• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Günaydın şekerler dünyanın en tatlı anne adayları

bu arada cimeka seni tebrik ederim ohhh kuş gibi rahatladın darısı başımıza:)

ekim anneleri zzzzzzzzzzzzzzzzz:nazar: uyuyun bakalım:) ben de raporluyum uyuyım işte fırsat bu fırsat diyorum ama bünye alışmış bir kere h.içi 7de kalkıyorum ama rapor aldığımdan beri 6.30da ayaktayım..

tatlım sen raporlusun madem yatıp uyusana güzel güzel. ben isyanlardayım sabahın kör saati işe geldiğim için. :44:müşterilerin karşısında kesin uyuycam bugün:( yat dinlen benim yerimede uyu:34:
herkese günaydın bu arada..güzel bi gün olsun ekim annişleri...

ay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..

İşte size bebeğimin ilk görüntüsü..... ;)

Tam olarak 7 haftalık olmuş miniğim teyzeleri...:nazar:

Eklentiler

• $IMG_1597.webp
    $IMG_1597.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
ay bende çok zorlanoıorum kalkmada.nası olck bilmiorum.Çok uuzn zamn war önümüzde nasipse.kızlar ya sizde akşamları eve gidince uyuomusunuz?ben çok berbat oluorum.Üşüme gelio üstüme.kaloriferli olmasına rağmen evim.battaniyenin altına giriorum.film kopuo bende.birde bulantıları hissetmemek için fırsat oluo bnm için diebilirm.eşimede ilgi alaka gösteremiom.akşam yemeklerinin bulaşıklaırnı makineye yerleştirio flan.acaba bu durumdan sıkılırmı ki_?1 aydır yaklaşık bu durum böle..

bende de uyku yapıyor canım, böle ağırlık çöküyor, bulantılarım çok değişken bazen sabah, bazen akşam ama hep yemekten sonra oluyor, acık çıkarıyorum rahatlıyorumm :(

gunaydın güzeller güzeli anne adaylarıı:49:
nküsmez maşallah cnm bebişine nazarlar değmesin...

tatlım sen raporlusun madem yatıp uyusana güzel güzel. ben isyanlardayım sabahın kör saati işe geldiğim için. :44:müşterilerin karşısında kesin uyuycam bugün:( yat dinlen benim yerimede uyu:34:
herkese günaydın bu arada..güzel bi gün olsun ekim annişleri...
yok güzelim olmuyor ben de istemez miyim uyumak,neyse uyumadan da dinleniyorum en azından...
ya ben de bazen çok üşüyorum titriyorum,bazen de bi ateş basıyor..tuhaf şeyler oluyor,ama her zaman ayaklarım buzzzzz
teyzesi yer onuuu, 9 cm mi olmuss ?

canım 7 haftalık daha..9 cm olamazzz..olsa olsa 1 cm falandır..di mi annesi?? maşallah bebeğine..nazar değmesin...:nazar::emir_bebek::49:

yok güzelim olmuyor ben de istemez miyim uyumak,neyse uyumadan da dinleniyorum en azından...

ya ben de bazen çok üşüyorum titriyorum,bazen de bi ateş basıyor..tuhaf şeyler oluyor,ama her zaman ayaklarım buzzzzz

canım 7 haftalık daha..9 cm olamazzz..olsa olsa 1 cm falandır..di mi annesi?? maşallah bebeğine..nazar değmesin...:nazar::emir_bebek::49:

Aminnn canlarımmm valla dün dr a gittiğimde acil bir doğum hastası geldı benımle cok ılgılenemedı o yuzden uzgunum aslında sormak ıstedıgım bır cok seyı soramadım bır daha bır ay sonra kontrol mınıgımın boyu kac bende bılmıyorum sadece evet kese gorundu ıste bu da ıcındekı bebek sorun yok gayet ıyı dedı o kadar ne kadarlık dıye sordugumda da 6-7 haftalık dedı ıcım rahat etmedı benım kesın bır sey nıye soylemedı dıye taktım kafama saglık ocagına gıttık orada kı ebe 7.haftanın ıcındesın dedı ve benden hıc kan da almadı hamılelıkle ılgılı kan sayımım yapılmadı henuz sızce bu normal mı? Bu arada 50.7 kg ıle hamıle kalmıstım yaklasık 1 kg almısım sanırım normal? Yalnız orada yazan 9 cm ne bende anlamadım sız bılıyormusunuz canlarım?

sağol canımmm...

sabah sabah yine başladı lavabo ziyaretlerim uyanmaya korkar hale geldim artıkk..
senin de var sanırım kusmaların allah yardımcın olsunn..

evet canım benim daha son güneme 2 gün varken bulantılarım başlamıştı ara ara devam ediyor.

gunaydın güzeller güzeli anne adaylarıı:49:
nküsmez maşallah cnm bebişine nazarlar değmesin...

aminnn canım inş. hepimizinkime, Allahım korusun bebişlerimizi :12:

kızlar çok korktum yaaa ödüm patladı resmen.
gerizekalı çaycı kadın var bizim burda aşağı indim su almaya pat die kafama bişi düştü.Viledayı attı aşağı mal yaa viledamı atılır merdivenden.Sürekli aynı çöp atar pat die süpürgeyi atar.Sürekli uyarıyoruz gene aynı.korkudan ellerim titriyo.Bide pişkin pişkin kimse yok sandım dio.aşağı atılırmı yaa ne kadar dengesiz bi kadın yaa.çok korktum

Back
X