merhaba kızlar ben 13. haftamdayım ve hiç kilo almadım başlarda iştahım yoktu ama suan iyim ve yiyebiliyorum.. bence aslında normal kilo almamış olmam normalde de bünyem fazla müsait değildir kilo almaya ama bugün okulda bir arkadasım sen hiç kilo almadın yiyemiyomusun ye yee bak gibilerinden konuşunca korktum.. siz kaçar kilo aldınız,sizce bu haftaya kadar kilo almamış olmak normal mi,hafiften göbeğim çıktı ama kilo artışım gramlarda :)
merhaba kızlar ben 13. haftamdayım ve hiç kilo almadım başlarda iştahım yoktu ama suan iyim ve yiyebiliyorum.. bence aslında normal kilo almamış olmam normalde de bünyem fazla müsait değildir kilo almaya ama bugün okulda bir arkadasım sen hiç kilo almadın yiyemiyomusun ye yee bak gibilerinden konuşunca korktum.. siz kaçar kilo aldınız,sizce bu haftaya kadar kilo almamış olmak normal mi,hafiften göbeğim çıktı ama kilo artışım gramlarda :)
cnm bende hiç kilo almadım, pek iştahım yok ama yine de yiyorum. 13+1 günlük olduk hala kaybettiğim bir kilo ile duruyorum. ancak buna rağmen eşofman da dahail hiçbir pantolonum olmuyor göbeğim çıktı bu da enteresan :) doktorum zaten 4 ay bitene kadar sadece 1 kiloya izin veriyorum esas kiloları yazın alacaksın demişti ilk randevularımdan birinde. bence durumun normal :):)
slm kizlar ikili test sonucum cikmis 13.000 de 1doktor super dedi sizlerin kac ciktii peki?
doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normalkocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...
meraba kizlar,gecen sali ikili teste gittim bebegin goruntusu olcume uygun degil diye dr surekli karnima vurdu bastirdi bastirdi bir bucuk saat ugrasti sonra kese sucuk gorunumunu aldi ve rahim kasilmaya basladi dedi hemen bi olcum yapti yolladi.cuma gunu kendi dr uma gittim bebek uyuyo kasilmalarinda var rahatsiz etmeyelim dedi.sadece kasik agrisi ile gitmistim rahim kasilmasi cikti.yat dinlen dedi.sabah ta bi bel agrisiyla uyandim ki aglaya aglaya.
bi güzel haber daha senninde gözünaydın canım Allah nazarlardan korusun seninde bebişin .. bak ne güzel hersey yolunda Darısı basıma
hayırlı olsun bebısın cok cocuk fıkrı guzel ama zor hele calısan anneler ıcın yasları kac cocukların sevındıler mı onlardakızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM.SADECE HAMİLE KOTU ALDIM O KADAR.ZATEN TRİL TRİL BOL ŞEYLERİ SEVERİM.MODAYA UYGUN ALIYORUM:)))Kızlar dün bende tunik aldım ama çok şık bişi parliment mavisi taytla giyerim göğüs altından bağlamalı...eşim illa yeşilinide al dedi almadım ama gözüm kaldı:)
bide toprak rengi gibi açık bi bej kahve gibi etek aldım onunda beli lastikli.hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum pek.bu tarz şeyler alayımki doğumdan sonrada giyerim.
üstteki sarı takımla en alttaki fuşya takımdan bende sipariş verdim
ben yanılmıyorsam 20 parça kadar kadar sipariş verdim ve çıtçıtlı badide aldım ben..
çünkü en çok giyilen şey çıtçıtlıymış..bakalım bir gelsinlerde ürünün kalitesine göre tekrar bakarız..
güle güle giysin minişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?