2012 Ekim Anneleri

Canım şükrediyorum tabii şükretmez miyim. Allah en kısa zaman da senin de bulantılarının kesilmesini nasip etsin, hamileliğini doya doya yaşa

bunlarda benim aldiklarim. esimin is arkadaslarida bebisime hediyeler yolladi. onlarin resimlerini sonra eklerim. resimleri baska sekillerde ekleyemedim.siteye sag click engeli koymuslar.

canım 2 parçayı aynı almışız..
ben sipariş vereli 2 gün oldu ne zaman gelcek bakmadım hiç..
sen baktın mı ne zaman geleceğine??[/QUOTE]

KIZLAR BU ŞEKERMİ ŞEKERR ŞEYLERİ NERDEN SİPARİŞ VERDİNİZ LİNKİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ RESİMLERİ GÖRDÜM AMA

nasılsınız kızlarrrrr

bişiy sormak istiyorum ben yürürken bacaklarımı hafif ayırma ihtiyacı hissediyorum sanki rahmim kalçalarımın arasında sıkışıyormuş gibi bir his oluyor
sizde de böyle bişey oluyormu?

eşim benden önce oyun oynıycak :) zavallım benı öyla gordukçe kahroluyo 3,5 kılo vermişim çıldırıyo butun hamıleler kılo alır sen verıyosun diyo bende 12 haftalık gebeyım umarım bıran önce sona erer bu bulantı

Biz kendimizi o kadar sakınalım bir şey olmasın diye, doktorlar kafasına göre bastırsın uğraşsın. Olacak şeymi ya anlayamadım. Hakikaten neden o kadar çok uğraştı?

aynen canim uygun pozisyonda yatmiyormus.sirt ustu yatiyor kollarini bacaklarini oynatiyor her vurdugunda zipliyor ama pozisyonunu koruyordu bir iki vurma deildi ki vurdu bastirdi vurdu bastirdi resmen malum yerim sizladi ve kasilmalarim basladi

yok rica ederim ben de yanlış anlaşılmak istemem, hurafeler konusu tabii ki size yanıt olarak değil, kendimi daha iyi ifade edebilmek içindi. Benim düşüncem doğum tekniklerini o iyidir bu kaka şeklinde sınıflamamak yönünde, çünkü her doğumun kendine özel şartları, gereklilikleri var, aynı şekilde gebenin ruh hali de etkiliyor doğumun şeklini... Doğru ve yanlış sadece doktor, ebe, anestezist hatası varsa konu edilebilir. Yoksa doğru teknikle ve gerek anneye gerek bebeğe bağlı gereklilikler dahilinde yapılan bir sezaryen, sadece sezaryen olduğu için niye yanlış olsun ki, tıpkı doğru bir şekilde ve anne ve bebeğin hazır olduğu zamanda gerçekleştirilen normal doğumun da doğru olması gibi.

aynen canim uygun pozisyonda yatmiyormus.sirt ustu yatiyor kollarini bacaklarini oynatiyor her vurdugunda zipliyor ama pozisyonunu koruyordu bir iki vurma deildi ki vurdu bastirdi vurdu bastirdi resmen malum yerim sizladi ve kasilmalarim basladi

kızlar yalnız değilsiniz benimde aynı şekilde oldu muayenem dr vurunca ben ne olduğumu şaşırdım hocam ne yapıyosunuz dedim ben dokunmaya kıyamıyorum esirgiyorum dedim dr güldü halime

Turkiyede sezaryan dogum cok tercih ediliyor ben yurtdisinda yasiyorum ve burada sezeryan dogum secenekleri arasinda degil gercekten istesende yapmiyorlar.normal doguma aliyorlar eger ters giden seyler varsa mecbursalar sezeryan tercih ediliyor.benim burda bir arkadasim yakinlarda dogum yapti ilk dogumuydu 3 gun hastanede gecirdi sanciari vardi ama rahimi acilmiyordu suni sancida ise yaramadi suyunu patlattilar olmadi ama sezeryana almadilar bebgin durumu iyi ve pozisyonu uygun diye oda istemedi sezaryan.sonunda epidural igne yaptiar vaccumla cektiler bebegi simdi iyiler masallah.ya birde dogum ucretleri falan cok pahali galiba turkiyede burda ozel hastane falan yok senin sigortan karsiliyor herseyi ve dogumda cok guzel ilgileniyorla ve sonrasindada Turkiyeyle tek kiyasliyacagim sey burasiyla KIBARLIK kizlar turkiyedeki doktorlar hemsireler havlarindan gecilmiyor burdakiler okdar kibar ve anlayislilar ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…