• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bence de çalışan arkadaşlar için hamile pantalonları rahat olur. ben evde eşortman ve taytlarla idare ediyorum. dışarı çıkarken de genelde pantalonlarım düşük bel olduğundan şuan bir sorun çıkartmıyorlar bana. ama eve gelir gelmez taytıma dönüyorum. sanırım 4-5. aylarda ancak alırım ben hamile pantalonlarından.

evet canım ben ilk gebeliğimde araştırmıştım..
şuan düşündüğüm 3 dr arasında ilk sırada..
yanlız ben 22. haftadan sonra ist da devam edebilicem..
bence için rahat olsun..ona giden bir kaç arkadaşım var çok memnun kaldılar..

Sen İstanbulda gel de hayırlısıyla ozamana kadar zaten bende devam edersem Ali beye bir de ben tavsiye ederim :34:

Sen İstanbulda gel de hayırlısıyla ozamana kadar zaten bende devam edersem Ali beye bir de ben tavsiye ederim :34:

ayyy ne güzel olur vallaaa :nazar:
insan tecrübe etmiş kişiler istiyor etrafında..
hayırlısıyla o günleri de görürüz inş canımm :nazar:

10 haftamdayım cnm zaten biraz göbek vardı ama bu şişkinlik mi gaz mı bilemedim dahada şiştim

Aynı gidiyoruz canım. Benim sat'a göre 10 ama dr yumurtalaman erken olmuş önden gidiyosun dedi. Dr ye göre yarın 11.
Bende aynen senin gibiyim. Bende hiç göbek yoktu. Şimdi görenler karnın büyümüş diyip karnımı seviyolar:9:
Ama erken gibi geliyor bana. Bende anlam veremedim. Bİrde ben yağlanmaya başladım. Özellikle göğüslerim fena durumdalar çatlamasın diye hergün yağlıyorum, karnımıda.

evet canım aldım ama daha giymedim birazcık bol :1:
sanırım 4. ayın sonlarına doğru giyerim..
ben hala kilo vermeye devam ediyorum bunu nasıl durdurucam onu düşünüyorum..
ne enerjim kaldı ne halim..
bir de ben devamlı yatıyorum..hiç bir iş yaptırmıyor eşim..
bir de hareket halinde olsam nasıl kilo vericem bilemiyorum..
dr 6 kilo çok vermişsin almaya çalış dedi..

Canım ya yemek yiyemiyormusun hiç? Kusma problemin mi var yoksa?
Çok duydum ama bu ilk 3 ay içinde çok kilo kaybedenleri. Alırsın hiç canını sıkma. Bebek zaten depodan besleniyor şu sıralar.
Valla elleme hiçbirşeye yat kesinlikle. Bende aynen senin gibiyim ne enerjim var ne bişey. Zaten azıcık bi iş yapsam direk nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor. Yemek yapmayada yeni yeni başladım. O da sürünerek yapıyorum inan. Hergün annemlerde yiyemiyoruz yakın değiliz:5:

Çok tşk ederim arkadaşlar sağolun

Ben tam 12+0 da gittim doktora o da rahatsızlığım dolasıyla yoksa salı gidicektim ama bebek 6 cm e yakın olduğu için bakıldı. Seninde bakılır büyük ihtimalle cinsiyet içinde diyor ki görürsek illa ki söyleriz merak etme kendime saklayacam da ne olucak diyor :52: Bi kız lafı çıktı ama tabi emin değiliz :26:Eki Görüntüle 375567 Eki Görüntüle 375568
maşallah bebişine canım:nazar::nazar::52::52:cok net cıkmıs doktorun makınası ıyıyımıs bıe yaklastırmıs super olmus:nazar::emir_bebek:
merhaba kızlar saat 16.00 da randevum var bebişimi görücem inşallah.. cinsiyetimiz erkekse netleşecek bugün, biliyorsunuz 2 hafta önce çıkıntı var gibi denilmişti.. 2 li test te yapılacak inşallah,cok endişeliyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

ıyı haberlerını beklıyoruz canım:34:

maşallah bebişine canım:nazar::nazar::52::52:cok net cıkmıs doktorun makınası ıyıyımıs bıe yaklastırmıs super olmus:nazar::emir_bebek:

ıyı haberlerını beklıyoruz canım:34:

Evet valla makina çok güzel gösteriyor doktorumda iyi çok şükür :nazar: Makinalar hakikaten çok önemli onu anladım 6.cı-7.ci aylarda da 4 boyutlu görüntüsünü isteyecem onu da çok merak ediyorum :52::52::52:

Masumiyet canım senin doktor ne tarafta? Bende İST'de yaşıyorum ve alternatif bi doktor arıyorum. Ben Anadolu yakasındayım bu arada.

Canım benim doktorum Avrupa yakasında Bakırköy incirli taraflarında Ethica İncirli Hastanesi

Canım ya yemek yiyemiyormusun hiç? Kusma problemin mi var yoksa?
Çok duydum ama bu ilk 3 ay içinde çok kilo kaybedenleri. Alırsın hiç canını sıkma. Bebek zaten depodan besleniyor şu sıralar.
Valla elleme hiçbirşeye yat kesinlikle. Bende aynen senin gibiyim ne enerjim var ne bişey. Zaten azıcık bi iş yapsam direk nefes nefese kalıyorum tansiyonum düşüyor. Yemek yapmayada yeni yeni başladım. O da sürünerek yapıyorum inan. Hergün annemlerde yiyemiyoruz yakın değiliz:5:

yok canım yiyemiyorum kusma problemim var..
12. haftanın sonlarında olmama rağmen azalma da olmadı..
aksine daha çok arttı..
düşük tansiyon bende de var..normalde de düşük tansiyonluyum..
ben hala yemek yaparken içim dışıma çıkıyor..
benim ailemde çok uzakta her iş bana bakıyor maleseff..
allah yardımcımız olsunn..

hafta sonu resmen kabus gibiydi evde yatmak gerçekten bunalım sebebi eşimede eziyet ettim bir ton sıkıntıdan yaklasık 10 gundur kabızdım c tesi tam tersi ishal oldum saatlarce karnım ağrıdı :(( sonra miğdem boş bulanıyo evde yeemek yok eşim asla beceremez yapmayı dışardan aldı daha çok miğdem bulandı pazar gunumde daha kötu geçti sabah kahvaltı sonrası başladım istifra etmeye gece yatana kadar allaha şukur bu gun çok iyiyim işe gelmek resmen iyi geldi azıcık hava aldım sabah mısss gibi açıldım yat yat yat evde yattıkça yatasım geldi yattıkça içim daraldı yani dr bol bol istirahat demese eve girmiycem artık kabus gibiydi resmen neyseki bu gun karar verdim birkaç gun annemde kalıcam değişiklik olsun ortam değişsin :)))))

yok canım yiyemiyorum kusma problemim var..
12. haftanın sonlarında olmama rağmen azalma da olmadı..
aksine daha çok arttı..
düşük tansiyon bende de var..normalde de düşük tansiyonluyum..
ben hala yemek yaparken içim dışıma çıkıyor..
benim ailemde çok uzakta her iş bana bakıyor maleseff..
allah yardımcımız olsunn..

Ben son bir haftadır rahatım. Önceki haftalar midem sürekli ağzımda geziyodum resmen, heran çıkaracak gibi. İştahım yoktu halada yok gerçi. Ama yemek yemeği ihmal etmiyorum kesinlikle. Kayınvalidem çok rahat bi hamilelik geçiriyorsun diyo. O çok zorlanmış. Şükrediyorum halime.
Bu dönemi atlatalımda hamileliğimizin keyfini çıkaralım.

:)))) c.tesi gunune randevu aldım 9+6 olucaz gittiğimizde neler görücez acaba kıpırdar mı o zaman erken mi ? bende çikolata yesem mi ?

bende istesemde çok yiyemiyorumm ama sürekli bişeyler var elimde :)) hamileliğimizin mevsimi iyi oldu her türlü sebze meyve yiyebileceğiz taze taze :)))
evet canım bencede :34:bende öyle hiç boş durmuyor ağzım ama sanki bugün pek iştahım yok ağzım çok acı :(
kizlar bende cuma gunu gittim bebisimle bulustuk masallah bebegim kipir kipirdi dr karnima vurdukca zipladi durdu cinsiyeti belli mi dedim hemen bakalim dedi.bakti hafif cikintissi var erkek gibi duruyor ama bazen kizlarin klitorisi sis olabiliyor ikili testte kesin cikar dedi.bebegim onden gidio 11+5 tr gittik 12+4 gozukuyordu cok mutlu oldum ensesini olctu 1.7mm cikti ama oynamalar olabiliyor ikili yapilmasi lazim dedi yarin ikili testim var dua edin arkadaslar bu helva isini de denicem :)
dualarımız seninle canım güzel haberle döneceksin inşallahhh:16::16:
az önce bir arkadaş dedi yaa 4.5 cm olması lazımmış..
şimdi ben 1 saatlik yol gidicem il dışına çıkıcam..
eğer dr erken derse bir daha nasıl gidicem oraya..
acaba bizim ki 4.5 cm olmuş mudur :26:

4,5 cm olması gerekiyormuş diyen benim canım ben erken gittim ondan küçüktü 10+6 dıydı 1 hafta sonra gel dedi bana senin ölçer erken değil yani

Güzel anneler sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum. Bu günlük bu kadar radyasyon yeter. Babamız kızıyo sonra...

Ben son bir haftadır rahatım. Önceki haftalar midem sürekli ağzımda geziyodum resmen, heran çıkaracak gibi. İştahım yoktu halada yok gerçi. Ama yemek yemeği ihmal etmiyorum kesinlikle. Kayınvalidem çok rahat bi hamilelik geçiriyorsun diyo. O çok zorlanmış. Şükrediyorum halime.
Bu dönemi atlatalımda hamileliğimizin keyfini çıkaralım.

maşallah canım allah bozmasın..
ben de yemeğe çalışıyorum ama günde en az 8-9 kere çıkarıyorum..
o yüzden çok zorlanıyorumm..
inş atlattıktan sonra hamileyim deyip keyfini çıkarabilicem :nazar:

:)))) c.tesi gunune randevu aldım 9+6 olucaz gittiğimizde neler görücez acaba kıpırdar mı o zaman erken mi ? bende çikolata yesem mi ?

ufak ufak kıpırtılarını görebilirsin canımm..
1-2 parça çikolata ye sen yine de :1:

Back
X