- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
hülya paylaşımın için sağol,burada herkes istediğini paylaşabilir..tabi ki de doktorun dediklerini paylaşabilirsin bizlerle..sen paylaşımın konusunda ne kadar haklıysan,onlar da tedirgin olmakta haklılar..çünkü ilaç kullanıyorlar....onların tedirgin olmalarına hak vermelisin sen de... burada bi arkadaşın doktoru demiş mesela bulantı bebeğin iyi olduğunu gösterir demişti o da bu arada aynen paylaşınca benim hi bulantım olmadığı için çok korkmuştum...bu arada tıp denilen şey çok kesin bişey değil.. hala birçok şey araştırma aşamasında.. mesela ben hashimoto tiroidim ne sebebi belli ne tedavisi.ilaç kullanıyorum tamam tsh seviyemi normal seviyelerde tutuyor ama bana yan etkilerini bilemem,ki birçok doktor da bilmiyor onlar da hala öğrenme aşamasındalar.. sürekli yeni bilgi gelen bir dal için tartışmaya gerek yok..herkes içi nasıl rahat ederse onu yapar.. kimi kanser hastası tedavi olmak ister kimi de kemoterapi olunca ölmeyecek miyiz der reddeder... herkesin kendi fikri... Allah bebeklerimize her zaman sağlık versin...