• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

slm bayanlarr... yine bayagı kalaba burası sayfalar çok hızlı ilerliyo.. kendimizi en meraklı sabırsız anneler olarak ilan etmek istiyorum :D
cinsiyet tahminlerinde doğru cıkan varmı... bnm dr bişiler dedi ama 1 ay sora netleşir dedi ama göremese sölemezd sanırım böle bişiyi...
bulantısı kesilen var mı benim saatim saatimi tutmuyo... karnımda da bir şişlik.. bebekten diil göbekten diyodum ama kiloda almadım...
pekii bebeğini hisseden varmı? ben sanki bi pıt pıtlar hissediyorum çok nadir... :D

bu kadar erken hissedilirmi peki

Brck ultrason kağıdından bak canım sağamı yakın solamı kesinin içinde

arcak canım benimde önceki gidişimde sola yakındı ama şidi ortada :1:

Masumiyet daha iyi olmana sevindim tahlillerde güzel çıkmış gözün aydın

canım daha iyi olmana sevindim allah bir daha yaşatmasın..

bebişine de maşallah annesini hiç üzmüyor baksana..2 li testine çok sevindim..inş kan testinizde güzel çıkar..
benim de yarın 2li testim var 11+5 de gidicem sende sanırım 12 de gitmişsin demek ki erken olmuyormuş..
bende senin gibi net bir şekilde görebilirim inş bebişimi..

cinsiyet tahmininde bulunmadı mı???

Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun

Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyor :52: Bi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26: $IMG00184-20120326-1438.webp $IMG00193-20120326-1442.webp

Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyor :52: Bi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568

Allahım yerim ben bunun parmaklarını Maşallahh :nazar:

benim de inş erken değildir çünkü kendi dr uma yaptırmıcam il dışına çıkıcam..

aaaaa kıza mı benziyor dedi yoksaaaa :52: :52:

Kızlar merhabalar öncelikle. Ben bugün 9+1 im, ultrasona göre bebek biraz büyük 9+6. Yani Onuncu haftam bitiyo 11'e giriyorum ortalama olarak. Ben kilo almadım henüz ama çok şükür kilo kaybetmedimde. İlginç olan kilo almamama rağmen pantolanlarımın beli sıkıyo ve hamile olduğumu bilenler karnın çıkmış diyo. Aranızda benim gibi olanlar varmı. Buarada 53 kiloydum hala 53 kiloyum. Yani zayıf bi bayanım. Zayıfların göbüşleri olmadığı için dahamı erken farkediliyo acaba?

Kızlar merhabalar öncelikle. Ben bugün 9+1 im, ultrasona göre bebek biraz büyük 9+6. Yani Onuncu haftam bitiyo 11'e giriyorum ortalama olarak. Ben kilo almadım henüz ama çok şükür kilo kaybetmedimde. İlginç olan kilo almamama rağmen pantolanlarımın beli sıkıyo ve hamile olduğumu bilenler karnın çıkmış diyo. Aranızda benim gibi olanlar varmı. Buarada 53 kiloydum hala 53 kiloyum. Yani zayıf bi bayanım. Zayıfların göbüşleri olmadığı için dahamı erken farkediliyo acaba?

merhaba..pantolonlarımızın dar gelme nedeni belimiz kalınlaşıyor ve rahmimiz büyüyor..
mesela ben 1.5 ayda 6 kilo verdim kilo vermeme rağmen bol gelen pantolonum sıkmaya başladı..
en büyün etkende bel kalınlaşması..
zayıf bayanların karnı biraz daha erken belli olurmuş..
ama son adete göre 9+1 için erken sanıyorum..
o birazcıkta şişkinliktir..
benim 12. haftam bitmesine rağmen daha dışardan belli olmuyor mesela..

canım cinsiyet tahminin neee :17:
şuan herkes daha tahmin zamanında genelde 16. haftalarda netleşiyor..
bu arada o hissettiklerin bebeğe giden damarların seyirmesiymiş..
benim de oluyor dr uma sordum öyle dedi..
ilk gebelikleri genelde 18-20. haftalarda ikinci ise 15-18 arası hissedersin dedi..
o günleri heyecanla bekliyorum :nazar:

ben oğlumda 3,5 aylık ken hissetmiştim cinsiyetide ozmn belli olmuştu.. bunada kız dedi ama 1 ay sora netleşir dedi.. aslında şuan net bi şkewlide belli cinsiyetide dr ler emin olmadan sölemiyolar. sağlıklı olsunlarda... bnm içimden de kız geçiyodu hala da öle ama erkekte olabilir diyorum kendimi frenliyorum :D
esas oynadıgı zmn ben hamile gibi hissedicem sanırım bu halsizlik bulantı beni hasta gibi hissettiriyo...

selam kızlar. güzel haberler aldıkça seviniyorum. inşallah biz de yarın güzel haberlerle döneriz aranıza. benim birçok sorunum şuan sakinledi gibi. artık biraz biraz su da içebiliyorum. mide bulantılarım da neredeyse yok gibi. ama çabuk yoruluyorum maalesef, işler gözümde büyüyor. sizde de oluyor mu?
cnm allah şifa versin.. hepimizide şu bulantılardan kurtarsın zaten yaz sıcagında bunlcaz bari bulantı olmasın :( bende çok güçsüzüm 2 iş yapsam nefes nefese kalıyorum.. :(

merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

MASUMİYET MAŞALLAHHH BAYA BÜYÜMÜŞŞŞ BEBİŞİNN :nazar: :nazar: :nazar: PARMAKLARINA BAYILDIMM :52: :nazar: :nazar:

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ

Allahım yerim ben bunun parmaklarını Maşallahh :nazar:

benim de inş erken değildir çünkü kendi dr uma yaptırmıcam il dışına çıkıcam..

aaaaa kıza mı benziyor dedi yoksaaaa :52: :52:

Kız olabilir dedi canım yaaa daha çok küçük yanılma payı olabilir tabi ben çok heveslenmedim :19: sanırım tam anlamıyla 1 ay sonra bellli olucak cinsiyetler :52:

Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyor :52: Bi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568

ay maşşallah... bende aynı durumdayım aynısını dedi.... dahada meraklandım :D

ben oğlumda 3,5 aylık ken hissetmiştim cinsiyetide ozmn belli olmuştu.. bunada kız dedi ama 1 ay sora netleşir dedi.. aslında şuan net bi şkewlide belli cinsiyetide dr ler emin olmadan sölemiyolar. sağlıklı olsunlarda... bnm içimden de kız geçiyodu hala da öle ama erkekte olabilir diyorum kendimi frenliyorum :D
esas oynadıgı zmn ben hamile gibi hissedicem sanırım bu halsizlik bulantı beni hasta gibi hissettiriyo...

dr lar görmese söylemez bence de ama bir ihtimal diye sadece emin konuşmuyorlar..
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımm..
ne güzel bir oğlun bir kızın olurr :nazar:

merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

güzel haberlerini bekliyoruz canımm içini ferah tut :nazar:

Kız olabilir dedi canım yaaa daha çok küçük yanılma payı olabilir tabi ben çok heveslenmedim :19: sanırım tam anlamıyla 1 ay sonra bellli olucak cinsiyetler :52:

tabi yanılma payı olabilir..
ama gittiğin dr çok iyi bir dr bence net görmese söylemezdi :52:

MASUMİYET MAŞALLAHHH BAYA BÜYÜMÜŞŞŞ BEBİŞİNN :nazar: :nazar: :nazar: PARMAKLARINA BAYILDIMM :52: :nazar: :nazar:

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ

Doktor tabi ultrasonda bakmak için resmi büyütüyor bebek sanki 5 -6 aylıkmış gibi gözüküyor :34: Ama büyümüş tabi benim kuzum 6 cm olmuş çok şükür sağlıkla büyüsünde hepimizin dileği bu
Bende bayıldım parmaklar oluşmuş artık perdeli de değil ayrılmış valla içimdeki mucizeye hayranlıkla bakıyorum :16::16::16:

dr lar görmese söylemez bence de ama bir ihtimal diye sadece emin konuşmuyorlar..
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canımm..
ne güzel bir oğlun bir kızın olurr :nazar:

hepimiz için hayırlısı olsun hiç önemli değil gönül ister farklı olsun ama en önemlisi sağlıklı olsun inş.

muhakkak edanın dediği gibi damarlardır. bagırsaklar olmadığına eminim ama.... çocunlukla iki büklüm oturunca falan oldu..

canım ben yüzüstü yattığımda elimi alt karnıma koyduğumda çok net hissediyorum mesela..
bazende otururken elim karnımdaysa hissediyorum hemde çok net şekilde..

dr uma sordum meraktan cvbı bana mantıklı geldi..
çünkü bu haftalarda hissetmemiz imkansız nerdeyse..

muhakkak edanın dediği gibi damarlardır. bagırsaklar olmadığına eminim ama.... çocunlukla iki büklüm oturunca falan oldu..

ben şişkinlikten başka bişi hissetmiyorum çok şükür fazla bulantım da yok belime ve sol bacağıma bi ağrı vuruyor o kadar 9+5 im bende 10 nisanda 2 li tarama testimiz var inşallah herşeyin hayırlısı

merhaba..pantolonlarımızın dar gelme nedeni belimiz kalınlaşıyor ve rahmimiz büyüyor..
mesela ben 1.5 ayda 6 kilo verdim kilo vermeme rağmen bol gelen pantolonum sıkmaya başladı..
en büyün etkende bel kalınlaşması..
zayıf bayanların karnı biraz daha erken belli olurmuş..
ama son adete göre 9+1 için erken sanıyorum..
o birazcıkta şişkinliktir..
benim 12. haftam bitmesine rağmen daha dışardan belli olmuyor mesela..

Evet canım farkettim belimin kalınlaştığını. Hamilelik kıyafetleri almak için erken fakat mevcut pantolonlarda rahatsız edici. Ara bi dönemdeyiz galiba:26:
Aynen bende öyle diyorum karnın çıkmış diyenlere. Ama hoşuma gitmiyoda değil :49: Çünkü normalde göbeğim yok benim 3-5 kilo alırsam çıkar. Hamileliğin verdiği şişkinlik, gaz vs. dir sanırsam.

Back
X