• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar iş çıkış saatim yaklaştı ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar bebişlerinize iyi bakın =)))

KIZLAR BU ŞEKERMİ ŞEKERR ŞEYLERİ NERDEN SİPARİŞ VERDİNİZ LİNKİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ RESİMLERİ GÖRDÜM AMA

canım ben civilden sipariş verdim..buraya yazmıştım aldığımda geçmişte yazıyor..

Son düzenleme:
Kızlaaarrrr dr geldim ben. Ense kalınlığı normalmiş : nazar: Bir de çok erken olmasına rağmen dr cinsiyetini de söyledi. "Çok erken ama napiiim görünüyor; pipi bu" dedi :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun bebısın cok cocuk fıkrı guzel ama zor hele calısan anneler ıcın yasları kac cocukların sevındıler mı onlarda:34:

merhaba canım .
büyüklerim 12 ve 13
küçükler 5 ve 3 büyükler kendinden geçmiş sanki küçükleri yok özlemişler...
zaten yabancı memleket ailem burda yok ben de çocuklarımla vakit geçiriyorum

Bir de ben dr'a göre üç kilo almış görünüyorum. Ama dr beni; çizmlerimle kıyafetlerimle ve tok karnına tartıyor. Benim sabahki kilom ise 1 kilo aldığımı gösteriyor. Dr bana dikkat et yine de dedi :( Ben çok takıntılıyım kilo almama konusunda

doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normal:nazar: kocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye:1: dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini:1::1: bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...

gözün aydın canımm :nazar: 2. oğluşunda geliyor demek hayırlısı olsunn..
darısı bizim başımıza inşallahh :nazar:

KIZLAR DAHA ERKEN DEĞİLMİ GİYSİLER İÇİN.DAHA CİNSİYETİ BELLİ OLMADI BENİMKİNİN:))5 AYI DOLDURMADAN PEK BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM BEN.:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım benim tayin durumum var 2 ay sonra..daha sonrada bebek masrafı derken baya bir bütçemi zorlanacak..
o yüzden ben şimdiden keyfime göre almaya başladım..
ayrıyetten zaten devamlı hediye geliyor...ilk bebektende bir o kadar hediye var..
şuan için unisex alıyorum..cinsiyeti öğrenince de ona göre almaya devam ederim artık..

gözünaydın canım bikaçgündür gözükmüyodun hiç iyi olmana sevindim Allah bebişini ve seni nazarlardan korusun

Sağol canım benim.. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :D Sonra da onların doğum anılarını anlatırız burada...

Bu arada alınan cicişlerin fotoğraflarını gördüm.. Hepsi çok güzel.. Bende fanatik takımlardan almak istiyorum ama gidip orjinalini alıcam. Bir tane de olsa tuttuğumuz takım kazansın :D Bugün dde bebişime bornoz takımı aldım.. Cinsiyeti belli olunca da bir tane cinsiyetine göre alıcam inş. Böyle işte :D 3 4 tane çorap havlu patik ve önlük aldım birde :D Heheheheh çok zevkli yahu :D Onları üstüne giydirmeyi nasip etsin allah hepimize.

gunaydin kizlazz acil cvp bnm gibi olan var mii 14.haftanin icindeyim ama bnm gecen haftadan beri artan bi mide bulantim var gecmesi gerekmiomuydu?
valla inşallah öyle olmaz ama 9 ay hiç geçmeyen varmış,Allah korusun...
Selam kızlar belki bana kızacaksınız ama ben bulantısı olanlara, aş erenlere imreniyorum. Ben bunların hiç birini yaşamadım o yüzden "ne biçim hamileyim?" diyorum kendime. Allah korusun korkuyorum da; ters bişey mi var ben niye bişey hissetmiyorum diye. Bugün dr gittim bebişimi görmek için. Erkenden uyandım. 9.30'daydı randevum. Görürsem rahatlarım diye düşünüyordum. Hastanede bana randevumun 5'te olduğunu söylediler. Halbuki ctesi günü attıkları hatırlatma mesajında da 9.30 yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorum yani. Çok kızdım hastanede ama bişey yapamadılar. Çok kalabalıktı; geri geldim. 5'te tekrar gidicem bebişimle görüşmeye:32:
hadi gel bakalım güzel haberlerle... bende de belirti yok belim sırtım ağrıyor sadece,ilk başlarda ben de taktım,ama çok şükür bebeğim güzel büyüyor..parmak emiyordu kıpır kıpırdı.seninki de öyledir....
ben de ekim annesi olacagım allhın izniyleeee 26 ekimde doğumum büyük ihtimal daha 11. haftadayız ama büyüyoruz:))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin hoşgeldin...Allah kucağına almayı nasip etsin...
kızlar bişi sorucam hamileyken neden saç kestirilmez öle bişi duydumda hadi boyayı anladımda kestirmeyi pek anlayamadım
tamamen batıl inanç...salla gitsin...
bende ekim annesiyim kısmet olursa şu an 14 haftalık

kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu
:nazar::nazar::nazar:aramıza hoşgeldin...
meraba kızlar nasılsınız ıyı mısınız.bende ıyıyım sabırsızlıkla bebegımı hıssetmeye baslayacagım gunu beklıyorum.ne zaman oynamaya baslar bı bılgınız var mı cok mu bekleyecegım daha
20.haftayı bekleyeceğiz.ama 16larda seyirme gbi şeyler oluyormuş yavaş yavaş...
izmirde oturan var mı hangi hastaneye dr gdiyosunuz yardımcı olurmusunuz
şifa bornovada esra hanımı duymuştum iyi diye...
Kızlaaarrrr dr geldim ben. Ense kalınlığı normalmiş : nazar: Bir de çok erken olmasına rağmen dr cinsiyetini de söyledi. "Çok erken ama napiiim görünüyor; pipi bu" dedi :)
:nazar::nazar::nazar: anavım maşallah subhanallah... yaaa bizimki tahmin bile etmedi hatta uğraşmadı bile cinsiyetiyle..eline koluna ayaklarına baktık bi kıçı kald:52::52::52:.. belki baktı görünmedi,belki de emin olmak istedi...

foto nasıl yüklücem???

gunaydin kizlazz acil cvp bnm gibi olan var mii 14.haftanin icindeyim ama bnm gecen haftadan beri artan bi mide bulantim var gecmesi gerekmiomuydu?
valla inşallah öyle olmaz ama 9 ay hiç geçmeyen varmış,Allah korusun...
Selam kızlar belki bana kızacaksınız ama ben bulantısı olanlara, aş erenlere imreniyorum. Ben bunların hiç birini yaşamadım o yüzden "ne biçim hamileyim?" diyorum kendime. Allah korusun korkuyorum da; ters bişey mi var ben niye bişey hissetmiyorum diye. Bugün dr gittim bebişimi görmek için. Erkenden uyandım. 9.30'daydı randevum. Görürsem rahatlarım diye düşünüyordum. Hastanede bana randevumun 5'te olduğunu söylediler. Halbuki ctesi günü attıkları hatırlatma mesajında da 9.30 yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorum yani. Çok kızdım hastanede ama bişey yapamadılar. Çok kalabalıktı; geri geldim. 5'te tekrar gidicem bebişimle görüşmeye:32:
hadi gel bakalım güzel haberlerle... bende de belirti yok belim sırtım ağrıyor sadece,ilk başlarda ben de taktım,ama çok şükür bebeğim güzel büyüyor..parmak emiyordu kıpır kıpırdı.seninki de öyledir....
ben de ekim annesi olacagım allhın izniyleeee 26 ekimde doğumum büyük ihtimal daha 11. haftadayız ama büyüyoruz:))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin hoşgeldin...Allah kucağına almayı nasip etsin...
kızlar bişi sorucam hamileyken neden saç kestirilmez öle bişi duydumda hadi boyayı anladımda kestirmeyi pek anlayamadım
tamamen batıl inanç...salla gitsin...
bende ekim annesiyim kısmet olursa şu an 14 haftalık

kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu
:nazar::nazar::nazar:aramıza hoşgeldin...
meraba kızlar nasılsınız ıyı mısınız.bende ıyıyım sabırsızlıkla bebegımı hıssetmeye baslayacagım gunu beklıyorum.ne zaman oynamaya baslar bı bılgınız var mı cok mu bekleyecegım daha
20.haftayı bekleyeceğiz.ama 16larda seyirme gbi şeyler oluyormuş yavaş yavaş...
izmirde oturan var mı hangi hastaneye dr gdiyosunuz yardımcı olurmusunuz
şifa bornovada esra hanımı duymuştum iyi diye...
:nazar::nazar::nazar: anavım maşallah subhanallah... yaaa bizimki tahmin bile etmedi hatta uğraşmadı bile cinsiyetiyle..eline koluna ayaklarına baktık bi kıçı kald:52::52::52:.. belki baktı görünmedi,belki de emin olmak istedi...

foto nasıl yüklücem???yardımmm..

cimekacım mesajını yazdığın yerde yukarda insert image yazıyo oraya tıklarsan bilgisayarından resim yükleyebiliyosun sanırım yanlış bilmiyosam...

bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)

Eklentiler

• $IMG_20120330_094954.webp
    $IMG_20120330_094954.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Back
X