkarmış onları büzüştürmüştü... Çok tatlıydı. Cinsiyetine baktı ama tahmin etmek zor dedi dr. Artık önümüzdeki ay öğreneceğiz... Şimdi onun heyecanı başladı Birde bugün çıktım çarşıya alışveriş yaptım bebişime biraz. Ayyyy Çok güzel şeyler aldım. Yerim ben onu yahuuuu
Kızlar selam...artık çok uğrayamıyorum buralara..umarım başka kaybımız yoktur..2li test sonuçları nasıl,kötü sonuçlar var mı?inşallah yoktur..
Ben de güzel haberler vermeye gelmiştim ama canım sıkıldı menbetanın kaybına
Ben yine de gelişmeleri anlatmaya çalışayım...Çrş günü 2 li test sonucunu değerlendirdik doktorla,çooook şükür gayet iyi bir sonuç çıktı.3 lü ve 4 lü teste gerek duymadığını söyledi doktorum.3 hafta sonra çağırdı cinsiyet tahmini için, ben de 21 nisana aldım randevumu..16+2 olacam gittiğimde,artık kesin belli olur herhalde o zaman.bebek çok hareketli erkek olmasın bu yoksa dedi şakayla karışık,sadece bu. çok şükür allahıma herşey yolunda şu anda..folikasiti bıraktırdı demir ilacına devam ediyorum şu an sadece.3 hafta sonra da multivitamine başlarız dedi.şimdiden başlıyorlar dedim geç kalmazmıyız?yok dedi sen gayet normalsin herşeyi yiyebiliyorsun ihtiyacın yok dedi...mide yanmalarım başladı bir süredir onun içinde çiğneme tableti verdi..benden bu kadar kızlar sizler nassınız?
bu arada edammmm nerelerde??
kızlar benim doktorum folikasiti bıraktırdı elevit verdi multivitamin.. kanla ilgili bi ölçüm de yapmadı,hani kansızlık falan..sadece tiroid ilacım ve elevit alıyorum...
tünaydın cici annelerrr
sana da tünaydın canım..ama bana günaydın,resmen yeni kalktımmm
olsun canım hamişler torpilli bir de pazar olunca hepten torpilliyiz..
ben kocamı sabah 7 de göreve yolladım ondan sonra 2 saat uyumuşum..
ama hala esneyip duruyorum
tünaydın edam ben daha 2 li test yaptırmadım dr a ben sorunca yaptır dedi ocak ocak 20 satım kafam çok karışık 11 haftalık şu an sanırım
sen yine az uyumuşun,bi de öğlen uykusu yap,ohh misssbenim annem geldi de uyandım (alt katımda oturuyo) yoksa belkide uyanmazdımm zaten herşeye kılıf uyduruyorum ben hamileyim diye,azcık canım sıkkın olsun,konuşmak istemiyim hemen midem bulanıyo,eşim bişey isteyince çok yoruldum,sesini yükseltsin,yapma bebek duyuyo aman kimse duymasın,doğurunca da başka şeyler buluruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?