• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba

kizlar benim gögüslerim patlayak gibi normalde kücüklerdi 85a takiyordum ama geceleri cok sanci yapiyorlar namarlar cikti normalmi acaba

normal cnm benim arkadaşım hamileliğe 80le başladı şimdi 95 olmuş doğumuna 2 ay kaldı benimde 90dı 95 oldu sanırım 105 felan olcam bende

kızlar yanıyorum ben ya sıcaktan ,gece de böyleydim

mart ayında böyleysek yazın napçaz bilmem :35:

merhaba canım benimde aynı 85 takıyodum şimdi 95 olmustur herhalde acayip nüyüdü damarlar cıktı üzerine yattıgımda gece cok acı veriyo ama cok normalmiş süt kanalları olusuyomus ama yinede dokunamıyorum bile

bendede aynı gerginlik var normal bence hormonlarımız değişiyor ama sakin olmammız lazım çünkü bu durum çocucğada geçiyor gergin bir çocuk istemezsin değil mi :1:

bu gidisle avaz avaz yerinde duramayan bi cocuk olacak gibime geliorr:5:
sende bnm gibi her dail gerginlik mi hissediosunn cnm

merhaba canım benimde aynı 85 takıyodum şimdi 95 olmustur herhalde acayip nüyüdü damarlar cıktı üzerine yattıgımda gece cok acı veriyo ama cok normalmiş süt kanalları olusuyomus ama yinede dokunamıyorum bile

evet merdiven inerken falan sonuzum hayirli olsun :D bebi$imize bolbol süt vermek nasip olsun :34:

bu gidisle avaz avaz yerinde duramayan bi cocuk olacak gibime geliorr:5:
sende bnm gibi her dail gerginlik mi hissediosunn cnm

her zaman değilde arada bide benim küçük çocuğum var heryeri karıştıryor oda biraz etkili :1: dışarı fazla çıkamıyorum havalardan dolayı ama şimdi havalar güzrl hergün biraz çıkıyorum hava alıyorum kızım içinde iyi oluyor yani biraz kafa dağıtıyoruz bence sende öyle yap :34:

Back
X