Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın doktora gidecem dualarınıza ihtiyacım var çok kalp atışlarını duymak için......................
Günaydın şekerler dünyanın en tatlı anne adayları
bu arada cimeka seni tebrik ederim ohhh kuş gibi rahatladın darısı başımıza:)
ekim anneleri zzzzzzzzzzzzzzzzzuyuyun bakalım:) ben de raporluyum uyuyım işte fırsat bu fırsat diyorum ama bünye alışmış bir kere h.içi 7de kalkıyorum ama rapor aldığımdan beri 6.30da ayaktayım..
Günaydın şekerler dünyanın en tatlı anne adayları
bu arada cimeka seni tebrik ederim ohhh kuş gibi rahatladın darısı başımıza:)
ay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...![]()
yok güzelim olmuyor ben de istemez miyim uyumak,neyse uyumadan da dinleniyorum en azından...
tatlım sen raporlusun madem yatıp uyusana güzel güzel. ben isyanlardayım sabahın kör saati işe geldiğim için. :44:müşterilerin karşısında kesin uyuycam bugünyat dinlen benim yerimede uyu
herkese günaydın bu arada..güzel bi gün olsun ekim annişleri...
ya ben de bazen çok üşüyorum titriyorum,bazen de bi ateş basıyor..tuhaf şeyler oluyor,ama her zaman ayaklarım buzzzzzay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..
teyzesi yer onuuu, 9 cm mi olmuss ?
İşte size bebeğimin ilk görüntüsü.....
Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...![]()
yok güzelim olmuyor ben de istemez miyim uyumak,neyse uyumadan da dinleniyorum en azından...
ya ben de bazen çok üşüyorum titriyorum,bazen de bi ateş basıyor..tuhaf şeyler oluyor,ama her zaman ayaklarım buzzzzz
canım 7 haftalık daha..9 cm olamazzz..olsa olsa 1 cm falandır..di mi annesi?? maşallah bebeğine..nazar değmesin...![]()
gunaydın güzeller güzeli anne adaylarıı
nküsmez maşallah cnm bebişine nazarlar değmesin...
sanada günaydınn canımm![]()
sağol canımmm...
sabah sabah yine başladı lavabo ziyaretlerim uyanmaya korkar hale geldim artıkk..
senin de var sanırım kusmaların allah yardımcın olsunn..
gunaydın güzeller güzeli anne adaylarıı
nküsmez maşallah cnm bebişine nazarlar değmesin...