Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)
bu miniş te benim bebeğim.12+1de.. tarayıcımı yüklemedim ,ultrasonun fotosu..parmak emerken...(deneme)
bunlarda benim aldiklarim. esimin is arkadaslarida bebisime hediyeler yolladi. onlarin resimlerini sonra eklerim. resimleri baska sekillerde ekleyemedim.siteye sag click engeli koymuslar.
Eki Görüntüle 380851
Eki Görüntüle 380854
Eki Görüntüle 380856
Eki Görüntüle 380857
Eki Görüntüle 380858
Eki Görüntüle 380866
Eki Görüntüle 380858
Eki Görüntüle 380867
Eki Görüntüle 380868
Eki Görüntüle 380869
Eki Görüntüle 380870
sağol canım,cinsiyet için erken dedi..tahmin bile yok.. 27 nisanı bekleyeceğim...Masallah tatLim
Cinsiyeti soyledi mi?
6.20 cm hele ekranda nasıl emiyor nasıl emiyor görsen.neredeyse cak cuk ses çıkaracaktı keratammmm..Öncelikle maşallah maşallah maşallahSonra ise kerataya bak parmağını emmeyi bile biliyor
İnanılır gibi değil dimi kızlar.. Cm.lik şey parmak emiyor
41 kere maşallah kocaman olmuş![]()
![]()
![]()
sağol canım,cinsiyet için erken dedi..tahmin bile yok.. 27 nisanı bekleyeceğim...
6.20 cm hele ekranda nasıl emiyor nasıl emiyor görsen.neredeyse cak cuk ses çıkaracaktı keratammmm..
büyüyor valla...sağol... hepimizin bebeklerine
hani keseye göre sağ sol muhabbeti var ya ben bakınca anlayamıyorum baştan beri bulunduğu yer burası...
hani keseye göre sağ sol muhabbeti var ya ben bakınca anlayamıyorum baştan beri bulunduğu yer burası...
sağol canım,cinsiyet için erken dedi..tahmin bile yok.. 27 nisanı bekleyeceğim...
6.20 cm hele ekranda nasıl emiyor nasıl emiyor görsen.neredeyse cak cuk ses çıkaracaktı keratammmm..
büyüyor valla...sağol... hepimizin bebeklerine
bilemiorumki acaba hormonlarin tavan yaptigi hafta bu haftami ki?
kızlar bugün bir topikte okudum 2 li testindeki beta hcg değeri 50 den aşağı çıkarsa erkek, yukarı çıkarsa kız diyorlar..
doğrulayan var mı![]()
Canim oncelikle bebegine kocaman maasallah
Benim bebegimin kafasi seninkne gore tam tersi yonde duruyor. Bakalim ikimizinkinin cinsiyeti farkli mi olucak merak ettim![]()
Ya şu büyüyebilen beşikler nasıl büyüyor?? Biri bana anlatabilir mi veya internette anlatan bir yer varsa söyleyebilir mi?? O beşik içinden çıkıyor, çekmeceli kısım da çıkıyor karyola oluyor diyorum ben ama arkadaşım da ozaman onun boyunun çok büyük olması gerekir okadar büyük değil bunlar diyor :S Kafam karıştı. Çünkü eğer benim dediğim gibiyse onun en boy ölçüleri 80-1.80 olması gerekiyor... Bilen var mıııııııı![]()
Canım bende okudum ama birçok kadın da doğru olmadığını söylemiş.. Belki aynı yer değildir bilmiyorum... Benim okuduğum yerde kadınlar hep tutmadığını söylemişler. Kimisininki tutmuş ama işte şans eseri yani.. Sen benim soruma baksana.. Merak içindeyim![]()
kızlar bugün bir topikte okudum 2 li testindeki beta hcg değeri 50 den aşağı çıkarsa erkek, yukarı çıkarsa kız diyorlar..
doğrulayan var mı![]()
benim 50 den aşağı çıktı ama doktor kız dedi![]()
çok tatlı görünüyor dr cinsiyeti hakkında bişey söyledimi