• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

en son gittiğinde kaçtı doktor onu göz önüne almıştır cnm merak etme

canım ben burdaki dr uma yaptırmıcam..
güvenmediğim için il dışına çıkıp iyi bir dr a ölçtürücem..
dr bana 11 ile 13 haftalar arasında yaptır dedi..
ben yarın 11+5 oluyorum sanırım erken değildir..

bebişin önce gidiyor ne güzel işte canımm..
neden kafan karıştı?? adet tarihinden dolayıysa sen yine de son adet tarihine göre hesaplıyorsun..
yani 12+1 olarak..

gerçekten mi:1:
yok cnm ben bir önceki doktorkontrolünde çıkan haftaya göre başlamıştım saymaya. adet tarihimle tutmuyor tam olarak o da son çıkan sonuçta.
o yüzden çok karıştım sanırım:31:

gerçekten mi:1:
yok cnm ben bir önceki doktorkontrolünde çıkan haftaya göre başlamıştım saymaya. adet tarihimle tutmuyor tam olarak o da son çıkan sonuçta.
o yüzden çok karıştım sanırım:31:

peki son adet tarihin ne canımm??
geç döllenmemi senin ki??
geç döllenmelerde ilerleyen zamanlarda aradaki hafta kapanırmış..
belki şuan senin ki aradaki farkı kapıyordur..

ikili testler 11+0 ile 14+0 arasında yapılıyo kızlar :34:

yani 11+0 da zaten 12 haftaya girmiş oluyosunuz :31:

selamlar kızlarrr nasılsınız bakalımm

Göbeğim sanki çıkmaya başladı gibi bazen çok belli oluyor:)

ben her ne kadar sürekli çıkmadı çıkmadı desemde.Bide dar giydim daha bi belli gibi:)

Artık şişkinlikmidir göbekmidir bilemem:)

ikili testler 11+0 ile 14+0 arasında yapılıyo kızlar :34:

yani 11+0 da zaten 12 haftaya girmiş oluyosunuz :31:

bende öyle biliyorumm..
bir arkadaş 4.5 cm den sonra yapılıyormuş dedi de
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur??

ben 11+5 de yaptırcam erken değil o zaman..

ben her ne kadar sürekli çıkmadı çıkmadı desemde.Bide dar giydim daha bi belli gibi:)

slm brck ben iyiyim sen nasılsın bakalım

ee artık çıkar canım göbek :49: benimde çıktı kotlarımın hiçbiri olmuyo hatta bu akşam hamilelik pantolonu alıcam :31: kilom aynı ama göbek kalça göğüs gözle görülür şekilde baya büyüdü :31: sanırım benimki kız olcek kalça falan büyümeye başladı :52:

merhaba canımm..
artık göbişlerimiz çıkmaya başlamıştır..
bebek küçük olsa da kese ve rahim daha büyük olduğu için alt tarafta ufakta olsa bir şişlik oluyor..
benim bebiş kendini belli etmeye başladı :) bence :)
ayrıca 11 haftadan sonra anne alt karnına dokunduğunda rahmi hissedebilir diye okumuştum bir yerde sanki bir şişlik geliyor eline..

Benim doktorum 2 li test yapmadı sadece detaylı baktı...
dörtlü test yapacakmış 16. haftada.benim doktorda bi garip:)

Evet bende bunu dusunuyorum calismadigim icin ya sabir deyip katlanmaya calisiyorum Allah calisanlara da yardimci olsun,peki bisey soracagim hep bunu merak ediyorum acaba birseylerle mesgul olunca kendini unutuyor musun bulantin is yerinde cok rahatsizlik veriyormu cunku bende evde acaba hep kendimi mi dinliyorum diyorum bazen.saatler gecmiyor inanki bulantilardan.

canım inan ki mide bulantın olunca iş yeri evden daha da beter hale geliyor :(( sürekli mide bulantısından ne iş yapasın geliyo nede o masanın başında oturasın. o yüzden de ben hapı kesemiyorum. evde olup kendini dinlemekle alakası yok yani. bulanacağı varsa her yerde bulanıyo

bende zofran kullandım günde yarım tablet şeklinde iyide geliyordu bulantıyı anında kesiyordu.ama burda bazı arkadaşların doktorları ilaç vermiyormuş bulantı için,o yüzden hala tedirginim yani.benim zaten bitti ilacım.3 gündür falan mahvoldum çok şiddetli bir bulantı sabah akşam bitirdi beni sabah kotumu giydim belimden düşüyordu zayıflamışım neden bitmiyor ya bu bulantılar 2 aydır neredeyse çekiyorum beni çok sarstı bide dudaklarımın kenarlarında lekeler oluştu kusmaktanmı acaba?çok çirkin bakımsız hissediyorum kendimi.

bende hapı içmediğim zamanlarda kendimi çok kötü hissediyorum. o yüzden de içime sinmese de içmeye devam ediyorum :(( valla canım ben de biraz lekelendim ama onun kusmayla bir ilgisi varmıdır bilmiyorum ki

bende öyle biliyorumm..
bir arkadaş 4.5 cm den sonra yapılıyormuş dedi de
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur??

ben 11+5 de yaptırcam erken değil o zaman..

yok canım erken değil yaptırılabilir :34: zaten doktorlar hesaplayıp zamanı söylüyolar. bu dönemde çok hızlı büyüdükleri için merak etme 4,5 olmuştur :49:

bazı dr lar da 2 li yapmayıp 3 lü istiyor direk..
bazıları da 2li ve 4 lü yapıp 3 lü yü yapmıyor..
artık şansımıza hangisi olursa :1:

slm brck ben iyiyim sen nasılsın bakalım

ee artık çıkar canım göbek :49: benimde çıktı kotlarımın hiçbiri olmuyo hatta bu akşam hamilelik pantolonu alıcam :31: kilom aynı ama göbek kalça göğüs gözle görülür şekilde baya büyüdü :31: sanırım benimki kız olcek kalça falan büyümeye başladı :52:

merhaba canımm..
artık göbişlerimiz çıkmaya başlamıştır..
bebek küçük olsa da kese ve rahim daha büyük olduğu için alt tarafta ufakta olsa bir şişlik oluyor..
benim bebiş kendini belli etmeye başladı :) bence :)
ayrıca 11 haftadan sonra anne alt karnına dokunduğunda rahmi hissedebilir diye okumuştum bir yerde sanki bir şişlik geliyor eline..

hoşbuldum güzellerrr bende bugün siyah bi pantolon giydim önü kapanmıyor hiç:)
kilom aynı hala 57 yim kilo alımı yok..3 gündür kusmadım ama bulantılar devam:nazar:
bende iyiyim çok şükürr...
dün annemle abimin eşi geldi biri ütü yaptı diğeri camlarımın önünü sildi falan saolsunlar ben bişi yapmadım:1:

benim doktorumda hiçbişey yapmadı hala iki hafta sonra yapıcak test inşallah 14 haftalıkken geç olmuyomu ozaman acaba

Back
X